2010 Ekim Anneleri

evet benım esımde aynı. hamıle olmadan once de cam sıldıgımı demezdım ona. kayınpederımde zaten sureklı tembıhlıyo sılmeyın dıye.

benim göbüş falan yok =((( ama bi ptesi gittiğimde sabahki haliyle akşamki halini çekip koyucam aradaki gaz farkı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaaa...öle deme çok güzel siliyolar.. benim kociş normalde camları siler.boyu uzun daha hızlı vallaha...ben iki cam silerken o bütün ewi bitiriyor....pırıl pırıl..

ben 2 yada 3 haftada bir çekip kayıt ediyorum göbeğimi kaç haftalık oldunu yazıp =)) takip ediyorum sizde yapın bence

aaaa...öle deme çok güzel siliyolar.. benim kociş normalde camları siler.boyu uzun daha hızlı vallaha...ben iki cam silerken o bütün ewi bitiriyor....pırıl pırıl..

evet benım esımde bı taraftan bıle yetısıyo butun cama masallah. gecen gorumcem gelıp sıldı camlarımı. yetısemıyom dıyo. dısına cıkma dedık. esım aldı bezı anaaa bı uctan obur uca yetıyo kolu:):)

kızlar ben bazen elımı karnıma koyup konusuyorum minikimle sızde yapıyor musunuz?

şişş yani gelin kahvaltıya geldi
zahmet olmassa bi çay daha alabilirim zamane gelini işte bana laf eden kaynanam gelinine zevkle çay dolduruyo bakalım merdivenleri çıkıyolar hiç te zahmet edip kalkamam be banane gebeyim ben =)))

kızlar ben bazen elımı karnıma koyup konusuyorum minikimle sızde yapıyor musunuz?

bende yapıyorum onu :kedi: hatta biz bütün gün böyleyiz. seviyorum onu karınıma agucuk bugucuk yapa yapa.. öyle mutlu oluyorum ki.. eminim o da mutlu oluyordur annesi mutlu oldukça..

hızmet ettır kendıne:)

bende yapıyorum onu :kedi: hatta biz bütün gün böyleyiz. seviyorum onu karınıma agucuk bugucuk yapa yapa.. öyle mutlu oluyorum ki.. eminim o da mutlu oluyordur annesi mutlu oldukça..

evet ya esımde agucuk yapıyo ona. ben konusuyorum. nasılsın annecım dıyorum. senı cok sevıyoruz bız dıyorum. hep mınıkım dıyorum ona:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…