2010 Ekim Anneleri

yok cnm melike babanın ssk sından faydalanmak için dedi acil bir durumda,yoksa kabarık hastane faturalarıyla ugrasabiliriz..

canım bende nufus cuzdanı cıkartmak için dedim aklıma geldı o başka bir sey dedı bu başka arkadaslar ıkı ay snr falan cıkartmıstı bebeklerının nüfus kagıdını snr ceza ödediler bende o zaman duydum haber verım bosuna odemesın kımse dıye aklıma gelmısken soylım dedım :1rolleyes:

kızım anlım hala geçmedi nasıl öptüyse
şimdi bide bunları görür yarın bide kk ya mı yazdın der hhahah düzelt butonuda yok
kız öpme yüzünden mi kovdun adamı :)) ay ne güzel adamın içinden gelmiş işte,keşke benimki de öle bişi yapsa,hele böle bi dönemde insan özlüyo sefkati ilgiyi ya...

vereliniortaktamam güzelim saol o zaman

İyi geceler nurtopu a.s.

çenemiz düştü sanırım bu gece :)
iyi geceler nurtopu allah rahatlık versin canım görüşürüz.

yok eylul annelerinin doğum hikayelerini okumak için bakınıyorum da:)
hayırlı geceler Allah rahatlık versin:)

uyku tutmadı geri geeldim kızlar
biraz oyun oynayım bari dedim
canım belkide sana takılıyordur
sıkma canını

saol cnm sende:)

kız öpme yüzünden mi kovdun adamı :)) ay ne güzel adamın içinden gelmiş işte,keşke benimki de öle bişi yapsa,hele böle bi dönemde insan özlüyo sefkati ilgiyi ya...

evet alnında kırmızı bi lekeyle dolaşçam. neresi şevkat be bişi dicem düzenlede yok olmucak

Bende evli yazısını 6 ay sonra yazdırdım kimliğe orda dediler cezası var hemen yapmak gerekiyormuş sonra memur bi kılıfına uydurdu sanki önce nikah yapıp sonra yeni evlenmişiz gibi ceza ödemedik..

kızım görünmeyen bi yer olaydı bari dışarı çıksak biri görse ne der c.tesiye kdr geçer inşllh

ii uykular cnm

mesela görunmeyen yer derken

uyku tutmadı geri geeldim kızlar
biraz oyun oynayım bari dedim

canım belkide sana takılıyordur
sıkma canını

benimde belim ağrıdı aslında da esim uyuduktan snra uyumak cok zor oluyor ..

Kızlar bende yatım daha dogrusu uzanım kitap falan okuyayım belkı o arada uyurum
iyi geceler jelly1, Dark, ecrinece, ironic34, melikemirac, NevYas, nurtopu, sinna kızlarrr

Bende evli yazısını 6 ay sonra yazdırdım kimliğe orda dediler cezası var hemen yapmak gerekiyormuş sonra memur bi kılıfına uydurdu sanki önce nikah yapıp sonra yeni evlenmişiz gibi ceza ödemedik..

bizimki memleketlerinde oldu nikahın kıyıldığı gun değiştirmişti aynı yerde:) ben kimlikte eli yazmayanın ceza yediğini duymamıstım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…