Oh ne guzel demir hapi beni bitirdi kabizlik yapiyo ve ka...a simsiyah cikiyo cok afedersin
bebek için yani yine benim için değil,kendimi pek de iyi hissettirmez ki bu banaböyle olupta bebek oluınca düzelen cok insan var canım merak etme. bebek olunca bebeği özlediğinden evden cıkmayabilirde :))
Arada benimkide kızdırdım mı fena sinirlenir o anlardada kendimi odaya kaparım :roflol: haklıymış gibi hiç pes etmem yani bende az değilim sonra yine o gelir barışmaya..
bebek için yani yine benim için değil,kendimi pek de iyi hissettirmez ki bu bana
benimki hem suclu hem güçlüdür,alır yastıgını günlerce salonda yatar da gelip özür dilemez,istediğin kadar agla sızlaArada benimkide kızdırdım mı fena sinirlenir o anlardada kendimi odaya kaparım :roflol: haklıymış gibi hiç pes etmem yani bende az değilim sonra yine o gelir barışmaya..
Arada benimkide kızdırdım mı fena sinirlenir o anlardada kendimi odaya kaparım :roflol: haklıymış gibi hiç pes etmem yani bende az değilim sonra yine o gelir barışmaya..
off ayak agrısından uyuyamadım kızlar
benimki hem suclu hem güçlüdür,alır yastıgını günlerce salonda yatar da gelip özür dilemez,istediğin kadar agla sızla
benimki hem suclu hem güçlüdür,alır yastıgını günlerce salonda yatar da gelip özür dilemez,istediğin kadar agla sızla
off ayak agrısından uyuyamadım kızlar
ya destek olucagına moralimi bozuyo hep,dün de sezeryan olucam die bana sey dio; sen cocugu dogurmuyosun ki ameliyatla alcaklar cocugu..sayesinde anneligi bile hissedemicem,herseye ayrı bi muhalefet,hep bi küçümseme tavrıbebek icin dediysem evine daha düşkün olanları cok gördüm canım.
melike nereye gittinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?