şimdilik normal görünüyo canım.
ee tabi mecbur.hiçbir normal insan bebeğine ilgisiz olmaz.o hassas da ondan öyle oluyodur.ohh tarihde belli süperbakmış hanım gidiyo kalkmış o da peşinden tıpış tıpış beraber gitmişlerkaydirigubbakcemile31.10.2010 a tarih almışlar
benimde normal gözüküyo şimdilik.dün nst ye girdim normal dedi.ilk nst miz çekildi.kızım çok komikti.nstnin karına tutturulan mikrofonuna vurup durdu yaramaz.cok eğlendik valla...
slm ben geldim doktordan yarin hastaneye yatiş yapiyorum bu kaşinti yüzünden yatmiştimya kaşintim geçti ama etkisi halen yine sürüyo galiba bebişim 3 gündür fazla hareket etmiyordu adet sancısı gibide agirilarim oluyodu ayrin yaticam bazi tahliler yapilacak ona göre doğum kararliştiracak doktor dua edin kızıma bişey olmamiş olsun...
slm ben geldim doktordan yarin hastaneye yatiş yapiyorum bu kaşinti yüzünden yatmiştimya kaşintim geçti ama etkisi halen yine sürüyo galiba bebişim 3 gündür fazla hareket etmiyordu adet sancısı gibide agirilarim oluyodu ayrin yaticam bazi tahliler yapilacak ona göre doğum kararliştiracak doktor dua edin kızıma bişey olmamiş olsun...
slm ben geldim doktordan yarin hastaneye yatiş yapiyorum bu kaşinti yüzünden yatmiştimya kaşintim geçti ama etkisi halen yine sürüyo galiba bebişim 3 gündür fazla hareket etmiyordu adet sancısı gibide agirilarim oluyodu ayrin yaticam bazi tahliler yapilacak ona göre doğum kararliştiracak doktor dua edin kızıma bişey olmamiş olsun...[/QU
geçmiş olsun canım Allah sağlık versin hiç merak etme kızın hareket etmekten yorulmuştur.
duualarımız seninle...
kızlar internetim bozuk giremiyorum benimde pzt doğum duacı olun ne olursunuz:)
slm kızlar fragola
demetyaren ve
bat
kuzularını kucağına almışlar rabbim hayırlı ömürler versin inşallah
bende bugün doktordan geldim
bebeğim iyi
nstde de hiç sancı yok gayet gzl dedi doktor
haftaya çatı muayenesi yapcak ---yapmıycam demişti ama bi bakalım dedi normale müsaitmisin diye eyvahedigeldismile
haftaya çatı muayenesi ve nstden snra karar vercez yani doğum şekline
üffff hiç birşey belli değil ya sinir oldummm
ne zmn gelcen kızımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Selam kızlar..
Bat,fragola ve demet kuzularına kavuşmuş maşallah..
Yalnız keşke bebeklerin fotosu buraya eklenmeseydi artık edit butonu yok ve annelerinin ekleyip eklemeyeceğide meçhul isteyen hastane linkinden bakabilirdi benim kendi düşüncem bu yönde şayet ben doğum yaparsam lütfen kimse fotomuzu buraya eklemesin kızlar :))
Sonunda gittim saçlarımı boyattım geldim zemuszemus az daha açın rengini dursun deyince önde bir kısım biraz beyazımtırak olmuş ama yapacak bişey yok :roflol:
kızlar internetim bozuk giremiyorum benimde pzt doğum duacı olun ne olursunuz:)
kız hastaneye gidince bi sürü yabancı dr,hemşire,ebe donsuz görcek,kaynana donla görse nolur :))))ben geldiiiimkaynana beni donla gördü hahah bi öle görmediği vardı kapıda kocişle karşılaşmışlar oda kapıyı çalmadan direk açtı kaynana beni merak etmiş D: dalmış eve
kız hastaneye gidince bi sürü yabancı dr,hemşire,ebe donsuz görcek,kaynana donla görse nolur :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?