benim artık yanmıyor midem dilimi ısırıyım
ya destek olucagına moralimi bozuyo hep,dün de sezeryan olucam die bana sey dio; sen cocugu dogurmuyosun ki ameliyatla alcaklar cocugu..sayesinde anneligi bile hissedemicem,herseye ayrı bi muhalefet,hep bi küçümseme tavrı
ya destek olucagına moralimi bozuyo hep,dün de sezeryan olucam die bana sey dio; sen cocugu dogurmuyosun ki ameliyatla alcaklar cocugu..sayesinde anneligi bile hissedemicem,herseye ayrı bi muhalefet,hep bi küçümseme tavrı
iyi geceler iyi uykular canımkızlar ben yatmaya gidiyorum,herkese iyi geceler
demetcim ve fragolacım inşallah yarın bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
sen de hoşgeldin güzelim,gecmiş olsun ayaklarını tuzlu suya koy,ya da soguk suyla yıkahoşbbulduk canım :)
bazen ifade etmek istediklerini yanlıs ifade edip uzuyolar canım sağlığın için normalı belki istiyor ama yanlıs ıfade ediyordur.. bunları dusunup uzme kendini.. erkekler bazen anlasılmaz olabiliyor..
neden canım cokmu yoruldun gunduz?
yaa korkudan kolonoskopiye giremiyo,yer mi ameliyat olcak,valla tasıyıcı anne gibi hissediyorum kendimideki ozaman seni de kessinler de gör
ya canım sen dogurmuyosun deyip duruyo,tamam normal ol diyodu ama buna karar verildi..ama hala sen cocuk falan dogurmuyosun ameliyatla alcaklar diyo...bazen ifade etmek istediklerini yanlıs ifade edip uzuyolar canım sağlığın için normalı belki istiyor ama yanlıs ıfade ediyordur.. bunları dusunup uzme kendini.. erkekler bazen anlasılmaz olabiliyor..
sesin kesildi de gittin sandım :)))))))
kızlar ben yatmaya gidiyorum,herkese iyi geceler
demetcim ve fragolacım inşallah yarın bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
iyi geceler iyi uykular canım
sen de hoşgeldin güzelim,gecmiş olsun ayaklarını tuzlu suya koy,ya da soguk suyla yıka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?