2010 Ekim Anneleri

canım bır yakınım dogum yaptı yanı 3500 dogdu bebegı ve 1 numara bez kullanılıyor bılgın olsun 2 büyük gelıyomus ufacık kısss onların popoları

yaaaa,2 no bez bile bana küççücük gemişti,kocişe aldırıyım,nasılsa sürekli lazım olcak,fazladan zarar gelmez..bayılıyorum zaten elinde bebek beziyle eve girmesine,öyle görmek hoşuma gidiyo,canım beniiiiiiiimopuyorumnanaktan

bende anlamıyordum ama artık bariz belli oluyor bebişin hareketlerini artık aşağıda hissediyorum ve görüyorum midem boşalıyor gibi:S

yaherşeyi okuyamıom okuduklarımda mandalina mantı falan filan

ay banamı denk gelio :F

sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 zemuszemus ay benim de öyle benim de sürekli gözümün önündem yemekler, tatlılar, aburlar cuburlar geçiyo
Akşama en pratik ne pişirebilirim diye düşünüyorum deminden beri sekiz - sekiz buçuk gibi anca evde olabilicem o saatten sonra ne pişirilip de yenebilirse artık bilmiyorumkismile

evet 1 nolu bezle başlayın kızlar....aldığınız tulumlar bile gözünüze küçücük geliyodur ama 0-3 bile büyük geliyo onlara ilk etapta...ben oğlumda 1 numaradan 1 paket kullandım sonra 2 ye geçmiştim..ama kıza belki daha küçük olur diye 2 paket 1 numara aldım...

Selam kızlar..

Bu kılından tüyünden tek dertli benmiyim acaba saatlerdir makinayla bacaklarımı alıyorum canım çıktı acil dr giderken 2 kez jilet vurmuştum resmen kıl köklerim kanadı ya şimdide totomun üzerine oturamıyorum ağrıdan zaten köklülerdi hamilelikte iyice coştular..

ben bacaklarımı jiletle yapıyorum tek tük çıkıyolar hep bacaklarımdakiler azaldı kolaltım zaten fazla yoktu onuda hep jiletle alırım ama malum bölge maşallah azalma falan hiç olmadı aynen devam

kızlar ben geldim sağlık ocağına gittim hemşire kızımın kalp atışlarına bakmak istedi tam nabzı buluyor kızım bir tekme yer değiştiriyor. uğraştı biraz 3. de ölçebildi. bide doğum olursa bebek 5 günlükken gel topuktan kan alınacak dedi kızımın sağlığı için önemli ama şimdiden içim cız etti, bebişimin canı yanacak birsürü ağlayacak.
bide markete gittim doğum çantası için antibakteriyel sıvı el sabunu kendim için ıslak havlu terlik merlik derken birsürü şey aldım. doğum çantası için bir çanta yeter gibiydi ama galiba 2 olacakk.
kızlar siz hastane tuvaletine nasıl girceksiniz. ben şimdiden düşünüyorum napsam doğum yapmaktan daha çok endişelendiriyor sanki bu beni.şu klozet örtüsü falan oluyor onlardan alayım dedim onu da bulamadım.

ahhh ah hiç sorma nevyas yaa bende alıyorum, arkamı dönüyorum sanki çıkmışlar yine, valla kocamda bile bu kadar kıl-tüy yok hee. Valla canıma tak etti Süt verme sona erir ermez dooooğru epilasyona kimse tutamaz beni
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…