- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
bizim kavgada misafir yüzünden
bu hafta annesiyle babası gelecektide istemedimya güya bana yardıma beni gezdirmeye geleceklermiş
canlarım yaa doktoru kendi duydu herşey yasak 2 adım bile neden öle söledi bilmiyorum okadar iş gördüm tık demedi nesee gölge etmesinler başka ihsan istemem babanın yanında rahat edemem anlayın işte anadan üryan gezcez nerdeyse annemde temizliğe yardıma gelecekti bu hafta gelecekmi die sorduğunda yok bidahaki hafta demiştim he iyi annemler gelcek deyip konuya girmişti
ben itiraz edince kimse gelmicek ozaman dedi annemi kasdediyosan keyif yapmaya değil temizliğe gelecek dedim yok öle bişe onu dememiş falan
bugünde kaynımla eltim gelecekmiş aradı soradan aydın yarın gelecek annemle anneni getirsinmi
annem gelmez dedim nie diyo eee tabi o lafı dedikten sora annesini tek getiremez yaa istemiyorum dedim üzme beni diyo
ne için geliyo ama ramazanda geldiğinde gördük bana ettiği yardımı annem oruçlu ben gebe onu yapın bunu yapın temizlik bitirmişim bu halimle annesi gelecek elim sakat deyip oturan boğa gibi kumanda elinde beni çileden çıkaracak babasıda bonus salak salak muhabbetler
bana surat yapıyo şimdi suratsız
c.tesi 38 e yaklaşçem işte 36+4 olcam olmazmıyetmezmi
bekleyeceksin canım ve o bebek benimle aynı gün doğacak doğumgündaş olcaz bebeğinle :)) erkanla dalaşma cnm unutma ameliyatta onu elinde olacaksın. muayenen ne zaman en yakın? sana bişiler sölesem erkana sorarmısın benim adıma komik ama ben kendisine ulaşamıyorum başbakan bile bu kdr yoğun değildir yaf
yok bunlar arar anacım kapıya gelmezler ki keşke gelseler açmam :)))) kocişe de dedim gidip harclıgını ver,gelmezler o zaman :))))
aaaa hadi ya.. bak ben bilmiyordum... ay cok az kalmış... goncak'tA Normal istiyordu cook bak dar cıkmış desene korkuyorum ki benimkide dar cıkacak diye napıcaz bakalım :)) az kaldı cumartesiye.. doğum günü hediyesi yapıp gelirmiş benim oğluş ne güzel olur ehehe.
demetin kızınada fragolanın kızınada maşallahhhhh kırkbirkere rabbim saglıkla büyümelerini nasip etisn inşşşşşşşş
kızlar ögleden beri siteye giremedim çatladım naptılar die .. herkes iyi inşallah?? başka dogum yapan tarih aalan varmı??
ay aman aman allah bize kolay doğumlar nasip etsin
biz de snei öpüyoruz cnm.sakin ol ve ben sezeryana girmeden sen gelmiş olucan bana anlatırsın :))
ben de yapcaaammm..sanırım bugün ekim annelerinin bıcı bıcı günü :))
ooy oyy o aileler yüzünden olan kavgalar hep var cnm,şimdiye kadar ilgilenmezler ama şimdiden sonra nimet oluyo bu durumlar ,nedenini de anlamıs değilim :SSbizim kavgada misafir yüzünden
bu hafta annesiyle babası gelecektide istemedimya güya bana yardıma beni gezdirmeye geleceklermiş
canlarım yaa doktoru kendi duydu herşey yasak 2 adım bile neden öle söledi bilmiyorum okadar iş gördüm tık demedi nesee gölge etmesinler başka ihsan istemem babanın yanında rahat edemem anlayın işte anadan üryan gezcez nerdeyse annemde temizliğe yardıma gelecekti bu hafta gelecekmi die sorduğunda yok bidahaki hafta demiştim he iyi annemler gelcek deyip konuya girmişti
ben itiraz edince kimse gelmicek ozaman dedi annemi kasdediyosan keyif yapmaya değil temizliğe gelecek dedim yok öle bişe onu dememiş falan
bugünde kaynımla eltim gelecekmiş aradı soradan aydın yarın gelecek annemle anneni getirsinmi
annem gelmez dedim nie diyo eee tabi o lafı dedikten sora annesini tek getiremez yaa istemiyorum dedim üzme beni diyo
ne için geliyo ama ramazanda geldiğinde gördük bana ettiği yardımı annem oruçlu ben gebe onu yapın bunu yapın temizlik bitirmişim bu halimle annesi gelecek elim sakat deyip oturan boğa gibi kumanda elinde beni çileden çıkaracak babasıda bonus salak salak muhabbetler
bana surat yapıyo şimdi suratsız
bat da dogum yapmıs cnm..ben 1 ekim e gün aldım,goncak4 de c.tesi sezeryana giriyo..demetin kızınada fragolanın kızınada maşallahhhhh kırkbirkere rabbim saglıkla büyümelerini nasip etisn inşşşşşşşş
kızlar ögleden beri siteye giremedim çatladım naptılar die .. herkes iyi inşallah?? başka dogum yapan tarih aalan varmı??
amin cnmay aman aman allah bize kolay doğumlar nasip etsin
kuzu ben de hep temiz tutuyom,çıkanı alıyom valla..hem hep temiz oluyo hem tek tük alması kolay oluyoepilasyon etmem lazımmm kendimiii bide bacaklarımı felan. korkuyorum apar topar gidicem hastaneye tüylü tüylü eheh..
bu ctesi gidicem gene
yaa erkana görüşmedenmi girecem nst ye yoksa göründükten soramı
hemşireler direk alırmı muayene olmadan bilmiyorumki ona göre erken giderim
kızlar dolaba doğumdan sonra ikram için neler yapıp attınız. börek falan sarmaya başlayacağım ben yarın. bi sonraki gün de kek yapıcam atıcam deepfreze. kimseden fayda yok valla bana kendi işimi kendim görmem lazım yoksa çok zorlanırım misafirler gelmeye başlayınca.
hoşbulduk darkcım iyi olmana sevindim canım.. ya bat da mı dogum yuaptıı hayırl ı olsun onun bebişinin resmi varmı .*.*??hosgeldin canım... bizler iyiyiz fragola demetyaren ve bat dışında doğum yapan yok :)
aminn canımmm aminn..
ooy oyy o aileler yüzünden olan kavgalar hep var cnm,şimdiye kadar ilgilenmezler ama şimdiden sonra nimet oluyo bu durumlar ,nedenini de anlamıs değilim :SS
bat da dogum yapmıs cnm..ben 1 ekim e gün aldım,goncak4 de c.tesi sezeryana giriyo..
amin cnm
bi de bişiler mi hazırlıcam,yok valla ugrasamam..bana öle misafir gibi gelmesinler oturmaya mı geliyolar cnm gecmiş olsun deyip gitsinler zaten ameliyatlı olcam cekemem dinlenmem gerekkızlar dolaba doğumdan sonra ikram için neler yapıp attınız. börek falan sarmaya başlayacağım ben yarın. bi sonraki gün de kek yapıcam atıcam deepfreze. kimseden fayda yok valla bana kendi işimi kendim görmem lazım yoksa çok zorlanırım misafirler gelmeye başlayınca.
zaten hep öyle olur cnmbizde zaten kendi sorunlarımız yüzünden atışmayız ki hiç bir zaman. Hep başkalarının yüzünden tartışırız..
kuzu ben de hep temiz tutuyom,çıkanı alıyom valla..hem hep temiz oluyo hem tek tük alması kolay oluyo
evet cnm,spinal anesteziyle olucam..pazartesi son kontrolüm var,anestezi uzmanıyla falan da görüşücem..hoşbulduk darkcım iyi olmana sevindim canım.. ya bat da mı dogum yuaptıı hayırl ı olsun onun bebişinin resmi varmı .*.*??
batda saglıkla büyütsün inş darısı bizlere olsun ... sende gün aldın demek 1 ekim hee hayırlı olsun sezeryana kesin karar verdin mi
hoşbulduk darkcım iyi olmana sevindim canım.. ya bat da mı dogum yuaptıı hayırl ı olsun onun bebişinin resmi varmı .*.*??
batda saglıkla büyütsün inş darısı bizlere olsun ... sende gün aldın demek 1 ekim hee hayırlı olsun sezeryana kesin karar verdin mi
aynen canım tırnağın varsa başını kaşıyacaksın..
bende zeytinyaglı sarma sarıyım,börek yapayım,kek yapayım buzluğa atayım diyorum ama çıkarınca kötü olur mu ki ? sarmayı denedim pişirmeden koyuyorum pişirecegim zaman cıkarıyorum gayet güzel oluyor da böreği,kek'i felan denemedim.. olmazsa taze taze o gün yaparlar mutlaka ablam yengem felan olur evde cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?