2010 Ekim Anneleri

banada aynen.. muayeneden snra ağrım gecmedi.. evet cnm 38 e girdin:)

o playstatıonu cıkaranınklava:

muayneden sonra ağrın mı oldu aboww desene ben muayneden önce böyle ara ara sancı cekiyosam muayneden sonra doğururum yaşasın :lepi: hemen nasıl bagladım ama
ben kocişi bir yere salmıyorum valla ne playstationuymuş geberdirim adamı!

İyi geceler kızlar yattım döndüm döndüm uyuyamadım kaşıntılandım :)) sonra acıktığımı hissettim bişeyler atıştrırken sizide takip edeyim

evet sonuçta herkesin farklı fikirleri olabilir
kimse kimseye fikrini zorla dayatamaz
önemli olan burdaki paylaşımlarımız
zaten hepimizin de birbirimize saygı gösterdiğini düşünüyorum
ve o nedenle zaten burda 2010 ekim anneleri kardeşliğ var
hepiniziŞenizŞenizŞeniz
sizler olmasanız evdeki yalnız günlerim çooook sıkıcı olurdu
iyiki vardınız ve varsınız

evet kuzu yaa,ne rahat su adamlar,bi de evde saatlerce pes oynadı,yetmedi arkadası cagırdı koşa koşa gitti gıcık oluyorum ama artıkklava:

bizimkide sabah okullar acıldıya simdi dukkana cıkmasa gec gelmeye devam ederde dayanamıyor uyuyor eve gelip.. yoksa ne cektim..

İyi geceler kızlar yattım döndüm döndüm uyuyamadım kaşıntılandım :)) sonra acıktığımı hissettim bişeyler atıştrırken sizide takip edeyim

ii yaptın canım hosgeldin..

opuyorumnanaktan

Hosgeldin nevyassss
afiyet olsuunn a.s.
ay az önce benimde canım bişi cekti onu yedim yazmıyım simdi canınız cekmesin :)

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

üstelik dr da uyardı yani sancısı var die,yanımda dr a girip cıkmasa neyse..gamsız anacım bu gamsız:mymeka:

evet ya gercekten gamsızmış. niye böyle yapıyo ki acaba...yüz verme canımmm trip yap kızzz aaa ya sancın tutsa ne olacak! bende cok kızdım simcik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…