2010 Ekim Anneleri

aynen canım.. hemen hapsuruk krizine girer burnu akar vs.. sırf kavgamız ondandı Allahtan havalar serinledi ki bizim burası daha serin dağ havası:) bende ince giyiniyorum bizimki bataanıye pşjamalar bana hala sasırıyor örtmeye calısıyor birde:)

biz de bulamadık hala,daha dogrusu eşim bulcak ama hala öneri yok (

ve kımlıkler için belli bir süresi var o süre içinde çıkmazsa ceza parası alıyorlar ek olarak bilginize arkadaslar süreyi tam hatırlamıyorum

Aman örtme deme bütün yaz adam pes etmedi beni örtmeye ya her seferindede ya yanıyorum sen napıyorsun diyorum serin oluyormuş gece yok bana olmuyor desemde o hiç pes etmedi :roflol:

aa evet.. ilk işimiz o olsun o zaman.. çook doğru...

Aman örtme deme bütün yaz adam pes etmedi beni örtmeye ya her seferindede ya yanıyorum sen napıyorsun diyorum serin oluyormuş gece yok bana olmuyor desemde o hiç pes etmedi :roflol:

:):) sabırlılar valla Allah basımızdan eksik etmesin..

aa evet.. ilk işimiz o olsun o zaman.. çook doğru...

evet kesinlikle..

Biz ortak karar verdik eşim oğlum olursa ilk adı Muhammed dedi sonra ben seçenekler sundum içlerinde Affan çok hoşuma gitti eşimde beğendi onda karar kıldık soranlar çok kaba falan desede bizim içimize sinen tek isim bu oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…