2010 Ekim Anneleri

iyi geceler pamfilyacım gorusuruz..
nevyas en güzeli valla millete bakmıcaksın. bize de haktan ne vs dediler.. niye 2isimmiş vs.. ben istedim dedim kestileer seslerini.

Aslında babamın adını verecektim eşimde karşı çıkmadı ama annem razı gelmedi şimdide baba tarafımdan baskı var ismini koyun diye annem geçen dedi onlar kendi buldukları ismi koydular ben razı değilim dayanamam babalarının ismine sonra sustular ama doğduktan sonrada kesin gündeme taşırlar..

oglumu hıckırık tuttu bir yandan da kığpır kıpır durmuyor yerinde cok yaramaz olacak cook

baban rahmetli mi oldu?

S-Çocuk doğum tarihinden itibaren ne kadar sürede kütüklere kayıt ettirilmelidir?
Cevap:Her doğum olayının, doğumun olduğu tarihten başlayarak yurt içinde otuzgün içinde nüfus memuruna, yurt dışında atmış gün içinde başkonsolosluklara bildirilmesi zorunludur.

30 günmüş kızlar int.ten baktım şimdi

yok cnm melike babanın ssk sından faydalanmak için dedi acil bir durumda,yoksa kabarık hastane faturalarıyla ugrasabiliriz..

ben hastanedeyken bebeğe yapılması gereken bir mudahale olur Allah korusun her ihtimale karsı ssk dan babasından yararlanması için hemen cıkarttırılmalı anlamında yazmıstımm

kızlar bana müsade bu velet durmuyor azıcık uzanayım ben... :)))))))
allah rahatlık versin hepinize görüşürüz dikkat edin emi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…