kızım anlım hala geçmedi nasıl öptüyse
şimdi bide bunları görür yarın bide kk ya mı yazdın der hhahah düzelt butonuda yok
allah rahmet etsin cnm..ama annen üzülecekse ve razı değilse koyma istersen..
kızlar bana müsade bu velet durmuyor azıcık uzanayım ben... :)))))))
allah rahatlık versin hepinize görüşürüz dikkat edin emi :))
bende babamın ismini koyucam sanırım 2. isim olarak..
haktan doruğa maasallah:)
yok cnm melike babanın ssk sından faydalanmak için dedi acil bir durumda,yoksa kabarık hastane faturalarıyla ugrasabiliriz..
kız öpme yüzünden mi kovdun adamı :)) ay ne güzel adamın içinden gelmiş işte,keşke benimki de öle bişi yapsa,hele böle bi dönemde insan özlüyo sefkati ilgiyi ya...kızım anlım hala geçmedi nasıl öptüyse
şimdi bide bunları görür yarın bide kk ya mı yazdın der hhahah düzelt butonuda yok
Karar verdin yani canım hayrlı olsun 2. ismide :)
vereliniortaktamam güzelim saol o zamancanım bende nufus cuzdanı cıkartmak için dedim aklıma geldı o başka bir sey dedı bu başka arkadaslar ıkı ay snr falan cıkartmıstı bebeklerının nüfus kagıdını snr ceza ödediler bende o zaman duydum haber verım bosuna odemesın kımse dıye aklıma gelmısken soylım dedım :1rolleyes:
kızım görünmeyen bi yer olaydı bariiyi baska biryerinden öpmedi ecrin
uzanayım ben derken yatayım yani :)))))))))
opuyorumnanaktan
İyi geceler nurtopu a.s.
çenemiz düştü sanırım bu gece :)
iyi geceler nurtopu allah rahatlık versin canım görüşürüz.
yok eylul annelerinin doğum hikayelerini okumak için bakınıyorum da:)
hayırlı geceler Allah rahatlık versin:)
canım belkide sana takılıyorduryaa korkudan kolonoskopiye giremiyo,yer mi ameliyat olcak,valla tasıyıcı anne gibi hissediyorum kendimi(
ya canım sen dogurmuyosun deyip duruyo,tamam normal ol diyodu ama buna karar verildi..ama hala sen cocuk falan dogurmuyosun ameliyatla alcaklar diyo...
canım bende nufus cuzdanı cıkartmak için dedim aklıma geldı o başka bir sey dedı bu başka arkadaslar ıkı ay snr falan cıkartmıstı bebeklerının nüfus kagıdını snr ceza ödediler bende o zaman duydum haber verım bosuna odemesın kımse dıye aklıma gelmısken soylım dedım :1rolleyes:
kız öpme yüzünden mi kovdun adamı :)) ay ne güzel adamın içinden gelmiş işte,keşke benimki de öle bişi yapsa,hele böle bi dönemde insan özlüyo sefkati ilgiyi ya...
kızım görünmeyen bi yer olaydı baridışarı çıksak biri görse ne der c.tesiye kdr geçer inşllh
ii uykular cnm
uyku tutmadı geri geeldim kızlar
biraz oyun oynayım bari dedim
canım belkide sana takılıyordur
sıkma canını
tamam tamam kızma :))gecer o yarına kadarevet alnında kırmızı bi lekeyle dolaşçam. neresi şevkat be bişi dicem düzenlede yok olmucak
Bende evli yazısını 6 ay sonra yazdırdım kimliğe orda dediler cezası var hemen yapmak gerekiyormuş sonra memur bi kılıfına uydurdu sanki önce nikah yapıp sonra yeni evlenmişiz gibi ceza ödemedik..
mesela görunmeyen yer derken
benimde belim ağrıdı aslında da esim uyuduktan snra uyumak cok zor oluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?