hiç korku da yok :)) sen bu aceleyle bugün yarın dogurucan he :))yok
off olsada kurtulsam artık :F:dilcikar:
bi yandan da video yolluyo bak bak hatuna :)) ahtapot gibisin yavrucum ya ,dört koldan... :))yok
yok
seninki naptı canım gene?kocama gene çok kızgınım çooook
güya konuşmuyo benle aklı sıra trip yapıyo bana umrumda değil hıhhh
yok
hiç korku da yok :)) sen bu aceleyle bugün yarın dogurucan he :))
hehe nasıl ama pisi pisibi yandan da video yolluyo bak bak hatuna :)) ahtapot gibisin yavrucum ya ,dört koldan... :))
:))aynen olsada kurtulsakkkkk
kocama gene çok kızgınım çooook
yiter yaaaa yiterKiz tobe de daha var bi 2 hafta daha sabret yavrusa Annesi buyuyecek dahaf:ecrin_bebek:
yürüüü be kuzuuuu :)) helal olsun...yok yaa korkmuom doumdan falan
kötükedihüso o benden korksun
ben de su 8 gün neler yapsam diyorum bebek olunca yapamıcagım..son günlerin tadını cıkarıcam,sonrasında hayatımız değişicek sonucta :))ama su sayılı guununde keyfını cıkarmak lasım be surda 10-15 gunumuz kaldı keyfını cıkarıp tadına varmak lasım
yürüüü be kuzuuuu :)) helal olsun...
ben de su 8 gün neler yapsam diyorum bebek olunca yapamıcagım..son günlerin tadını cıkarıcam,sonrasında hayatımız değişicek sonucta :))
selam cnm,hareket ederken mi sızlatıyo,sancın mı var?Slm kizlar.cepten baglandim ama zor oluyor.
off benim yavruda kasiklarimı iyi sizlatiyor.oturamiyorum valla
inşallah canım,sen artık tecrübelenmişsin,3. dogum diğerlerine göre daha da kolay olur...2 normal dogum yaptım hıc korkmadım bundada korkmuyom ama oglum ters gelıyodu döndumu bılmıyorum cumartesı kontrole gıdıcezbakalım ınsallah dönmustur normal dogum gıbısı yok ben dogurdum cataldan kalktım bebesımı kucahıma alıp odama gıttım sabahta kucahıma alıp hastaneden cıktım allhım bu seferde normal dohum nasıp eder
güzel kıs pisi pisi,sen kedileri baya sevdiğinden adamı da kediye cevirmişin baksana :))hehe nasıl ama pisi pisi
:))
ay onlarda bi alem oldu hee ben hizaya getirdim bugun
dioki bana farkındayım sinirlenmiceğin şeylere sinirleniyorsun hassassın dio bende dedim. farkında olduğundanmı benle inatlaşıonsustu kaldı öle keid gibi oldu benim adam
yiter yaaaa yiter
ay ben öle rahatlatamıyom yaaaya arada perde olucak,uyusunca hissetmicem de,ben görmeden,duymadan napıyolarsa yapsınlar :))..yoksa acısını unutsam bile psikolojisini atamam üzerimden...
beni de beni de 25 eylüüüüülllllalkisalkisalkishoşgeldiiiiiiiiiiiinn..beni nie listeye koymadın kuzuaklinialirimsmile
bence de cnm takip ettutman gerek cnm ama,bak araları kaç dakika,eger düzenliyse git dr a mutlaka
aaaa sen bugün doğurcan galiba kızalkisalkisalkissuyumda sızıo az az
kocama gene çok kızgınım çooook
yürüüü be kuzuuuu :)) helal olsun...
ben de su 8 gün neler yapsam diyorum bebek olunca yapamıcagım..son günlerin tadını cıkarıcam,sonrasında hayatımız değişicek sonucta :))
anacım bu gazla sen bi kaç güne kalmaz cıkarcan çocuuuu :))hehheheheii gaz veriommu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?