2010 Ekim Anneleri

ayy ne bileyim canım ben kaynatmadan koydum öylece. kaynatayım mı yani.. :S

canım ben kaynatacağım
çünkü çocuk dr.ları falan hep bebeklere kaynatılıp soğutulmuş su verilmesini önerir ya
öyle yapsam daha iyi olur diye düşündüm
hem seninde kafandaki bazı şüpheler gitmiş olur
sen bilirsin tabi

haklısın canım ben bunu hiç düşünmemiştim.. sağol valla iyi oldu söylediğin.. allah korusun ufacık bebiş mikrop neyim kapar.. kaynatayım en iyisi yarın.

aylarca bizden beslenmedimi cocuk neden zrar görsun ki ? ben zarar görenı duymadım.. herkes kendi bilir..

Melikecim canım sakın yanlış anlama ama vücudumuzun bakteriyel florası olan bölgeleri var , olmayan bölgeleri var
bebek sonuçta kanımızla beslendi ve normal şartlarda kanımızda bakteri, mikrop yok
ama ağzımız flora olan bi bölge yani bakteriler hep var.
hatta bi dr. bana vücudumuzdaki en pis yerlerden biri ağzımız demişti

benimki bugün diğer günlere göre cok sakin ya :SS alışkın değilim ya cok tuhaf geliyo

Ironiccim bu sitede tanistigim ilk arkadaslardan birisin ve genelde herseye cok olumlu yaklasirdin ne olur biraz pozitif ol tatlim bugun uyumak istiyodur dinlenmek istiyodur annesi yarina enerji toplayip belki karninda rap yapicak :))

wış fala bak hele

ben sizin gibi dusunmuyorum nurtopucum sonucta anne ağzı bu yanı , ilerde hiçmi kasığından bakmıcaksınız mamasının sıcaklığına tadına vs.. bukadar ince olmanın manası yok bana göre herkes kendisi bilir..

Ironiccim bu sitede tanistigim ilk arkadaslardan birisin ve genelde herseye cok olumlu yaklasirdin ne olur biraz pozitif ol tatlim bugun uyumak istiyodur dinlenmek istiyodur annesi yarina enerji toplayip belki karninda rap yapicak :))
canımcım yok panik oldugumdan değil de,nst de sancım cıkmıstı cuma günü,dr istirahat verdi ve bol su iç dedi,,kasılmaları ve bebegin hareketlerini takip et demişti,apar topar dogmaya niyetlenmesin de :)) biliyosun bebeğin hareketleri doguma yakın yavaslıyo :))

bende polimiğe girmek istemediğim için bişey yazmadım ama dr banada öyle demişti..vücudumuzdaki en pis yer ağzımızmış...anne karnında çocuk en steril bölgede amniyon sıvısı içinde...tabi herkes kendi bilir...çocuk sizin fikir sizin karar sizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…