2010 Ekim Anneleri

hee öle yaptım pisileri çok severim.

doğurmak istiom yaaaa

biz geldikkkk opuyorumnanaktan
hoşgeldin sarı şeker
anacım bu gazla sen bi kaç güne kalmaz cıkarcan çocuuuu :))

c.tesi çıkarcam koyum kafaya

düşünme canım 1-2 dakikada bebiş cıkıyo,alırsın kucagına gerisi aklına bile gelmez :))
değişmek kelımesı az kalıyo canım tecrubelı bı anne olarak tum hayatınız degısıcek ve odak noktanız bebegınız olucak :sm_cool:ama öle bı guzel degısım kı tarıf edılmez
sence bu son günleri nasıl degerlendirelim?
biz geldikkkk opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz canııımm
kızlar ya biriniz bana sayfa numarasını verseniz ya bebişlere bakmak istiyorum bulamdım((
20 sayfa falan geride olması gerek cnm belki bi kaç sayfa daha olabilir

bebişlerimiz doğmuş maşallahhh bat fragola ve demet geçmiş olsun çok şükür aldılar kucaklarına bebeklerini darısı başımıza

ece kız rahat dur azcık daha dursun içerde büyüsün daha

Ve yine gelmedi misafirler birdaha kesinlikle kabul etmicem. Eltimlere cumartesi gideceklermiş umarım bize de cumartesi geliriz diye planlamamışlardır çünkü cumartesi benim doğum günüm hiç kimseyle uğraşamam. Hamile, karnı burnunda birisini resmen ellerinde oynattılar 2akşamdır. acayip kızdım...
ararlarsa da kabul etmicem.Kocişe de söyledim git kendin ver çocugun harçlığını ben uğraşamıcam artık dedim.

bencede kabul etme dogurcak kadına mısafır mı gelır dogumdan sonra gelsınler

:)) ben çıkarcem
bekle kuşum accık kilo alsın ele avuca gelsin :))
amaaan ne misafiri kuzu ya,ben uzun zamandır misafir falan almıyom,bi de ugrasıyon ugrasıyon gelmiyolar dogurtuvercekler seni bu gidişle

kızlar hepinizi öpüyorum hayırlı haberlerle yeni bi güne uyanırız inş.yarın.ben gidiyim biraz kocişle yatağa uzanıyım biraz sohbet moral versin bana yoksa bu gece de uyku yok banakaydirigubbakcemile3

bencede etme bu ne böle :S
inşşalh nasıl cıkartmayı nıyetlıyon taktık ver bare bızde uyguluyalım hihoyyythihoyyythihoyyyt

tmm cnm ben çıkarırsam sizede taktik verim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…