ha iyi bari bak ben bunları konuşmadım hastaneye gidince konuşurum artıkben konustum spinal falan olunca uyustuktan sonra takabiliyolarmıs..benim anesteziden sonra takıcaklar..1-2 dakika kafamı oyalamam gerek sadece,hemen bebegi cıkarıyolarmıs
aynen ya 2 gün beklemek bile kasıyo beni:Soff ya nolcaksa olsun bitsin :S
evet ya işte ben de orasındayım işin.bi de bugüne kadar allah hiç düşürmedi şükür hastaneye.çok güzel bi hastanede olcam ama gene de irrite oluyorum:SYa aslinda allah hicbir sekilde hastaneye dusurmesin aratmasinda sonucta Hastane ozelde olsa temizde olsa o girince bi degisik aurasi var insani irite eden
Kizlar genel anestezi daha iyi diye duyuyorum ama?
slm kızlar ben geldim yine
h.g dudu
ya ondan ayılmak daha zor oluyomus..ayrıca bebegi hemen görüp emzirmeye calışabiliyosunKizlar genel anestezi daha iyi diye duyuyorum ama?
pazartesi görüşcez inşallah kendisiyle de :))ayy cok cok iyi
hg canımslm kızlar ben geldim yine
konus canım genel anestezi olmicaksan uyusunca taktır bi de onunla ugrasma..ben dedim dr uma ben herseyden korkuyorum ne yapıyosanız ben uyuştuktan sonra yapın :))ha iyi bari bak ben bunları konuşmadım hastaneye gidince konuşurum artık
aynen ya 2 gün beklemek bile kasıyo beni:S
evet ya işte ben de orasındayım işin.bi de bugüne kadar allah hiç düşürmedi şükür hastaneye.çok güzel bi hastanede olcam ama gene de irrite oluyorum:S
genel anesteziden sonra çok sancılı uyandığını duydum ben herkesinbilmiyorumkismile
evet cnm baska bişilerle ugrasıyolardır belkih.b canım.çok kişi var ama yazan yok
ya ondan ayılmak daha zor oluyomus..ayrıca bebegi hemen görüp emzirmeye calışabiliyosun
pazartesi görüşcez inşallah kendisiyle de :))
hg canım
konus canım genel anestezi olmicaksan uyusunca taktır bi de onunla ugrasma..ben dedim dr uma ben herseyden korkuyorum ne yapıyosanız ben uyuştuktan sonra yapın :))
ya arada perde olucak,uyusunca hissetmicem de,ben görmeden,duymadan napıyolarsa yapsınlar :))..yoksa acısını unutsam bile psikolojisini atamam üzerimden...:))akıllıca
tamam canım,görüşürüzben de uzanıyorum biraz kıslar arada bakarım
iyi geceler canımiyi geceler kızlar
selam cnm,10. sayfadan sonra bi yerlerdeydi..ben de sayfa sayfa aradım ama cok geride değilkızlarrr selammm doğum yapcak arkadaşlara allaha kolaylık versin frogolayla demetin bebişlerinin resimleri nerde biri bana link atabilirmi yada kaçıncı sayfadaymış???
benimki de öyle diyo ama öyle normal yap diye bi baskı yapmadı bana,psikolojim cok hassas ben cok etkileniyorum bazı seylerden yıllarca atamıyorum sonra üzerimden..o da hangisiyle kendimi daha rahat hissediceksem onu yapmam taraftarı..aslında isterdi normal dogum yapabilmemi ama cok kasıldıgımı biliyo bişiy demedi o yüzdenOff annemde hersey unutuluyo insan sanki hic yasamamis gibi oluyo deyip duruyo 2 cocuk ve normal dogurmus annem
iyi geceler kızlar
selam cnm,10. sayfadan sonra bi yerlerdeydi..ben de sayfa sayfa aradım ama cok geride değil
yani 10 sayfa falan geride cnmnasıl yani canım 10.cu sayfa derken tama anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?