2010 Ekim Anneleri

[

foto eklicen mi canımcım?

ya ben foto ekleyemiyorum. bebişimin cicişlerinin hiçbirini de paylaşamadım sizinle buyüüzden.

üff ya vallahi darlanıyorum he bu tip insanlar yüzündenn.. anlayışlı olmaları lazım biraz ama nerede!!!!!!!

c.tesi 38 e yaklaşçem işte 36+4 olcam olmazmı yetmezmi

ben 37+6 oluyorum yok almayii kılçık allahım bişe olsada ogün alsada uyuz etsem onu ama bebişime bişe olursa die korkuyorum 4gün daha kalsın benimle boşver

ne sorcan tatlım beklemekten bıktım artık kurtulayım diyorum ama 2 seferdir nasıl bi ballanıp gidiyosam geçen sefer önümdeki 6 kişi geçen gün gittiğimde önümdeki 5 kişi puuuuff die uçtu
hatta benden sora kanyat vardı oh ne şans dedik ama ben galeyana geldim galiba çok beklemiş =))

ayrıca içimi baya bi dökmüşüm haa rahayladım ama

off aman aman onca gün geçti 27 gün geçmio

hosgeldin canım... bizler iyiyiz fragola demetyaren ve bat dışında doğum yapan yok :)

ay aman aman allah bize kolay doğumlar nasip etsin

aminn canımmm aminn..

biz de snei öpüyoruz cnm.sakin ol ve ben sezeryana girmeden sen gelmiş olucan bana anlatırsın :))

ben de yapcaaammm..sanırım bugün ekim annelerinin bıcı bıcı günü :))

epilasyon etmem lazımmm kendimiii bide bacaklarımı felan. korkuyorum apar topar gidicem hastaneye tüylü tüylü eheh..

ooy oyy o aileler yüzünden olan kavgalar hep var cnm,şimdiye kadar ilgilenmezler ama şimdiden sonra nimet oluyo bu durumlar ,nedenini de anlamıs değilim :SS
bat da dogum yapmıs cnm..ben 1 ekim e gün aldım,goncak4 de c.tesi sezeryana giriyo..
ay aman aman allah bize kolay doğumlar nasip etsin
amin cnm

bu ctesi gidicem gene
yaa erkana görüşmedenmi girecem nst ye yoksa göründükten soramı
hemşireler direk alırmı muayene olmadan bilmiyorumki ona göre erken giderim

kızlar dolaba doğumdan sonra ikram için neler yapıp attınız. börek falan sarmaya başlayacağım ben yarın. bi sonraki gün de kek yapıcam atıcam deepfreze. kimseden fayda yok valla bana kendi işimi kendim görmem lazım yoksa çok zorlanırım misafirler gelmeye başlayınca.

bizde zaten kendi sorunlarımız yüzünden atışmayız ki hiç bir zaman. Hep başkalarının yüzünden tartışırız..

bu ctesi gidicem gene
yaa erkana görüşmedenmi girecem nst ye yoksa göründükten soramı
hemşireler direk alırmı muayene olmadan bilmiyorumki ona göre erken giderim

randevun varsagörün tabide eğer randevun yoksa direk nst ye bağlıyolar hatta doğumhanedeki nst genelde boş oluyor ama orası seni olumsuz etkilemesin ben bir kere orda nstye bağlandım olumsuz etkilemişti ya benim dikiş yerim kırmızı hala ve acıyor. ya başka şeylerde sormam lazım şimdi burda yazamıcam öhö öhö :)) senin randevun varsa ctesi bende gelem senle cup içeri girem süprizzz ben geldim diye

aynen canım tırnağın varsa başını kaşıyacaksın..
bende zeytinyaglı sarma sarıyım,börek yapayım,kek yapayım buzluğa atayım diyorum ama çıkarınca kötü olur mu ki ? sarmayı denedim pişirmeden koyuyorum pişirecegim zaman cıkarıyorum gayet güzel oluyor da böreği,kek'i felan denemedim.. olmazsa taze taze o gün yaparlar mutlaka ablam yengem felan olur evde cunku.

hosgeldin canım... bizler iyiyiz fragola demetyaren ve bat dışında doğum yapan yok :)

aminn canımmm aminn..
hoşbulduk darkcım iyi olmana sevindim canım.. ya bat da mı dogum yuaptıı hayırl ı olsun onun bebişinin resmi varmı .*.*??

batda saglıkla büyütsün inş darısı bizlere olsun ... sende gün aldın demek 1 ekim hee hayırlı olsun sezeryana kesin karar verdin mi

bi de bişiler mi hazırlıcam,yok valla ugrasamam..bana öle misafir gibi gelmesinler oturmaya mı geliyolar cnm gecmiş olsun deyip gitsinler zaten ameliyatlı olcam cekemem dinlenmem gerek
bizde zaten kendi sorunlarımız yüzünden atışmayız ki hiç bir zaman. Hep başkalarının yüzünden tartışırız..
zaten hep öyle olur cnm

evet cnm,spinal anesteziyle olucam..pazartesi son kontrolüm var,anestezi uzmanıyla falan da görüşücem..

evet canım oda dün yapmış. resmi yok bebişinin ablası iyi olduklarını yazdı bugün sağolsun.

ben börek sarıp atarım hep deepfreze güzel oluyor. keki de denedim ama en fazla 10gün sonra çıkarmıştım. uzun kalırsa nasıl olur bilemedimbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…