2010 Ekim Anneleri

benim kocişimde aslan burcu ama hiç sözümden cıkmaz hep gözümün icine bakar maşallah

he kızlar doktor magnezyumu kesti kan hapımda 5 tane kalmıstı bitince daha alma dedi:) kurtuldum ilaçlardannn:)

Hiç kullanamamıştım zaten verdiklerinden 1-2 tane içtim bıraktım her dr kontrolümüzdede eşim şikayet etti içmiyor diye, dr kızdı yine içemedim sevmiyorum ilacı ya..Sende bitirmişsin geçmiş olsun :))

hadi gözün aydın şekerim.. benim kan ilacınıda keser o zaman gittigim de benimde az kalmış zaten

benimde 5 tane kalmıstı:) magnezyumu kesmişmiydi?

aaa neden ki?bizler hala içiyoruz..hiçbirini bıraktırmadı bana

kasılmalar olsun artık dedi o daha rahatlatıyorduya zamanımız yaklastıya .

amaaaa benim kocişin aksiligi bi tuttumu da tam tutar yani iyidir hoştur ama sinirlenince korkuyorum kedi oluyorum eheheh :

öğüre öğüre içirtti esim sayıyordu kolaysa içme:) cok sukur bitti

Arkadaşları çağırıyor bazen 10 da falan bir iki kez yok dedim sonra baktım oda direk geç oldu diyor geçen kapıya geldiler dedim 8 den sonra aramayın kocamı :roflol: gülüyorlar..Ondan sonrada geç vakitte çağırmadılar daha gerçi bu herkese söylenmez arkadaşlarımız liseden ortak 11 senedir görüştüğümüz nazımın geçtiği çocuklarda ondan dedim yani :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…