selam cnm,hareket ederken mi sızlatıyo,sancın mı var?
inşallah canım,sen artık tecrübelenmişsin,3. dogum diğerlerine göre daha da kolay olur...
güzel kıs pisi pisi,sen kedileri baya sevdiğinden adamı da kediye cevirmişin baksana :))
doğurmak istiom yaaaaay ben öle rahatlatamıyom yaaaorda napcaklarını bilcem gözümde canlanıyo ay bak gene fena oldum:S
beni de beni de 25 eylüüüüülllllalkisalkisalkis
bence de cnm takip et
aaaa sen bugün doğurcan galiba kızalkisalkisalkis
cnm neden noldu yaa
hoşgeldin sarı şekerbiz geldikkkkopuyorumnanaktan
anacım bu gazla sen bi kaç güne kalmaz cıkarcan çocuuuu :))
düşünme canım 1-2 dakikada bebiş cıkıyo,alırsın kucagına gerisi aklına bile gelmez :))ay ben öle rahatlatamıyom yaaaorda napcaklarını bilcem gözümde canlanıyo ay bak gene fena oldum:S
beni de beni de 25 eylüüüüülllllalkisalkisalkis
bence de cnm takip et
aaaa sen bugün doğurcan galiba kızalkisalkisalkis
cnm neden noldu yaa
sence bu son günleri nasıl degerlendirelim?değişmek kelımesı az kalıyo canım tecrubelı bı anne olarak tum hayatınız degısıcek ve odak noktanız bebegınız olucak :sm_cool:ama öle bı guzel degısım kı tarıf edılmez
hoşgeldiniz canııımmbiz geldikkkkopuyorumnanaktan
20 sayfa falan geride olması gerek cnm belki bi kaç sayfa daha olabilirkızlar ya biriniz bana sayfa numarasını verseniz ya bebişlere bakmak istiyorum bulamdım((
hee öle yaptım pisileri çok severim.
doğurmak istiom yaaaa
hoşgeldin sarı şeker
c.tesi çıkarcam koyum kafaya
o zaman cumartesi komple bi temizlik yap sen dip köşe :))hee öle yaptım pisileri çok severim.
doğurmak istiom yaaaa
hoşgeldin sarı şeker
c.tesi çıkarcam koyum kafaya
kafaya koyunca cıkıyosa bende koydum aama cıkmıyo kı velet ıcersı rahat 3 gun agrı oluyo 3 gun bısı yok :)
:)) ben çıkarcem
bebişlerimiz doğmuş maşallahhh bat fragola ve demet geçmiş olsun çok şükür aldılar kucaklarına bebeklerini darısı başımıza
ece kız rahat dur azcık daha dursun içerde büyüsün daha
Kizlar bu saatte filitre kahve iciyirorum yaninda da cikolata fena mi yapiyorum zarari olur mu acep?
Ve yine gelmedi misafirler birdaha kesinlikle kabul etmicem. Eltimlere cumartesi gideceklermiş umarım bize de cumartesi geliriz diye planlamamışlardır çünkü cumartesi benim doğum günüm hiç kimseyle uğraşamam. Hamile, karnı burnunda birisini resmen ellerinde oynattılar 2akşamdır. acayip kızdım...
ararlarsa da kabul etmicem.Kocişe de söyledim git kendin ver çocugun harçlığını ben uğraşamıcam artık dedim.
kilosu iyiyse beklemicemsıkıldım be kuzu
bekle kuşum accık kilo alsın ele avuca gelsin :)):)) ben çıkarcem
amaaan ne misafiri kuzu ya,ben uzun zamandır misafir falan almıyom,bi de ugrasıyon ugrasıyon gelmiyolar dogurtuvercekler seni bu gidişleVe yine gelmedi misafirler birdaha kesinlikle kabul etmicem. Eltimlere cumartesi gideceklermiş umarım bize de cumartesi geliriz diye planlamamışlardır çünkü cumartesi benim doğum günüm hiç kimseyle uğraşamam. Hamile, karnı burnunda birisini resmen ellerinde oynattılar 2akşamdır. acayip kızdım...
ararlarsa da kabul etmicem.Kocişe de söyledim git kendin ver çocugun harçlığını ben uğraşamıcam artık dedim.
bencede etme bu ne böle :SVe yine gelmedi misafirler birdaha kesinlikle kabul etmicem. Eltimlere cumartesi gideceklermiş umarım bize de cumartesi geliriz diye planlamamışlardır çünkü cumartesi benim doğum günüm hiç kimseyle uğraşamam. Hamile, karnı burnunda birisini resmen ellerinde oynattılar 2akşamdır. acayip kızdım...
inşşalh nasıl cıkartmayı nıyetlıyon taktık ver bare bızde uyguluyalım hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?