2010 Ekim Anneleri

ay benım esım mukemmel bı ınsan ya yerım onu ben:):) bu arada pembedana arkadasına cok uzuldum canım. dun ıkı uzucu haber aldık umarım bı daha boyle haberler almayız.

ya sağol canım. gecenin bi yarısı öğrendim zaten. tepem attı yaaa... ve içimde bir korku war artık... nasıl dayanırım perşembeye kadar , zaten psikolojim zayıf çok hassasım bu aralar...
gece yatakta hep bebişim wardı aklımda.
streteskopta bişeye yaramıyorrr....deliricem..

ama boyle dusunme lutfen ya. bebişin iyi merak etme. herkesın basına gelecek dıye bısey yok kı. inş bunlar son olur kotu haber olarak.

Canım randevu 12.30 da çıkar çıkmaz eşimin telinden foruma bağlanıp sonucu yazacağım size o saate kadar gitmemiş olursan okursun :)

ay bişey kalmamış büyük buluşmaya.... bende ewe bi ultrason falan alsam çok mu pahalıya gelir acaba???? ayyyy çatlıycammm :hulya:

ne bu sizin kocaların tribi ya ben horluo die yataktan kovuom gecenin bi vakti adamı gıkı çıkmıo. yoksa uyuyamayınca yüzüstü yatıom

hee bu arada kocam düzcedeki hastanedende randevu almış önümüzdeki cumaya benden çok özlemişte çaktırmıyo doktor arkadaşı demiş bol bol gidin ikincide bu hayecanı bulamassınız die
bi yandanda iyi oldu allah korusun acil bi durum olduğunda düzcedeyken rahatlıkla arayıp gidebilirim ayda 1 defa izmittekine 1 defa düzcedekine gidicem

ne bu sizin kocaların tribi ya ben horluo die yataktan kovuom gecenin bi vakti adamı gıkı çıkmıo. yoksa uyuyamayınca yüzüstü yatıom

benımkı de garıbım 6:30 da kalmasına ragmen gece belıme masaj yaptı ya kuzum benım. sabahları da hamılelıgımden dolayı kahvaltı hazırlamama ızın vermıyo opuyo ustumu ortup gıdıyo. yuksek sesle bıle konusmadı hıc bu zamana kadar. sevıyorum onu yaa:asigim:

siboş ıyı cozup bulmussun he ıkı doktor ohhh:) bende nısanın ılk haftası gıdıcem. sonra nısanın 11 ınde ıstanbula gıdıcem 3 hafta kalıcam orda da baska doktora goruncem bı. annemın doktorudur aklım hep ondaydı bı gıdım:)

benimki bana kahvaltı falan hazırlamıoda. nie ev temiz değil nie yemek yok demio bütün gün oturuom hiç kızmıo şimdiye kdr toz bile almadım. bugun biraz süpürge yaptım oda yüzeysel o kdr 3 ay bitmedende hiçbişeye dokunmam

ben yapıyom soylemıyom ya kızar valla bı anlasa temızlık yaptıgımı:):) halbukı ev boyle temız kalır mı hıc:):) yemek yapıyom yapma ben gelınce yaparım dıyo ama kıyamamkı ben evde duruyorum o calısıyo yemek yapmak zor degıl. rahatsızlıgım olsa yapmıyom o gelınce yapıyoz:)

Kızlar midem hiç bulanmadı diye sevinmeyin 12. haftama girdim bugüne kadar hiç bulanmadı az önce bir bulantı lavaboya bir çıkardım nasıl bişeymiş bu ya..

ama kız izmittekine gidicem die tereddütüm vardı acil bi durumda napcaz die 45dk enaz son sürat gidersek
oyüzden düzcedekide olması iyi oldu
e tabi bebeğimi 2 haftada bir görmek beni mutlu edicek zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…