bir aydır kullanıyordum canım. sen baya uzun kullanmışsın, bakalım bırakınca nolcak :)
sağol sinop-e,aynı sorunları yaşamışız walla,düşük tehlikeside yaşadım,erken doğum riskide,başından beri erkenden çıkmak istiyo,ilacıda bırakınca çok durmaz gibi geliyo bana..
kızlar tedirgin olmuyor değilim valla, zaten hamilelik boyunca abuk subuk kanamalardan hastanelere taşındık apar topar, inş. doğum öyle olmaz dr un vereceği tarihte gelir prensesim... opuyorumnanaktan
ay heyecandan çenemi mi sıkıyorum ne çeneme ağrı saplandı
kızlar bebek bezini 1numaramı 2 no mu aldınz?
arkadaşım 2 no kullandım dedi ..bezi açtım küçücük zaten . 1no sıkmazmıkiiii...
1 numaranın fıyatıda pahalıydı ya 50 tanesı 17 ylt
2 no 90 lısı 22 ytl
çorba ve fırın makarna
bulgur pilavı,türlü..cokacimcoook
ay heyecandan çenemi mi sıkıyorum ne çeneme ağrı saplandı
ya kızlar ne yesem bi acılık oluyo ağzımda midemde siz ne alemdesiniz?
slm kızlar nasılsınız
fragola canım hayırlı olsun inşallah sağ salim kavuşursun bebişine
benim pirinc pilavı var yanın fasulye yapim en iyisi
ya bu okulların zilleri ne degişik olmus sarkı türkü cigirio her tenefus ayrı cok ilginç teneffüs bitmiştir diye birde sonuna eklemişler
ben de aynen öyleyim ya cok fena talcidim de btti
çok sağol canım benim a.s.
:) çok normal hayatım.bende yarın doğuma gitcek olsam daha beterini yaşardım.yanında kimse yok mu?
heyecanlanmamak mümkünmü ki dile kolay 9 ay bekle bekle öldük sıpacanları kavuşma heyecanı
sen hangi okula yakınsın?bizde de mozartçalıyo.psikolojik olarak sakinleşmeleri esasmış canım.
şuanda evde kimse yok temizlik yapan kadın dışında. ama yarın annem teyzem kardeşim falan olacak yanımda baya kalabalık olucaz heralde :)
valla fena bi heyecan bu çene ağrısı yaptı. bi kere daha olmuştu bu çene ağrısı 2 ay geçmemişti busefer de öyle olacak diye ödüm kopuyo
şuanda evde kimse yok temizlik yapan kadın dışında. ama yarın annem teyzem kardeşim falan olacak yanımda baya kalabalık olucaz heralde :)
valla fena bi heyecan bu çene ağrısı yaptı. bi kere daha olmuştu bu çene ağrısı 2 ay geçmemişti busefer de öyle olacak diye ödüm kopuyo
canım ben 1 paket 1 numara aldım 1 pakette 2 numara aldım ama yenı dogum yapanlara sordum 1 numara kullanılıyomus çünkü popoları ufacık oluyor
ay cnım bilmiomki yan tarafta incirli lisesi mi ne o var yukarıdada meslek lisesi mi ne o. yeni tasındık etlikteyiz cevreye yabancıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?