bana normaldede cam sildirmiyodu sildim diyince çığırıyodu düşersen nolcak die ozaman ya kendi silicek ya kadın gelecek kıyamam bende kız adamıma cam sildirmeye evin içinde her işi yaparda cam sildiremem zaten camla beraber iner aşağıya koca totosuyla beraber kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
minik ewet :roflol::roflol::roflol:
bana kocaman geliyor amaaa....
bana normaldede cam sildirmiyodu sildim diyince çığırıyodu düşersen nolcak die ozaman ya kendi silicek ya kadın gelecek kıyamam bende kız adamıma cam sildirmeye evin içinde her işi yaparda cam sildiremem zaten camla beraber iner aşağıya koca totosuyla beraber kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim göbüş falan yok =((( ama bi ptesi gittiğimde sabahki haliyle akşamki halini çekip koyucam aradaki gaz farkı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet balum kıyasıya bir mücadeledeyiz heheama tatlı mücadele
aaaa...öle deme çok güzel siliyolar.. benim kociş normalde camları siler.boyu uzun daha hızlı vallaha...ben iki cam silerken o bütün ewi bitiriyor....pırıl pırıl..
sagol tatlım sana da. nasılsın bakım. duzeldın mı tamamen.
biras daha ıyyım bugun canım saol....
annem e geldım naz yapmaya
senın evınede el salladım merak etme:)
hafta hafta bebeğim klasörü :kedi::kedi:
kızlar ben bazen elımı karnıma koyup konusuyorum minikimle sızde yapıyor musunuz?
şişş yani gelin kahvaltıya geldi
zahmet olmassa bi çay daha alabilirim zamane gelini işte bana laf eden kaynanam gelinine zevkle çay dolduruyo bakalım merdivenleri çıkıyolar hiç te zahmet edip kalkamam be banane gebeyim ben =)))
bende yapıyorum onu :kedi: hatta biz bütün gün böyleyiz. seviyorum onu karınıma agucuk bugucuk yapa yapa.. öyle mutlu oluyorum ki.. eminim o da mutlu oluyordur annesi mutlu oldukça..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?