2010 Ekim Anneleri

yaa spinal olucam,sen de gir bebek cıkana dek oyalarsın beni diyorum,düşünmiyim ne yaptıklarını die,yok giremem ben dio..madem uyanık olmaya korkuyosun genel anestezi ol deyip cıkıyo kenara

İronic yerinde olsam giyinir çıkar giderdim canım kontrolüme o yatsın evde madem böyle yapıyor..
hastanem cok ters yerde be güzelim,3 vesait değişmem gerek,arabayla gidiyoruz die onu bekliyorum,normalde ugrasır mıyım..arabayla bile,yarım saat-kırk dakika sürüyo (

Valla üzülme diye bişey demekte istemiyorum ama bu adamla ömür zor geçer hatta geçmez, önünde lohusalık dönemi var daha sıkıntılı olabilecek o zaman nasıl davranacak acaba..

demetyaren ve fragola naptı acaba. sağlıklı bi şekilde kucaklarına almışlardır inşallah yavrularını..

Valla üzülme diye bişey demekte istemiyorum ama bu adamla ömür zor geçer hatta geçmez, önünde lohusalık dönemi var daha sıkıntılı olabilecek o zaman nasıl davranacak acaba..
annem uyardı zaten böle yaparsa lohusalıkta sütüm falan kesilir heralde..annem de alırım dio bunalıma sokucan kızımı dio

hastanem cok ters yerde be güzelim,3 vesait değişmem gerek,arabayla gidiyoruz die onu bekliyorum,normalde ugrasır mıyım..arabayla bile,yarım saat-kırk dakika sürüyo (

Anlıyorum canım, şimdi gitmiyorum dediğindede pek umursayacağını sanmıyorum yanılıyormuyum bilmem ama..Senin doğum zaten yakın anneni çağır canım o destek olur sana..

ironic dur hemen celallenme.konuşmayı dene eşinle.konu ne tam olarak bilmiyom ama sanırım hallolacak bişeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…