2010 Ekim Anneleri

birde ilgilenenler için yazıyorum;

Abese suresi 20. ayet (sümmes sebile yesserah) bastaki ^'s' peltek diğerleri değil

doğum kolaylığı için sancı vurmaya basladığında bu ayeti okumaya baslıcaksın doğum yapana kadar..

7 tane pirince 1 tane yasin, sancı basladığında pirincleri yutmaya baslıcaksın yasını baskasıda okuyabilir pirince..

bence hurmayı çiğnemeyin...ağzınızda ne var ne yok bilmiyosunuz...çürük dişiniz olabilir, bir sürü bakteri var ağzımızda...çocuklara doğar doğmaz mikrop kaptırmayın...

ben zemzem vermeyede hurmayada karşıyım yeni doğan çocuğa...tabiki herkesin kendi bileceği bişey...ama bence kesinlikle çiğnemeyin hurmayı...öylece değdirin bari...

melike bebeğe hurma ve zemzem suyu ne için
nar tanesinin suyunu ağzına damlatınca gaz oluyomuş onu duydum da

hadı kızlar hepınıze ıyı gecelr sımdıkten hakkınız helal edın ....yarın buglem kızımla sıze merhba derız ınsaallah sımdı uyumaya calısım bıraz
canım benim sana da iyi geceler,allah yardımcınız olsun..helal olsun ne hakkımız gecti ki,sen de bize helal et hakkını...seni seviyoruz dualarımız seninle

aylarca bizden beslenmedimi cocuk neden zrar görsun ki ? ben zarar görenı duymadım.. herkes kendi bilir..

gaz olmuyomuş pardon bi tane nar alıp çantama koymayı düşünüyorum neticede zararı olmaz bi damla nar suyunun
ayrıca hurmayıda kabuğunu soyup içindeki yumuşağı bebeğin emmesi yeterli nie çiğneyip veriyoz

Sana katılıyorum çiğneme konusunda canım
çünkü çürük diş olsa da olmasa da ağzın zaten belli bir bakteriyel florası var
bebişleri hasta etme riskimiz var
hatta uçuğu falan olanlara sakın öptürmeyin bebeği ilk başlarda çünkü savunma sistemleri tam gelişmediğinden uçuk virüsü Allah korusun öldürebilir bile bebeği
hatta tedbiren ilk başlarda hiç öptürmemek lazım çünkü daha uçuk çıkmadan virüs dudakta olabilir

sağol canım bilgiler için ama o an aklıma gelir mi acaba bu ayet bilemiyorum keşke gelse de okusam ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…