ne güzel söyledin melikem ! opuyorumnanaktan
yok canım dısarı bıle cıkmadım arada agrısı tutuyor damar cekılıyor gıbı ne bılım işteaslında gonduzlerı pek uzanmıyorum ondan mı acaba... yada bebek baskı yapıyor anlamadım valla
yaa korkudan kolonoskopiye giremiyo,yer mi ameliyat olcak,valla tasıyıcı anne gibi hissediyorum kendimi(
ya canım sen dogurmuyosun deyip duruyo,tamam normal ol diyodu ama buna karar verildi..ama hala sen cocuk falan dogurmuyosun ameliyatla alcaklar diyo...
yaa korkudan kolonoskopiye giremiyo,yer mi ameliyat olcak,valla tasıyıcı anne gibi hissediyorum kendimi(
ya canım sen dogurmuyosun deyip duruyo,tamam normal ol diyodu ama buna karar verildi..ama hala sen cocuk falan dogurmuyosun ameliyatla alcaklar diyo...
benimde ayaklarım ve ellerim yanıyor geceleri hep açıkta uyuyorum kociş battaniyeye sarılıyor serin diye.
Ogluma hala isim koyamadim(( herkes yorum yapiyo (
evlenmeden önce baya kibardı canım,gözümün içine bakardı,tamam zaman zaman agresifti ama ben o ipuçlarını anlayamadım..gitgide hırcınlasıyoevlenmeden önce de böylemiydi canım ?
severek mi evlendiniz ? yoksa görücü usulüylemi.
Ogluma hala isim koyamadim(( herkes yorum yapiyo (
saol canımmopuyorumnanaktan
kasılıyormu yanı canım ? hay allah yaa bi magnezyum alsan bana iyi geliyor..
takma canım diyorum ya demek istediği farklı seni uzmek değildirde dusuncesi yalnıs ifade ediyor bosver..
magnezyumu bır kutu bıtırdım canım kasılmalarım oluyor dk sordum agrılarımıda bu ay artık normal olucak onlar dedı... bugun baya kalabalık ben genelde sabaha karsı gırıp geçmişe falan bakıyorum uyandıgımda :)
pamfilya bulamadınız mı isim ? hiç mi yok aklınızdan geçen bir isim canım ?
biz de bulamadık hala,daha dogrusu eşim bulcak ama hala öneri yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?