sen aşağı eğlence yolu üstündesin o zaman.liseler daha zor
o zaman daha rahat olursun.bugün kocişinle yürüyüşe falan gidin bence.rahatlarsın.hava güzelse dışarda bişeyler içip sohbet edin.ii gelebilir
yarın bayram yeri sizin ora ohhhhhh :teytey:
Anladım canım herkez farklı söylüyor kafam karıştı valla... en iyisi 1 pakette 1 no almak.. uff 2 no hazırlamıstım hastane cantasına geri cıkarıcam boshayallersmile
evet aynen aksamları baslıoz yuruyuse asagı eglenceye kadar
bak simdide ıslıkla bişiler calıo ögrencilerimize iyi dersler dedi cok komik ama ya nerde o eski ziller :) bu sarkılarla cocuklar fıkırdr
aperpil bende, mercimek corbası yaptım bide mantı yapcem tamamdır.
bilmiyorum ki kuzum eşimin kızkardeşiyle kuzeni gelcek akşam bizde kalacaklar artık sohbet muhabbet sabahı ederiz heralde
hehehehe öyle olacak gibi :)
bişey olmaz allahın izniyle korkma
canım lise öğrencileriyle uğraşmak o kadar zorki nasıl çözüm bulsak die şaşırıyo milli eğitim.çeşitli uyarıların tenefüste verilmesinin başarılı olduğu görülmüş.onu deniyolar demek ki
ama canım sarkılar fıkır fıkır bazende duygusal calıo gencler için daha kötü geldi bana ama vardır bir bildikleri.
Hakikaten cok zor liseler ogretmenlık cok zor cok hep demişimdir. heleki buyuksehirde..
açacak mısın mantıyı.
ben 2 no koydum çantama.,kiloya bakıp karar ver istersen,biri 2-5 kilo arası,öteki 3-6 kilo.:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?