hadı kızlar hepınıze ıyı gecelr sımdıkten hakkınız helal edın ....yarın buglem kızımla sıze merhba derız ınsaallah sımdı uyumaya calısım bıraz
zemzem suyu kaynatılır mı ? ben kaynatmadım... biberonunu kaynatmıştım zaten cam biberona koydum.
hadı kızlar hepınıze ıyı gecelr sımdıkten hakkınız helal edın ....yarın buglem kızımla sıze merhba derız ınsaallah sımdı uyumaya calısım bıraz
kızlar hurma yada zemzem tedarik edemeyenlere yollayabilirim özelden yazabilir..
canım benim sana da iyi geceler,allah yardımcınız olsun..helal olsun ne hakkımız gecti ki,sen de bize helal et hakkını...seni seviyoruz dualarımız seninlehadı kızlar hepınıze ıyı gecelr sımdıkten hakkınız helal edın ....yarın buglem kızımla sıze merhba derız ınsaallah sımdı uyumaya calısım bıraz
niye kaynatılmasın ki?
Sen ne diyorsun canım?
Normalde de bebeklere kaynamış soğumuş su vermek gerekiyor ya
bence hurmayı çiğnemeyin...ağzınızda ne var ne yok bilmiyosunuz...çürük dişiniz olabilir, bir sürü bakteri var ağzımızda...çocuklara doğar doğmaz mikrop kaptırmayın...
ben zemzem vermeyede hurmayada karşıyım yeni doğan çocuğa...tabiki herkesin kendi bileceği bişey...ama bence kesinlikle çiğnemeyin hurmayı...öylece değdirin bari...
Kizlar sizinde kuzular bu saatlerde daha mi hareketli? Benim tosun pasa durmuyooo kurban olsun Annesi onaaa:))
benimki bugün diğer günlere göre cok sakin ya :SS alışkın değilim ya cok tuhaf geliyoKizlar sizinde kuzular bu saatlerde daha mi hareketli? Benim tosun pasa durmuyooo kurban olsun Annesi onaaa:))
benim kociş geldikaydirigubbakcemile öptüm sizii hdilek bu hayınlığını unutmıcamm
bence hurmayı çiğnemeyin...ağzınızda ne var ne yok bilmiyosunuz...çürük dişiniz olabilir, bir sürü bakteri var ağzımızda...çocuklara doğar doğmaz mikrop kaptırmayın...
ben zemzem vermeyede hurmayada karşıyım yeni doğan çocuğa...tabiki herkesin kendi bileceği bişey...ama bence kesinlikle çiğnemeyin hurmayı...öylece değdirin bari...
birde ilgilenenler için yazıyorum;
Abese suresi 20. ayet (sümmes sebile yesserah) bastaki ^'s' peltek diğerleri değil
doğum kolaylığı için sancı vurmaya basladığında bu ayeti okumaya baslıcaksın doğum yapana kadar..
7 tane pirince 1 tane yasin, sancı basladığında pirincleri yutmaya baslıcaksın yasını baskasıda okuyabilir pirince..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?