Ben bi oglumla bici biciya gideyim opuldunuz:)
olsun cnm zaten ne kaldı kioff bende sıkıldım da normal bekledigimiz için sancıyı,suyu,nişanı beklememiz gerekicek. zamanı gelmeden suni sancıyla doğuramayız ki..((
kızlar hepinizi öpüyorum hayırlı haberlerle yeni bi güne uyanırız inş.yarın.ben gidiyim biraz kocişle yatağa uzanıyım biraz sohbet moral versin bana yoksa bu gece de uyku yok banakaydirigubbakcemile3
off bende sıkıldım da normal bekledigimiz için sancıyı,suyu,nişanı beklememiz gerekicek. zamanı gelmeden suni sancıyla doğuramayız ki..((
biz de snei öpüyoruz cnm.sakin ol ve ben sezeryana girmeden sen gelmiş olucan bana anlatırsın :))kızlar hepinizi öpüyorum hayırlı haberlerle yeni bi güne uyanırız inş.yarın.ben gidiyim biraz kocişle yatağa uzanıyım biraz sohbet moral versin bana yoksa bu gece de uyku yok banakaydirigubbakcemile3
ben de yapcaaammm..sanırım bugün ekim annelerinin bıcı bıcı günü :))görüşürüz canım. benimde yapmam lazim da bir türlü yapamadim misafir gelecek diye...
güzel bebiş "ben geliyorum anne" hazır ol mu diyor acaba?? ama daha dursun beklesin zamanında gelsin güzel bebişciksuyumda sızıo az az
bebeğin kilosunun erken doğumla alakası yokmuş
ben 3500 olur 1ekime kadar rahat alırsın işte ne var dedim
36.haftada 3500 lük bebek mi
39.haftada 2500 doğan bebek daha sağlıklıdır dedi
bende işime geldiği için 3500 dedim =))
yok öle bişe dedi
illa 4 gün daha bekletcekya
aahh şimdi kafa gelse demek bekletecek aman aman dur 38i doldur :mymeka:
bekle kuşum accık kilo alsın ele avuca gelsin :))
amaaan ne misafiri kuzu ya,ben uzun zamandır misafir falan almıyom,bi de ugrasıyon ugrasıyon gelmiyolar dogurtuvercekler seni bu gidişle
bencede etme bu ne böle :S
tmm cnm ben çıkarırsam sizede taktik verim
bebeğin kilosunun erken doğumla alakası yokmuş
ben 3500 olur 1ekime kadar rahat alırsın işte ne var dedim
36.haftada 3500 lük bebek mi
39.haftada 2500 doğan bebek daha sağlıklıdır dedi
bende işime geldiği için 3500 dedim =))
yok öle bişe dedi
illa 4 gün daha bekletcekya
aahh şimdi kafa gelse demek bekletecek aman aman dur 38i doldur :mymeka:
evet canım cok kızdım ama ne kadar ayip dimi. cocukları okula gidecek diye geleceklerdi allah ısmarladık'a sözde dün geliyorlardı sözde bugune attılar bugunde diyorlarmış ki kocişe baska bir aksam geliriz..cumartesi günü cocuk gidecekmiş, baska bir aksamları sanırım cumartesi günü ben alamam kusura bakmasınlar artık iyiliğimi su istimal ediyorlar ne kadar anlayissiz insanlar..
yok kuzum artık etmicem. evde yokum, yada rahatsızım vs diyecem sallıcam doğurdum doğuracam millet ne derdinde..
canım diğer dr da aynı seyi demiş,c.tesi sezeryana alıyolar goncak4 ı...görüşürüz canım.. sahi sen ne yaptın doktora gidicektin tekrar çatı icin ? ne dediler ? gidiyordun da tam ama...
evet normal sancıdan daha zor oluyomus,ama acılma cabuk olsun die her doguma gidene suni sancı iğnesi yapıyolar sanırımevet yaa
suni sancıda çok kötü diyolar :S
foto eklicen mi canımcım?kızlar bebişimizin beşiğini hazırladık odamıza. ayyyy çok heyecanlandık ikimiz de gidip gidip bakıyoruz. çok cici oldu odamız....
değil güzelim arası cok fazlagene geldi sancı
22:20 deydi deminki şimdi 23:10 düzenli değil dime
evet yaa
suni sancıda çok kötü diyolar :S
kızlar bebişimizin beşiğini hazırladık odamıza. ayyyy çok heyecanlandık ikimiz de gidip gidip bakıyoruz. çok cici oldu odamız....
ayyy minik Buğlem doğmuş komşularrrr
Maşallah acayip tatı bir bebek Maşallah Maşallaahhh
Veeee Fragola'nın minik kuzusu Lina'da hayata merhaba demiş arkadaşlar bu da çok yumak yaaa, (inşallah kızmaz bana eklediğim için ama dayanamadım yaa çokkk tatlılar) maşallah yüzbin kere
canım diğer dr da aynı seyi demiş,c.tesi sezeryana alıyolar goncak4 ı...
evet normal sancıdan daha zor oluyomus,ama acılma cabuk olsun die her doguma gidene suni sancı iğnesi yapıyolar sanırım
foto eklicen mi canımcım?
değil güzelim arası cok fazla
suni sancı cekip cekip birde acılma olmayıp sezeryana girenler var canım.. cok kötüymüş... o yüzden son ana kadar sancımın tutmasını ve acılmamın olmasını beklicem inşallah olur..
hayırlı olsun canııım odanız. bizlere de gösterirmisin bizde görelimm :)))))) güle güle kullansın bu arada kuzun.
öle yap cnm ben bugun kimseye kapı açmadım. akşam kapıda kocişi yakalamış kaynana daldı direk evesabah çarşıya giderken çaldım falan dedi bende uyuyodum dedim bide donluydum öle gördü beni don t-shirt
canım diğer dr da aynı seyi demiş,c.tesi sezeryana alıyolar goncak4 ı...
evet normal sancıdan daha zor oluyomus,ama acılma cabuk olsun die her doguma gidene suni sancı iğnesi yapıyolar sanırım
foto eklicen mi canımcım?
değil güzelim arası cok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?