2010 Ekim Anneleri

kocama gene çok kızgınım çooook
güya konuşmuyo benle aklı sıra trip yapıyo bana umrumda değil hıhhh

ama su sayılı guununde keyfını cıkarmak lasım be surda 10-15 gunumuz kaldı keyfını cıkarıp tadına varmak lasım

Slm kizlar.cepten baglandim ama zor oluyor.
off benim yavruda kasiklarimı iyi sizlatiyor.oturamiyorum valla

2 normal dogum yaptım hıc korkmadım bundada korkmuyom ama oglum ters gelıyodu döndumu bılmıyorum cumartesı kontrole gıdıcezbakalım ınsallah dönmustur normal dogum gıbısı yok ben dogurdum cataldan kalktım bebesımı kucahıma alıp odama gıttım sabahta kucahıma alıp hastaneden cıktım allhım bu seferde normal dohum nasıp eder

bi yandan da video yolluyo bak bak hatuna :)) ahtapot gibisin yavrucum ya ,dört koldan... :))
hehe nasıl ama pisi pisi
aynen olsada kurtulsakkkkk
:))

ay onlarda bi alem oldu hee ben hizaya getirdim bugun

dioki bana farkındayım sinirlenmiceğin şeylere sinirleniyorsun hassassın dio bende dedim. farkında olduğundanmı benle inatlaşıon sustu kaldı öle keid gibi oldu benim adam

Kiz tobe de daha var bi 2 hafta daha sabret yavrusa Annesi buyuyecek dahaf:ecrin_bebek:
yiter yaaaa yiter

yok yaa korkmuom doumdan falan

kötükedihüso o benden korksun
yürüüü be kuzuuuu :)) helal olsun...
ama su sayılı guununde keyfını cıkarmak lasım be surda 10-15 gunumuz kaldı keyfını cıkarıp tadına varmak lasım
ben de su 8 gün neler yapsam diyorum bebek olunca yapamıcagım..son günlerin tadını cıkarıcam,sonrasında hayatımız değişicek sonucta :))

Slm kizlar.cepten baglandim ama zor oluyor.
off benim yavruda kasiklarimı iyi sizlatiyor.oturamiyorum valla
selam cnm,hareket ederken mi sızlatıyo,sancın mı var?
inşallah canım,sen artık tecrübelenmişsin,3. dogum diğerlerine göre daha da kolay olur...
güzel kıs pisi pisi,sen kedileri baya sevdiğinden adamı da kediye cevirmişin baksana :))

ya arada perde olucak,uyusunca hissetmicem de,ben görmeden,duymadan napıyolarsa yapsınlar :))..yoksa acısını unutsam bile psikolojisini atamam üzerimden...
ay ben öle rahatlatamıyom yaaaorda napcaklarını bilcem gözümde canlanıyo ay bak gene fena oldum:S
hoşgeldiiiiiiiiiiiinn..beni nie listeye koymadın kuzuaklinialirimsmile
beni de beni de 25 eylüüüüülllllalkisalkisalkis
tutman gerek cnm ama,bak araları kaç dakika,eger düzenliyse git dr a mutlaka
bence de cnm takip et
suyumda sızıo az az
aaaa sen bugün doğurcan galiba kızalkisalkisalkis

cnm neden noldu yaa

yürüüü be kuzuuuu :)) helal olsun...

ben de su 8 gün neler yapsam diyorum bebek olunca yapamıcagım..son günlerin tadını cıkarıcam,sonrasında hayatımız değişicek sonucta :))

değişmek kelımesı az kalıyo canım tecrubelı bı anne olarak tum hayatınız degısıcek ve odak noktanız bebegınız olucak :sm_cool:ama öle bı guzel degısım kı tarıf edılmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…