2010 Ekim Anneleri

bakmış hanım gidiyo kalkmış o da peşinden tıpış tıpış beraber gitmişlerkaydirigubbakcemile31.10.2010 a tarih almışlar
ee tabi mecbur.hiçbir normal insan bebeğine ilgisiz olmaz.o hassas da ondan öyle oluyodur.ohh tarihde belli süper
benimde normal gözüküyo şimdilik.dün nst ye girdim normal dedi.ilk nst miz çekildi.kızım çok komikti.nstnin karına tutturulan mikrofonuna vurup durdu yaramaz.cok eğlendik valla...

maşaallah.biz yarın 4. kez gircez nst ye

slm ben geldim doktordan yarin hastaneye yatiş yapiyorum bu kaşinti yüzünden yatmiştimya kaşintim geçti ama etkisi halen yine sürüyo galiba bebişim 3 gündür fazla hareket etmiyordu adet sancısı gibide agirilarim oluyodu ayrin yaticam bazi tahliler yapilacak ona göre doğum kararliştiracak doktor dua edin kızıma bişey olmamiş olsun...

hadi hayırlısı canım, geçmiş olsun

geçmiş olsun cnm benim allah meleğini korusun endişe etme kötü şeyler getirme aklına

hayırlısı canım Allah gönlune göre versin..

aynı fkilirdeyim seninle.. bende ıstemem kesinlikle..

Sonunda gittim saçlarımı boyattım geldim zemuszemus az daha açın rengini dursun deyince önde bir kısım biraz beyazımtırak olmuş ama yapacak bişey yok :roflol:

ohh darısı basıma:)

cnım hayırlı sonuclarla dön inş. Allah yardımcın olsun..
kızlar internetim bozuk giremiyorum benimde pzt doğum duacı olun ne olursunuz:)

Allah yardımcın olsun canım dualarım seninlee

selam cnm,çok merak ediyorum ya,deli gibi haber var mı die girip duruyorum topiğe..bu arada bat da dogum yapmıs..allah herkesinkini analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

ben geldiiiim kaynana beni donla gördü hahah bi öle görmediği vardı kapıda kocişle karşılaşmışlar oda kapıyı çalmadan direk açtı kaynana beni merak etmiş D: dalmış eve

ben geldiiiim kaynana beni donla gördü hahah bi öle görmediği vardı kapıda kocişle karşılaşmışlar oda kapıyı çalmadan direk açtı kaynana beni merak etmiş D: dalmış eve
kız hastaneye gidince bi sürü yabancı dr,hemşire,ebe donsuz görcek,kaynana donla görse nolur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…