2010 Ekim Anneleri

hayırlısı canım demek kanala gırmedende gelebilio ilginç

ohhh masallah yarın kuzunlasınnn :)

ooo epey çıkıyor sancı :) düzenli mi peki? normal doğum bekliyorsun sen o zaman?? doğum esnasında 90-100leri bulur diyor dr um. benim mecburi sezeryan olacak (epidural).

ben 100le sancı çektim baya ama hiç açılma bile olmadı, ne biçim rahmim var ya, kapalı kutu, açılmayacak herhalde

kızlar 4:30 da evden çıkıcam kont için. hazırlanmaya başlasam iyi olacak. kendinize iyi bakın hepiniz

iyi haberlerle gel inşallah canım görüşürüz

hayırlısı canım demek kanala gırmedende gelebilio ilginç

ohhh masallah yarın kuzunlasınnn :)

evet valla kuzum ya ultrasonda da yine böyle sağ alt tarafımdaydı kafası belime doğru. çapraz duruyo bizimki inatla kafayı aşağıya vermiyo. inşallah canım yaa telefondan girip haberdar ederim sizleri büyük ihtimalle :)

anladım canım, ne kadar içiyordun??

anladım canım umarım istediğin gibi rahatca olur

en güzeli erken doğum riskini atlatmak, yok düşük riski sonra erken doğum derken bu günleri gördüm o kadar mutluyum ki, psikolojim iyice bozulmuştu... ohh be diyorum artık hihoyyyt :teytey:

ya bu kuzusu kanala gıren var mı ne degişti faredilebiliomu iğne batması gibi agrılar dısında

cok ilginc gecen hafta agrı vardı asagıda bu hafta yok 33 lerde gibiyim 40 da gecerim böle giderse

inş. yarın guzel bi gun

bir aydır kullanıyordum canım. sen baya uzun kullanmışsın, bakalım bırakınca nolcak :)

sağol sinop-e,aynı sorunları yaşamışız walla,düşük tehlikeside yaşadım,erken doğum riskide,başından beri erkenden çıkmak istiyo,ilacıda bırakınca çok durmaz gibi geliyo bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…