2010 Ekim Anneleri

o zaman daha rahat olursun.bugün kocişinle yürüyüşe falan gidin bence.rahatlarsın.hava güzelse dışarda bişeyler içip sohbet edin.ii gelebilir

bilmiyorum ki kuzum eşimin kızkardeşiyle kuzeni gelcek akşam bizde kalacaklar artık sohbet muhabbet sabahı ederiz heralde

yarın bayram yeri sizin ora ohhhhhh :teytey:

hehehehe öyle olacak gibi :)

evet aynen aksamları baslıoz yuruyuse asagı eglenceye kadar
bak simdide ıslıkla bişiler calıo ögrencilerimize iyi dersler dedi cok komik ama ya nerde o eski ziller :) bu sarkılarla cocuklar fıkırdr

canım lise öğrencileriyle uğraşmak o kadar zorki nasıl çözüm bulsak die şaşırıyo milli eğitim.çeşitli uyarıların tenefüste verilmesinin başarılı olduğu görülmüş.onu deniyolar demek ki

aperpil bende, mercimek corbası yaptım bide mantı yapcem tamamdır.

ohhhhhhh dun annemde el mantısı yapmıstı annemide her gun arıom ne yaptın diom kadında dio nedne soryon her gun hergun :) sanıo canım cekcek yok diom oradaymısım gibi hayal ediom cok özledim memeleketimi

zaten frogalacım sen heycandan zor uyursun ama bencee uymuayı dene zaten dogurunaa uykusuz gunlerın olucaak bu gece iicebı uyku cek sen

bilmiyorum ki kuzum eşimin kızkardeşiyle kuzeni gelcek akşam bizde kalacaklar artık sohbet muhabbet sabahı ederiz heralde

hehehehe öyle olacak gibi :)

aa bence 1 saat de olsa ayırın kendinize.ne de olsa son 2 kişilik aile gününüz.ii değerlendirin.biz eşimle yaparız zaman zaman ii gelir.

ama canım sarkılar fıkır fıkır bazende duygusal calıo gencler için daha kötü geldi bana ama vardır bir bildikleri.
Hakikaten cok zor liseler ogretmenlık cok zor cok hep demişimdir. heleki buyuksehirde..

ama canım sarkılar fıkır fıkır bazende duygusal calıo gencler için daha kötü geldi bana ama vardır bir bildikleri.
Hakikaten cok zor liseler ogretmenlık cok zor cok hep demişimdir. heleki buyuksehirde..

evet.laf bile söylemek zor.zaten öğrenciler boyundan büyük.ben öğrenciyken deneme lisesinde staj yaptım.o kadar kötüydüki.kızlar da bi fena.arkamızdan şarkı sölüyolardı.nalanın şarkısı vardı o dönem( yetti artık tak etti artık git de biraz rahat edeyim die)amannnnnnnnn

ben 2 no koydum çantama.,kiloya bakıp karar ver istersen,biri 2-5 kilo arası,öteki 3-6 kilo.:icecream:

canım bır yakınım dogum yaptı yanı 3500 dogdu bebegı ve 1 numara bez kullanılıyor bılgın olsun 2 büyük gelıyomus ufacık kısss onların popoları

benim hafif hafif sancılarım var sanki böyle aşağısı acılıyormuş gibime geliyor. ayrıca karnım da iniyor hergün fark ediyor.

bi yandan da ütü yapıyorum oturdugum yerden ay fenalardayımm ..
akşama da eşimin teyzesi gelecekmiş. oglu universite kazandı da yarın gidiyormuş vedalaşmaya geliyorlar.
ecrin hosgeldin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…