Selam kızlar..
Bu kılından tüyünden tek dertli benmiyim acaba saatlerdir makinayla bacaklarımı alıyorum canım çıktı acil dr giderken 2 kez jilet vurmuştum resmen kıl köklerim kanadı ya şimdide totomun üzerine oturamıyorum ağrıdan zaten köklülerdi hamilelikte iyice coştular..
kızlar ben geldim sağlık ocağına gittim hemşire kızımın kalp atışlarına bakmak istedi tam nabzı buluyor kızım bir tekme yer değiştiriyor. uğraştı biraz 3. de ölçebildi. bide doğum olursa bebek 5 günlükken gel topuktan kan alınacak dedi kızımın sağlığı için önemli ama şimdiden içim cız etti, bebişimin canı yanacak birsürü ağlayacak.
bide markete gittim doğum çantası için antibakteriyel sıvı el sabunu kendim için ıslak havlu terlik merlik derken birsürü şey aldım. doğum çantası için bir çanta yeter gibiydi ama galiba 2 olacakk.
kızlar siz hastane tuvaletine nasıl girceksiniz. ben şimdiden düşünüyorum napsam doğum yapmaktan daha çok endişelendiriyor sanki bu beni.şu klozet örtüsü falan oluyor onlardan alayım dedim onu da bulamadım.
kızlar ben geldim sağlık ocağına gittim hemşire kızımın kalp atışlarına bakmak istedi tam nabzı buluyor kızım bir tekme yer değiştiriyor. uğraştı biraz 3. de ölçebildi. bide doğum olursa bebek 5 günlükken gel topuktan kan alınacak dedi kızımın sağlığı için önemli ama şimdiden içim cız etti, bebişimin canı yanacak birsürü ağlayacak.
bide markete gittim doğum çantası için antibakteriyel sıvı el sabunu kendim için ıslak havlu terlik merlik derken birsürü şey aldım. doğum çantası için bir çanta yeter gibiydi ama galiba 2 olacakk.
kızlar siz hastane tuvaletine nasıl girceksiniz. ben şimdiden düşünüyorum napsam doğum yapmaktan daha çok endişelendiriyor sanki bu beni.şu klozet örtüsü falan oluyor onlardan alayım dedim onu da bulamadım.
Selam kızlar..
Bu kılından tüyünden tek dertli benmiyim acaba saatlerdir makinayla bacaklarımı alıyorum canım çıktı acil dr giderken 2 kez jilet vurmuştum resmen kıl köklerim kanadı ya şimdide totomun üzerine oturamıyorum ağrıdan zaten köklülerdi hamilelikte iyice coştular..
ııyykkk hiç haz etmem balık kızartmanın kokusundan
zaten frogalacım sen heycandan zor uyursun ama bencee uymuayı dene zaten dogurunaa uykusuz gunlerın olucaak bu gece iicebı uyku cek sen
aa bence 1 saat de olsa ayırın kendinize.ne de olsa son 2 kişilik aile gününüz.ii değerlendirin.biz eşimle yaparız zaman zaman ii gelir.
fragolacım cnm gözünaydın tatlım
meleğine yarın kavuşuyormuşsun
demet ve fragola rabbim sağsağlim kurtarsın meleklerinizle beraber
aynen bende bide mutfağı yatak odamın altında :S yağmur yağınca havalansın die açtıydım açmaz olaydım da havasız kalsaydı keşke
:teytey: şimdi daha çok havalandırman gerekicek taki yatana kadar :bbo:
migrosa bakmadım akşam dr dan sonra bi uğrayayım bakalım.canım ben migrostan aldım
bendede öyle bi huy var bide hastane olunca iyice huylanıyorum midem bulanıyor mikrop kapmıcaksamda kapıyorum ondan sonra ama elimde değil iştewc konusu benim için büyük bi problem tertemiz oldunu bildiğim evlerde bile oturamam hayatta napcam bilmem mecbur oturcaz hemen mikrop kapar benim ama temiz olur heralde ya
kızlar cocuk hareket etmio benim saatlerdir yaaaaaa uffffffff
sen erkek annesisin de ondan canım bide jilet vurmuşsun iyice köklenmiştir benmde kıl tüy sorunum bebişten sonra azaldı kız bebek benim
ne zamandır tatlı falan yedin mi bi çikolata ye sol tarfına uzan bi dinle
selam kızlar ben geldim:)
doktordan donduk, cok sukur hersey normal suyumuz kılomuz.. catı muayenesi oldum cok kastığım için kendimi canım yandı biraz.. tam anlasılmasada kemiklerinde sorun yok gibi gozukuyor dedi doktorumuz.. ben korkuyorum normal olmak ıstemiyorum dedim.. korkucak birsey yok dedi neyden korkuysun dedi kesilmekten dedim o an duymıcaksın bile dedi sadece sancılarına dayanabilmen önemli dedi.. peki dedim son anda karar değiştirirsem cekemez hale gelirse sancılar acılmada olmazsa sez. a alabilirmısınız dedim tabıkı dedi sen normale odaklan sez. dusunme ama en kötu sartlarda sez. olur dedi.. nst ye bu sefer girmedim.. bu arada karnımız sertlesiyorya bi yeri sanki yukseliyor gibi sertlesiyor vs. o bebek hareketi değil rahim kasılmasıymıs bilginize.. bi sıkıntı olmazsa 10 gun snra kontrol ve nst var bakalım:) kandıramadım sez. için:)
Merhaba kızlar nasılsınız ?
dünden beri dogum yapan yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?