he kızlar doktor magnezyumu kesti kan hapımda 5 tane kalmıstı bitince daha alma dedi:) kurtuldum ilaçlardannn:)
aaa neden ki?bizler hala içiyoruz..hiçbirini bıraktırmadı banahe kızlar doktor magnezyumu kesti kan hapımda 5 tane kalmıstı bitince daha alma dedi:) kurtuldum ilaçlardannn:)
ne güzel ya adamlar sizi dinliyo bari,ben hayır desem hemen kavga cıkıyo(
hee bende çooksende de var ecrinim
aa çok şey kaçırıosunBen geceleri bilmiodun muhabbet oldugunu takilayyimm size
Senin kocanda pek bi rahat benimkide oyle bide aslan burcu anacim Tam dogadaki aslan agir ve rahatttttt!!!!
he kızlar doktor magnezyumu kesti kan hapımda 5 tane kalmıstı bitince daha alma dedi:) kurtuldum ilaçlardannn:)
hadi gözün aydın şekerim.. benim kan ilacınıda keser o zaman gittigim de benimde az kalmış zaten
aaa neden ki?bizler hala içiyoruz..hiçbirini bıraktırmadı bana
Oh ne guzel demir hapi beni bitirdi kabizlik yapiyo ve ka...a simsiyah cikiyo cok afedersinhe kızlar doktor magnezyumu kesti kan hapımda 5 tane kalmıstı bitince daha alma dedi:) kurtuldum ilaçlardannn:)
sen sanslısın güzelim bu durumda gözümün içine bakmayan,bebek olunca eve gelmez heraldebenim kocişimde aslan burcu ama hiç sözümden cıkmaz hep gözümün icine bakar maşallah
benimde 5 tane kalmıstı:) magnezyumu kesmişmiydi?
kasılmalar olsun artık dedi o daha rahatlatıyorduya zamanımız yaklastıya .
Benimkide dinler ne desem tamamdır :)
Hiç kullanamamıştım zaten verdiklerinden 1-2 tane içtim bıraktım her dr kontrolümüzdede eşim şikayet etti içmiyor diye, dr kızdı yine içemedim sevmiyorum ilacı ya..Sende bitirmişsin geçmiş olsun :))
benimde 5 tane kalmıstı:) magnezyumu kesmişmiydi?
kasılmalar olsun artık dedi o daha rahatlatıyorduya zamanımız yaklastıya .
aaa ben magnezyumu bırakmam istemiyom ya,kabızlıgım sayesinde geciyoOh ne guzel demir hapi beni bitirdi kabizlik yapiyo ve ka...a simsiyah cikiyo cok afedersin
sen sanslısın güzelim bu durumda gözümün içine bakmayan,bebek olunca eve gelmez heralde(
benim kocişimde aslan burcu ama hiç sözümden cıkmaz hep gözümün icine bakar maşallah
midem yanıo gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?