2010 Ekim Anneleri

kızlar hepinizi öpüyorum hayırlı haberlerle yeni bi güne uyanırız inş.yarın.ben gidiyim biraz kocişle yatağa uzanıyım biraz sohbet moral versin bana yoksa bu gece de uyku yok banakaydirigubbakcemile3

görüşürüz canım.. sahi sen ne yaptın doktora gidicektin tekrar çatı icin ? ne dediler ? gidiyordun da tam ama...

bebeğin kilosunun erken doğumla alakası yokmuş
ben 3500 olur 1ekime kadar rahat alırsın işte ne var dedim
36.haftada 3500 lük bebek mi
39.haftada 2500 doğan bebek daha sağlıklıdır dedi
bende işime geldiği için 3500 dedim =))
yok öle bişe dedi
illa 4 gün daha bekletcekya
aahh şimdi kafa gelse demek bekletecek aman aman dur 38i doldur :mymeka:

kızlar bebişimizin beşiğini hazırladık odamıza. ayyyy çok heyecanlandık ikimiz de gidip gidip bakıyoruz. çok cici oldu odamız....

kızlar hepinizi öpüyorum hayırlı haberlerle yeni bi güne uyanırız inş.yarın.ben gidiyim biraz kocişle yatağa uzanıyım biraz sohbet moral versin bana yoksa bu gece de uyku yok banakaydirigubbakcemile3
biz de snei öpüyoruz cnm.sakin ol ve ben sezeryana girmeden sen gelmiş olucan bana anlatırsın :))
görüşürüz canım. benimde yapmam lazim da bir türlü yapamadim misafir gelecek diye...
ben de yapcaaammm..sanırım bugün ekim annelerinin bıcı bıcı günü :))

c.tesi 38 e yaklaşçem işte 36+4 olcam olmazmı yetmezmi

bekle kuşum accık kilo alsın ele avuca gelsin :))

amaaan ne misafiri kuzu ya,ben uzun zamandır misafir falan almıyom,bi de ugrasıyon ugrasıyon gelmiyolar dogurtuvercekler seni bu gidişle

evet canım cok kızdım ama ne kadar ayip dimi. cocukları okula gidecek diye geleceklerdi allah ısmarladık'a sözde dün geliyorlardı sözde bugune attılar bugunde diyorlarmış ki kocişe baska bir aksam geliriz..cumartesi günü cocuk gidecekmiş, baska bir aksamları sanırım cumartesi günü ben alamam kusura bakmasınlar artık iyiliğimi su istimal ediyorlar ne kadar anlayissiz insanlar..

bencede etme bu ne böle :S

tmm cnm ben çıkarırsam sizede taktik verim

yok kuzum artık etmicem. evde yokum, yada rahatsızım vs diyecem sallıcam doğurdum doğuracam millet ne derdinde..

bekleyeceksin canım ve o bebek benimle aynı gün doğacak doğumgündaş olcaz bebeğinle :)) erkanla dalaşma cnm unutma ameliyatta onu elinde olacaksın. muayenen ne zaman en yakın? sana bişiler sölesem erkana sorarmısın benim adıma komik ama ben kendisine ulaşamıyorum başbakan bile bu kdr yoğun değildir yaf

öle yap cnm ben bugun kimseye kapı açmadım. akşam kapıda kocişi yakalamış kaynana daldı direk eve sabah çarşıya giderken çaldım falan dedi bende uyuyodum dedim bide donluydum öle gördü beni don t-shirt

görüşürüz canım.. sahi sen ne yaptın doktora gidicektin tekrar çatı icin ? ne dediler ? gidiyordun da tam ama...
canım diğer dr da aynı seyi demiş,c.tesi sezeryana alıyolar goncak4 ı...
evet yaa
suni sancıda çok kötü diyolar :S
evet normal sancıdan daha zor oluyomus,ama acılma cabuk olsun die her doguma gidene suni sancı iğnesi yapıyolar sanırım
kızlar bebişimizin beşiğini hazırladık odamıza. ayyyy çok heyecanlandık ikimiz de gidip gidip bakıyoruz. çok cici oldu odamız....
foto eklicen mi canımcım?
gene geldi sancı
22:20 deydi deminki şimdi 23:10 düzenli değil dime
değil güzelim arası cok fazla

evet yaa
suni sancıda çok kötü diyolar :S

suni sancı cekip cekip birde acılma olmayıp sezeryana girenler var canım.. cok kötüymüş... o yüzden son ana kadar sancımın tutmasını ve acılmamın olmasını beklicem inşallah olur..

hayırlı olsun canııım odanız. bizlere de gösterirmisin bizde görelimm :)))))) güle güle kullansın bu arada kuzun.

bizim kavgada misafir yüzünden
bu hafta annesiyle babası gelecektide istemedimya güya bana yardıma beni gezdirmeye geleceklermiş
canlarım yaa doktoru kendi duydu herşey yasak 2 adım bile neden öle söledi bilmiyorum okadar iş gördüm tık demedi nesee gölge etmesinler başka ihsan istemem babanın yanında rahat edemem anlayın işte anadan üryan gezcez nerdeyse annemde temizliğe yardıma gelecekti bu hafta gelecekmi die sorduğunda yok bidahaki hafta demiştim he iyi annemler gelcek deyip konuya girmişti
ben itiraz edince kimse gelmicek ozaman dedi annemi kasdediyosan keyif yapmaya değil temizliğe gelecek dedim yok öle bişe onu dememiş falan
bugünde kaynımla eltim gelecekmiş aradı soradan aydın yarın gelecek annemle anneni getirsinmi
annem gelmez dedim nie diyo eee tabi o lafı dedikten sora annesini tek getiremez yaa istemiyorum dedim üzme beni diyo
ne için geliyo ama ramazanda geldiğinde gördük bana ettiği yardımı annem oruçlu ben gebe onu yapın bunu yapın temizlik bitirmişim bu halimle annesi gelecek elim sakat deyip oturan boğa gibi kumanda elinde beni çileden çıkaracak babasıda bonus salak salak muhabbetler
bana surat yapıyo şimdi suratsız

ayyy minik Buğlem doğmuş komşularrrr

Maşallah acayip tatı bir bebek Maşallah Maşallaahhh

Veeee Fragola'nın minik kuzusu Lina'da hayata merhaba demiş arkadaşlar bu da çok yumak yaaa, (inşallah kızmaz bana eklediğim için ama dayanamadım yaa çokkk tatlılar) maşallah yüzbin kere

demetin kızınada fragolanın kızınada maşallahhhhh kırkbirkere rabbim saglıkla büyümelerini nasip etisn inşşşşşşşş
kızlar ögleden beri siteye giremedim çatladım naptılar die .. herkes iyi inşallah?? başka dogum yapan tarih aalan varmı??

ay aman aman allah bize kolay doğumlar nasip etsin

yok bunlar arar anacım kapıya gelmezler ki keşke gelseler açmam :)))) kocişe de dedim gidip harclıgını ver,gelmezler o zaman :))))

aaaa hadi ya.. bak ben bilmiyordum... ay cok az kalmış... goncak'tA Normal istiyordu cook bak dar cıkmış desene korkuyorum ki benimkide dar cıkacak diye napıcaz bakalım :)) az kaldı cumartesiye.. doğum günü hediyesi yapıp gelirmiş benim oğluş ne güzel olur ehehe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…