Çok geç kalmışsın canım ya çocuk doğacak bu defa aceleye gelecek isim konusu..Ona buna bakma sen eşin ve sen beğendikten sonra herkese laf düşmez yani alsanaalsanasmile
Bizdede her akşam cam münakaşası var eşim çok üşüyor bide çabuk hastalanıyor ee bende yanıyorum açıyoruz camı bu giyiniyor iyice bide örtüyo kendini ben sere serpe yatıyorum aklinialirimsmile tabi ilk fırsatta kalkıp kapatıyor camı..
gecen gün umut diyodu,şimdi burak dio yaa allam yarabbim..şimdi geldi ben de hemen onu sordum :)) ikinci ismi de barış hangisiyle uyuyo?belkıde aklında vardır bişeyler eşinin
evlenmeden önce baya kibardı canım,gözümün içine bakardı,tamam zaman zaman agresifti ama ben o ipuçlarını anlayamadım..gitgide hırcınlasıyo(
gecen gün umut diyodu,şimdi burak dio yaa allam yarabbim..şimdi geldi ben de hemen onu sordum :)) ikinci ismi de barış hangisiyle uyuyo?
biz de bulamadık hala,daha dogrusu eşim bulcak ama hala öneri yok(
kızlar birsey daha.. bebekler doğar doğmaz kimliklerini cıkartsın babası.. Allah göstermesin bebeğe hastanede yapılması gereken ayrıca birsey olursa babasının sigortasından faydalansın.. bunuda yenı duydum paylasayım dedim.. ssk için..
gecen gün umut diyodu,şimdi burak dio yaa allam yarabbim..şimdi geldi ben de hemen onu sordum :)) ikinci ismi de barış hangisiyle uyuyo?
aynen canım.. hemen hapsuruk krizine girer burnu akar vs.. sırf kavgamız ondandı Allahtan havalar serinledi ki bizim burası daha serin dağ havası:) bende ince giyiniyorum bizimki bataanıye pşjamalar bana hala sasırıyor örtmeye calısıyor birde:)
kızlar birsey daha.. bebekler doğar doğmaz kimliklerini cıkartsın babası.. Allah göstermesin bebeğe hastanede yapılması gereken ayrıca birsey olursa babasının sigortasından faydalansın.. bunuda yenı duydum paylasayım dedim.. ssk için..
evet kuzu,biri benim rahmetli kardesimin adı zaten..onu ben koyucam o kesin ama ben koyucam ismi dediği için 2 isim olcak..muhtemelen benim koydugumu da kullanmıcakkız2tane mi isim koyacaksınız? bari birtanesini sen bul diğerini o. biz öyle yaptık.
Aman örtme deme bütün yaz adam pes etmedi beni örtmeye ya her seferindede ya yanıyorum sen napıyorsun diyorum serin oluyormuş gece yok bana olmuyor desemde o hiç pes etmedi :roflol:
aa evet.. ilk işimiz o olsun o zaman.. çook doğru...
ben umut u begendim dersem kesin burak ı koyar,bişi demiyim en iyisi :))umut barış:)
sinirlenme cnm ,iyi gecelr,öptüm cokBen cikiyorum kafam bozuldu yine su isim olayina iyi geceler hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?