ohooo daha cook görcekler kız dogurana kadar :))hehehhedime oda var geçen hafta muayenede gördüler
ya peki sezeryanda ne giyiliyo?Selam kizlar:) hastanede cirilciplak olucaz sadece o yesil arkadan popoyu acikta birakan seyi giydirecekler :)
Selam kizlar:) hastanede cirilciplak olucaz sadece o yesil arkadan popoyu acikta birakan seyi giydirecekler :)
ohooo daha cook görcekler kız dogurana kadar :))
ya peki sezeryanda ne giyiliyo?
ohooo daha cook görcekler kız dogurana kadar :))
ya peki sezeryanda ne giyiliyo?
bi daha karsılasmıcaz ki onlarla :)) ayrıca onlar kaç tane görüyo her gün bıkmıslardırpsikolojim bozuluyi yaa cıbıldak cıbıldak görcekler bizi :S
saol cnm..onda da mı cıplak olcaz ya :SS ama niye ki?sonda olayını da konustum uystuktan sonra takıcaklarmıs...Onda da ayni sey bitanem sonucta batin ameliyati uzerinde hicbirsey olmicak oje vs de surme buarada tarihin hayirli ugurllu olsun
selam cnm hoşgeldin..sen nasıl sezeryan olucaktın,genel anesteziyle mi?slm kızlar ben de geldima.s.
psikolojim bozuluyi yaa cıbıldak cıbıldak görcekler bizi :S
ben konustum spinal falan olunca uyustuktan sonra takabiliyolarmıs..benim anesteziden sonra takıcaklar..1-2 dakika kafamı oyalamam gerek sadece,hemen bebegi cıkarıyolarmısofff beni en çok sonda olayı kasıyo,bi de şu amelyathaneye giriş
anestezi uzmanım da kadınmış...sanırım erkek olmicak ameliyatımda :))Benim DR im kadin ama illaki erkek asistan narkozitor her ne ise olucaktir iste ozaman cok utanicam eminim
slm ben geldim doktordan yarin hastaneye yatiş yapiyorum bu kaşinti yüzünden yatmiştimya kaşintim geçti ama etkisi halen yine sürüyo galiba bebişim 3 gündür fazla hareket etmiyordu adet sancısı gibide agirilarim oluyodu ayrin yaticam bazi tahliler yapilacak ona göre doğum kararliştiracak doktor dua edin kızıma bişey olmamiş olsun...
anestezi uzmanım da kadınmış...sanırım erkek olmicak ameliyatımda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?