2010 Ekim Anneleri

kızlar ben yatmaya gidiyorum,herkese iyi geceler

demetcim ve fragolacım inşallah yarın bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

ya destek olucagına moralimi bozuyo hep,dün de sezeryan olucam die bana sey dio; sen cocugu dogurmuyosun ki ameliyatla alcaklar cocugu..sayesinde anneligi bile hissedemicem,herseye ayrı bi muhalefet,hep bi küçümseme tavrı

deki ozaman seni de kessinler de gör

ya destek olucagına moralimi bozuyo hep,dün de sezeryan olucam die bana sey dio; sen cocugu dogurmuyosun ki ameliyatla alcaklar cocugu..sayesinde anneligi bile hissedemicem,herseye ayrı bi muhalefet,hep bi küçümseme tavrı

bazen ifade etmek istediklerini yanlıs ifade edip uzuyolar canım sağlığın için normalı belki istiyor ama yanlıs ıfade ediyordur.. bunları dusunup uzme kendini.. erkekler bazen anlasılmaz olabiliyor..

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ecrinece, Dark+, ironic34+, jelly1, NevYas, nurtopu, Pamfilya79, pike

bu saatte kalabalığız ve muhabbete var
hayret

çenemiz düştü sanırım bu gece :)
iyi geceler nurtopu allah rahatlık versin canım görüşürüz.

Bizde herkes normal yap deyip duruyor geçen annemlerde bi kaşıntım tuttu deli oluyorum ama oturtmuyor dedim sabah gidip acil sezeryan oluyorum kimsede çıt yok eşim diyor tamam canım öyle yapalım :roflol: başka zaman normal diye başımın etini yiyordu sonra kaşıntı geçince benim sezeryan aşkıda geçti tabi :roflol:

deki ozaman seni de kessinler de gör
yaa korkudan kolonoskopiye giremiyo,yer mi ameliyat olcak,valla tasıyıcı anne gibi hissediyorum kendimi (
bazen ifade etmek istediklerini yanlıs ifade edip uzuyolar canım sağlığın için normalı belki istiyor ama yanlıs ıfade ediyordur.. bunları dusunup uzme kendini.. erkekler bazen anlasılmaz olabiliyor..
ya canım sen dogurmuyosun deyip duruyo,tamam normal ol diyodu ama buna karar verildi..ama hala sen cocuk falan dogurmuyosun ameliyatla alcaklar diyo...

sesin kesildi de gittin sandım :)))))))

yok eylul annelerinin doğum hikayelerini okumak için bakınıyorum da:)

kızlar ben yatmaya gidiyorum,herkese iyi geceler

demetcim ve fragolacım inşallah yarın bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

hayırlı geceler Allah rahatlık versin:)

ben benimkisine masus sezeryan yapıcam dedim de bir kere.. yooook yoook normal yap diye bana baskı yaptı :))))) diyorum catım darsa,bebiş tersse vs.. yook benim oglum akıllı,yok dar degildir iyidir iyi vs. bir görseniz... duyanda o yapacak sanır doğumu :))))))

okuma yahuu.. seni söylerim bak doktorumuza görürsün :)))))) videoları izledigin yetmez miş gibi birde doğum hikayaleri okuyorsun demek :))))))) ben cok etkileniyorum ağlıyorum felan okumuyorum artık :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…