yani 10 sayfa falan geride cnm
benimki de öyle diyo ama öyle normal yap diye bi baskı yapmadı bana,psikolojim cok hassas ben cok etkileniyorum bazı seylerden yıllarca atamıyorum sonra üzerimden..o da hangisiyle kendimi daha rahat hissediceksem onu yapmam taraftarı..aslında isterdi normal dogum yapabilmemi ama cok kasıldıgımı biliyo bişiy demedi o yüzden
koyuyorum cnm sayfanın linkiniheh şimdi anladım canımmm
evet cnm annem olmasa cok zor gecerdi bugünlerim,iyi ki var..herseyime kosuyo canım benimAnlayisli kadinmis ellerinden operim
ayyy minik Buğlem doğmuş komşularrrr
Maşallah acayip tatı bir bebek Maşallah Maşallaahhh
Veeee Fragola'nın minik kuzusu Lina'da hayata merhaba demiş arkadaşlar bu da çok yumak yaaa, (inşallah kızmaz bana eklediğim için ama dayanamadım yaa çokkk tatlılar) maşallah yüzbin kere
aaa nasıl olur kıs fotoların oldugu sayfaları attım ben :SSkuşumm tamam buldum bebekleri ama senin verdiğin linkler çok eski taa şubatın sayfaları
ayy allahım bizimkiler nasıl bişi,kime benziyoo çok merak ediyorum beeeenn :))
evet cnm olabilir bende suan yazdıgım sayfa 1. sayfa olarak görünüyo...senin ne zamandı cnm dogum tarihi,net bişi söylendi mi?sayfa ayarları degısıktır kuzu yafss bende 2722lı sayfadaydıı
ayy aynen ıronık yafss kıme bensıo bızımkıler acabaaa
hoşgeldin sibelcimiyi geceler
acayip heyecan basıyo beni o anı düşündükçe,aglamak istiyorum,ki bebegi cıkarıp verdikleri anda salya sümük olucagım kesin :))Bende cok meyak ediyoyuuummmmmubilmiyorumkismile
ben hiç 4 boyutluya falan girmedim cnm,bana süpriz olcak :))benımkı babasına benzıyo 4d de ultrasona gırdıhınızde cok net gözukuyo yuzlerı
iyi akşamlar cnm,henüz yokiyi akşamlar kızlar. demetyaren ve fragoladan hbr var mı
ben hiç 4 boyutluya falan girmedim cnm,bana süpriz olcak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?