2010 Ekim Anneleri

sen erkek annesisin de ondan canım bide jilet vurmuşsun iyice köklenmiştir benmde kıl tüy sorunum bebişten sonra azaldı kız bebek benim

canım ben migrostan aldım

wc konusu benim için büyük bi problem tertemiz oldunu bildiğim evlerde bile oturamam hayatta napcam bilmem mecbur oturcaz hemen mikrop kapar benim ama temiz olur heralde ya

bende aynı fikirdeyim ama millette diyoki yok efendim daha az uzarmış hamileyken aksine deli gibi hızlandılar kaydirigubbakcemile3

kızlar kusura bakmayın aniden kardeşim geldi de.

zaten frogalacım sen heycandan zor uyursun ama bencee uymuayı dene zaten dogurunaa uykusuz gunlerın olucaak bu gece iicebı uyku cek sen

valla deniycem ben de bakalım canım :)

aa bence 1 saat de olsa ayırın kendinize.ne de olsa son 2 kişilik aile gününüz.ii değerlendirin.biz eşimle yaparız zaman zaman ii gelir.

evet ama işte gelelim mi dediler gelin dedim eğer geç gelirlerse vaktimiz olacak olmazsa da sağlık olsun ne yapalım

fragolacım cnm gözünaydın tatlım
meleğine yarın kavuşuyormuşsun

evet inşallah kuzum çok sağol :)

demet ve fragola rabbim sağsağlim kurtarsın meleklerinizle beraber

teşekkürler canım sağol

canım ben migrostan aldım
migrosa bakmadım akşam dr dan sonra bi uğrayayım bakalım.

wc konusu benim için büyük bi problem tertemiz oldunu bildiğim evlerde bile oturamam hayatta napcam bilmem mecbur oturcaz hemen mikrop kapar benim ama temiz olur heralde ya
bendede öyle bi huy var bide hastane olunca iyice huylanıyorum midem bulanıyor mikrop kapmıcaksamda kapıyorum ondan sonra ama elimde değil işte

sen erkek annesisin de ondan canım bide jilet vurmuşsun iyice köklenmiştir benmde kıl tüy sorunum bebişten sonra azaldı kız bebek benim

yok canım tam tersini derler
erkek cocuk kılları kendi cekermiş derler
bende bişi cıkmıo ayda bir epl. zor cıkıo hamilelikten sonra oldu

kızlar cocuk hareket etmio benim saatlerdir yaaaaaa uffffffff

canım bana da olmuştu o bütün gün hemen hemen hiç hareket etmedi. gece 4bucukta uyandım hala hareket yoktu doktoru aradım tatlı bişeyler ye sol yanına yat yarım saat içinde az da olsa hareket eder meraklanma demişti. hakkaten de yattıktan 15 20 dk sonra bizimki dönmeye başladı. her an her gün çok hareketli olmayabilir merak etme ama yarın gel bi nstye gir demişti zaten ertesi gün randevum vardı gittim ben de. sen de dene kuzum hala hareketleri azsa ara doktorunu bence o seni rahatlatır veya napıcanı söyler

selam kızlar ben geldim:)

doktordan donduk, cok sukur hersey normal suyumuz kılomuz.. catı muayenesi oldum cok kastığım için kendimi canım yandı biraz.. tam anlasılmasada kemiklerinde sorun yok gibi gozukuyor dedi doktorumuz.. ben korkuyorum normal olmak ıstemiyorum dedim.. korkucak birsey yok dedi neyden korkuysun dedi kesilmekten dedim o an duymıcaksın bile dedi sadece sancılarına dayanabilmen önemli dedi.. peki dedim son anda karar değiştirirsem cekemez hale gelirse sancılar acılmada olmazsa sez. a alabilirmısınız dedim tabıkı dedi sen normale odaklan sez. dusunme ama en kötu sartlarda sez. olur dedi.. nst ye bu sefer girmedim.. bu arada karnımız sertlesiyorya bi yeri sanki yukseliyor gibi sertlesiyor vs. o bebek hareketi değil rahim kasılmasıymıs bilginize.. bi sıkıntı olmazsa 10 gun snra kontrol ve nst var bakalım:) kandıramadım sez. için:)

selam canım hoşgeldin. maşallah kuzuna canım ne güzel doktorun seni cesaretlendiriyor normal doğuma :) ben de yarın sezaryan oluyorum boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…