yaa spinal olucam,sen de gir bebek cıkana dek oyalarsın beni diyorum,düşünmiyim ne yaptıklarını die,yok giremem ben dio..madem uyanık olmaya korkuyosun genel anestezi ol deyip cıkıyo kenaraöylemiymiş buyursun o yatsın senin yerine de kolay mı zor mu bi de epudral yapılsın ona
annelik nasıl doğurduğunla ilgili olsaydı sokakta noormal doğumla doğan bebekler en şannslı bebekler olurdu
aynen böyle söyle
hattta aç bir sezeryan videosu otursun izlesin
buna çok kızıyorum nasıl doğurduğunn değil nasıl baktığındır önemli olan
hastanem cok ters yerde be güzelim,3 vesait değişmem gerek,arabayla gidiyoruz die onu bekliyorum,normalde ugrasır mıyım..arabayla bile,yarım saat-kırk dakika sürüyoİronic yerinde olsam giyinir çıkar giderdim canım kontrolüme o yatsın evde madem böyle yapıyor..
dr um 6 da cıkıyo cnm,ee orda sıra bekliyorum randevuyla calışmıyo dr,nst ye giriyorum orda yarım saat kalıorum,bazen nst odasında da sıra oluyorandevunu daha geç bir saate al bari kocan ne zaman kalkarsa gidersin artık
annem uyardı zaten böle yaparsa lohusalıkta sütüm falan kesilir heralde..annem de alırım dio bunalıma sokucan kızımı dioValla üzülme diye bişey demekte istemiyorum ama bu adamla ömür zor geçer hatta geçmez, önünde lohusalık dönemi var daha sıkıntılı olabilecek o zaman nasıl davranacak acaba..
yaa spinal olucam,sen de gir bebek cıkana dek oyalarsın beni diyorum,düşünmiyim ne yaptıklarını die,yok giremem ben dio..madem uyanık olmaya korkuyosun genel anestezi ol deyip cıkıyo kenara[/QUOT
Çok kolaydı dimi söylemesi
hastanem cok ters yerde be güzelim,3 vesait değişmem gerek,arabayla gidiyoruz die onu bekliyorum,normalde ugrasır mıyım..arabayla bile,yarım saat-kırk dakika sürüyo(
hastanem cok ters yerde be güzelim,3 vesait değişmem gerek,arabayla gidiyoruz die onu bekliyorum,normalde ugrasır mıyım..arabayla bile,yarım saat-kırk dakika sürüyo(
slm kızlar.hayırdır ne oldu?
hoşgeldiniz hanımlarGünaydın kızlarrrrrrrrr a.s.
annem calışıyoAnlıyorum canım, şimdi gitmiyorum dediğindede pek umursayacağını sanmıyorum yanılıyormuyum bilmem ama..Senin doğum zaten yakın anneni çağır canım o destek olur sana..
annem uyardı zaten böle yaparsa lohusalıkta sütüm falan kesilir heralde..annem de alırım dio bunalıma sokucan kızımı dio
işte annem de dogumu bekliyo,belki düzelir die,düzelmezse burnu sürtse de cekemem artık yoruldum ya,en güzel günlerim nasıl geciyo şu hale bakYerinde olsam böyle yaparsa giderdim canım annemle, biraz burnu sürtünürse kıymetinizi anlar belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?