kızlar 4:30 da evden çıkıcam kont için. hazırlanmaya başlasam iyi olacak. kendinize iyi bakın hepiniz
nişan tam gelmedi kuzum böyle bi kaşık kadar bi kan vardı pedimde. doktor baktı bebek kanala girmemiş dedi, açılmam da yok sancım da yok. sezaryen istersen yarın sabah alalım dedi sezaryen olsun dedim ben de olsun bitsin kurtulayım istedim kurcalamadım ötesini :)
ooo epey çıkıyor sancı :) düzenli mi peki? normal doğum bekliyorsun sen o zaman?? doğum esnasında 90-100leri bulur diyor dr um. benim mecburi sezeryan olacak (epidural).
kızlar 4:30 da evden çıkıcam kont için. hazırlanmaya başlasam iyi olacak. kendinize iyi bakın hepiniz
hayırlısı canım demek kanala gırmedende gelebilio ilginç
ohhh masallah yarın kuzunlasınnn :)
canım ben prepar'ı bıraktığım gibi sancılar başladı, 3dk'da bire kadar sıklaştı ama doğum başlamadı, hiç açıklık olmadı. sonra 2 gün içerisinde aralıkları açıldı sancıların. aklında bulunsun :) 13 eylülde bıraktım, hala doğum olmadı
canım ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorm,6 saatte 1 içiyorm,yarın bırakcam,erken doğum riskim vardı,risk kalkıyoalkisalkisalkis bende çok hareketsizim 1 aydır yatıyorum evde,rahimde açılmazsa..bilemedim ben nasıl doğum yapcam,anlamadım meçhul bizimki,bende akışına bıraktım artık
olabilir evet.
alalaaaa nasıl ya karnın sertlesmio sancın olyo? ilaç mı kullnıosun ondan mı?
iyi haberlerle gel inşallah canım görüşürüz
evet valla kuzum ya ultrasonda da yine böyle sağ alt tarafımdaydı kafası belime doğru. çapraz duruyo bizimki inatla kafayı aşağıya vermiyo. inşallah canım yaa telefondan girip haberdar ederim sizleri büyük ihtimalle :)
anladım canım, ne kadar içiyordun??
anladım canım umarım istediğin gibi rahatca olur
en güzeli erken doğum riskini atlatmak, yok düşük riski sonra erken doğum derken bu günleri gördümo kadar mutluyum ki, psikolojim iyice bozulmuştu... ohh be diyorum artık hihoyyyt :teytey:
aksama ne yemek yapyonuz?
aksama ne yemek yapyonuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?