benim sadece organlarını inceledi cnm dr,vakti yoktu baska bi hastaneden haftada 2 gün geliyodu,o da ögleden sonra 3 saat mi ne o yüzden sadece organlarına falan bakıyodu..sordum cd falan bile vermedilerayrıntılıda 4d bakıyorlardı canım girmemişmiydin?
hoşgeldiiiiiiiiiiiinn..beni nie listeye koymadın kuzuaklinialirimsmileben geldiiiiiim
benim sadece organlarını inceledi cnm dr,vakti yoktu baska bi hastaneden haftada 2 gün geliyodu,o da ögleden sonra 3 saat mi ne o yüzden sadece organlarına falan bakıyodu..sordum cd falan bile vermediler(
acayip heyecan basıyo beni o anı düşündükçe,aglamak istiyorum,ki bebegi cıkarıp verdikleri anda salya sümük olucagım kesin :))
hoşgeldiiiiiiiiiiiinn..beni nie listeye koymadın kuzuaklinialirimsmile
hoşgeldiiiiiiiiiiiinn..beni nie listeye koymadın kuzuaklinialirimsmile
yok cnm benim öyle bi şansım olmadıanladım canım bizim dısıarda cektirdiğimiz yer yuzunun resmını cekmeye uğrasmıstı cekmiştide.. burundan asaığı dudaklar falan ben yanakları gözleri esim herkes öle demişti:)
evet cnm asırı hareket ediyo bazen canımı yakıyo,ben de onunla konusuyorum yumusak bi ses tonuyla konusuyorum o zaman duruyo ve dinliyo sadece hareket etmiyo :)) ne ilginç değil mi?Ben mesela suanda onunla cok iletisim kuruyorum resmen bana cevap veriyo konusurken gozlerimden yaslar nasil akiyo anlatamam bide dogar dogmaz sana verince aglamayi kesiyorlar kokunu sesini taniyolar acayip bisey yaa
araları kaç dakika? düzenli mi?görmedim kuzum eklerim birasdangene sancı geldi off bugun baya oldu devlet hastanesine gitsem bağlarlarmıki nst ye
yok cnm benim öyle bi şansım olmadı( ama olsun az kaldı zaten yakından görücem :))
evet cnm asırı hareket ediyo bazen canımı yakıyo,ben de onunla konusuyorum yumusak bi ses tonuyla konusuyorum o zaman duruyo ve dinliyo sadece hareket etmiyo :)) ne ilginç değil mi?
tutman gerek cnm ama,bak araları kaç dakika,eger düzenliyse git dr a mutlakabilmem saat tutmuomki
tutman gerek cnm ama,bak araları kaç dakika,eger düzenliyse git dr a mutlaka
suyumda sızıo az az
mesela araları peşpeşe 10 dakika olacak,misal yani..eşit olucak..araları eşitmi olcak yoksa birbirine yakınmı. birbirine yakın değil sanırım
Pembe sivi var mi canim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?