2010 Ekim Anneleri

ne güzel söyledin melikem ! opuyorumnanaktan

saol canımmopuyorumnanaktan

yok canım dısarı bıle cıkmadım arada agrısı tutuyor damar cekılıyor gıbı ne bılım işte aslında gonduzlerı pek uzanmıyorum ondan mı acaba... yada bebek baskı yapıyor anlamadım valla

kasılıyormu yanı canım ? hay allah yaa bi magnezyum alsan bana iyi geliyor..

takma canım diyorum ya demek istediği farklı seni uzmek değildirde dusuncesi yalnıs ifade ediyor bosver..

benimde ayaklarım ve ellerim yanıyor geceleri hep açıkta uyuyorum kociş battaniyeye sarılıyor serin diye.

evlenmeden önce de böylemiydi canım ?
severek mi evlendiniz ? yoksa görücü usulüylemi.

ay ne biliyim kız cok arastırmacıyım her konuda böle off..

bizimkide neler anlatıyor normal öle böle söle ben sana guveniyorum hamileliğinde rahattı doğumunda öyle olcak vs vs ne morel ne morel.. ama sez asla demedi hiç.. gerekiyorsa sez. olucaksın diyor..

magnezyumu bır kutu bıtırdım canım kasılmalarım oluyor dk sordum agrılarımıda bu ay artık normal olucak onlar dedı... bugun baya kalabalık ben genelde sabaha karsı gırıp geçmişe falan bakıyorum uyandıgımda :)

evet normal diyorlar artık herseye :) evet bugun maasallahımız var:)

Bizdede her akşam cam münakaşası var eşim çok üşüyor bide çabuk hastalanıyor ee bende yanıyorum açıyoruz camı bu giyiniyor iyice bide örtüyo kendini ben sere serpe yatıyorum aklinialirimsmile tabi ilk fırsatta kalkıp kapatıyor camı..

kızlar birsey daha.. bebekler doğar doğmaz kimliklerini cıkartsın babası.. Allah göstermesin bebeğe hastanede yapılması gereken ayrıca birsey olursa babasının sigortasından faydalansın.. bunuda yenı duydum paylasayım dedim.. ssk için..

ay millete bakarsak herşeye bir kulp buluyorlar önemli olan sizlerin begenmesi bosverin milletii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…