2010 Ekim Anneleri

benim sadece organlarını inceledi cnm dr,vakti yoktu baska bi hastaneden haftada 2 gün geliyodu,o da ögleden sonra 3 saat mi ne o yüzden sadece organlarına falan bakıyodu..sordum cd falan bile vermediler (

anladım canım bizim dısıarda cektirdiğimiz yer yuzunun resmını cekmeye uğrasmıstı cekmiştide.. burundan asaığı dudaklar falan ben yanakları gözleri esim herkes öle demişti:)

acayip heyecan basıyo beni o anı düşündükçe,aglamak istiyorum,ki bebegi cıkarıp verdikleri anda salya sümük olucagım kesin :))

Ben mesela suanda onunla cok iletisim kuruyorum resmen bana cevap veriyo konusurken gozlerimden yaslar nasil akiyo anlatamam bide dogar dogmaz sana verince aglamayi kesiyorlar kokunu sesini taniyolar acayip bisey yaa

anladım canım bizim dısıarda cektirdiğimiz yer yuzunun resmını cekmeye uğrasmıstı cekmiştide.. burundan asaığı dudaklar falan ben yanakları gözleri esim herkes öle demişti:)
yok cnm benim öyle bi şansım olmadı ( ama olsun az kaldı zaten yakından görücem :))
Ben mesela suanda onunla cok iletisim kuruyorum resmen bana cevap veriyo konusurken gozlerimden yaslar nasil akiyo anlatamam bide dogar dogmaz sana verince aglamayi kesiyorlar kokunu sesini taniyolar acayip bisey yaa
evet cnm asırı hareket ediyo bazen canımı yakıyo,ben de onunla konusuyorum yumusak bi ses tonuyla konusuyorum o zaman duruyo ve dinliyo sadece hareket etmiyo :)) ne ilginç değil mi?

benimkide özellikle olan bişey değildi.. tevafuk..

az kaldı kavusmamıza Mevla nasip ederse görucez yanımızda olacaklar hep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…