Kızlar midem hiç bulanmadı diye sevinmeyin 12. haftama girdim bugüne kadar hiç bulanmadı az önce bir bulantı lavaboya bir çıkardım nasıl bişeymiş bu ya..
benimki bana kahvaltı falan hazırlamıoda. nie ev temiz değil nie yemek yok demio bütün gün oturuom hiç kızmıoşimdiye kdr toz bile almadım. bugun biraz süpürge yaptım oda yüzeysel o kdr 3 ay bitmedende hiçbişeye dokunmam
yok hakkını yiyemem kocişimin bende.. ne temizlik yaptırır nede yemek seçer... ne bulsa yer canım, hafta sonlarıda temizliğimizi beraber yaparıss...2,5 senedir ilk defa çamaşırları yıkadı astı bu hafta tek başına:hooray:....
hehe bizimkiler ne alemde
yok hakkını yiyemem kocişimin bende.. ne temizlik yaptırır nede yemek seçer... ne bulsa yer canım, hafta sonlarıda temizliğimizi beraber yaparıss...2,5 senedir ilk defa çamaşırları yıkadı astı bu hafta tek başına:hooray:....
maşallah ya kocalarımıza. annem bana dıyo kı ne kadar sanslısın. babamda yaparmıs ama benım esım herseyı yapıyo. kayınvalıdem koyde yasadıgı ıcın koy ıslerıyle ugrasırmıs cocuklarını ıyı yetıstırmıs. hep esım ve kaynım yemek yapar hazırlarmıs. herseyı bılıyolar. gorumcem erken evlendıgı ıcın ıs oglanlara kalmıs. kaynanam hep dermıskı onceden ogullarım gelın gıbı:):):)
bende sölemiyorum tamizlik yaptığımı dün az daha cam silecektimde totom yemedi çamurlu yağmur yağmış yaptığımız temizlik temizlik değil hoş yalandan süpür sil üstün körü :kedi:
bende 9, haftada oldugum ıcın hareket etmeye basladı miniğim benım. pardon minikim:):) ben hep mınıkım dıye sevıyom onu:)
bizimkisi biraz daha farklı... birazda sevgi war sanırım yoksa becerisi olduğundan değil... banada kıyamaz...hiç kıyamaz hemdee....tek başına bişey beceremezki ev işlerinde!! aman duymasın :roflol:roflol:
berabere gidioz bakam kim önce doğurcek hehe
kızlar göbüşümü görmediniz siz???? diğer topiğe bakmadınız di miiii.........
güzel hafta sonları arkadaşlar:))
ben gordum cok seker:) ama minik daha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?