Ben cikiyorum kafam bozuldu yine su isim olayina iyi geceler hepinize...
Ben cikiyorum kafam bozuldu yine su isim olayina iyi geceler hepinize...
aminnnnn...
benimkiside hep örtüyo üstümü ben acıyorum eheh
baban rahmetli mi oldu?Aslında babamın adını verecektim eşimde karşı çıkmadı ama annem razı gelmedi şimdide baba tarafımdan baskı var ismini koyun diye annem geçen dedi onlar kendi buldukları ismi koydular ben razı değilim dayanamam babalarının ismine sonra sustular ama doğduktan sonrada kesin gündeme taşırlar..
:roflol::roflol:hırcın hatun :))ben direk yataktan kovdum. yatak boş şimdi ben yatıom dedi bende yatağa yatma oturma odasına dedimoturma odasında şimdi :
oglumu hıckırık tuttu bir yandan da kığpır kıpır durmuyor yerinde cok yaramaz olacak cook
yok cnm melike babanın ssk sından faydalanmak için dedi acil bir durumda,yoksa kabarık hastane faturalarıyla ugrasabiliriz..S-Çocuk doğum tarihinden itibaren ne kadar sürede kütüklere kayıt ettirilmelidir?
Cevap:Her doğum olayının, doğumun olduğu tarihten başlayarak yurt içinde otuzgün içinde nüfus memuruna, yurt dışında atmış gün içinde başkonsolosluklara bildirilmesi zorunludur.
30 günmüş kızlar int.ten baktım şimdi
baban rahmetli mi oldu?
S-Çocuk doğum tarihinden itibaren ne kadar sürede kütüklere kayıt ettirilmelidir?
Cevap:Her doğum olayının, doğumun olduğu tarihten başlayarak yurt içinde otuzgün içinde nüfus memuruna, yurt dışında atmış gün içinde başkonsolosluklara bildirilmesi zorunludur.
30 günmüş kızlar int.ten baktım şimdi
:roflol::roflol:hırcın hatun :))
allah rahmet etsin cnm..ama annen üzülecekse ve razı değilse koyma istersen..Evet canım 5 sene oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?