evet canım gebelikte daha hızlı cıkıyolar sankibilmiyorumkismileben de cıktıkca alıyom yoksa basa cıkamam ki:umursamaz:bende temiz tutuyorum tek tükte olsa cıkıyor batıyor gözüme anam hemende cıkıyor bu tüyler yahuuu :)) oturayım da alayım bari
kuzu ben de hep temiz tutuyom,çıkanı alıyom valla..hem hep temiz oluyo hem tek tük alması kolay oluyo
bu ctesi gidicem gene
yaa erkana görüşmedenmi girecem nst ye yoksa göründükten soramı
hemşireler direk alırmı muayene olmadan bilmiyorumki ona göre erken giderim
bi de bişiler mi hazırlıcam,yok valla ugrasamam..bana öle misafir gibi gelmesinler oturmaya mı geliyolar cnm gecmiş olsun deyip gitsinler zaten ameliyatlı olcam cekemem dinlenmem gerek
bizim burda gelen giden çok oluyor cnm. birde siz ailenizin yanındasınız yardımcınız çok olur. bizim yanımızda annemden başka kimse olmayacak ilk etapta. oda bana mı baksın, yemek mi yapsın, bebeklemi ilgilensin ortalık mı toparlasın ikram mı hazırlasın.offfffff. lojman ortamında böyle şeylere dikkat ediliyor tatlım...
hadi hayırlı olsun canım bende cuma günü gitcem bakalım kesinleşicek sezeryanmı normal mi dieevet cnm,spinal anesteziyle olucam..pazartesi son kontrolüm var,anestezi uzmanıyla falan da görüşücem..
hım iyi olmalarına sevindim gelnce bebegide görürüz inş darısı bize olsunevet canım oda dün yapmış. resmi yok bebişinin ablası iyi olduklarını yazdı bugün sağolsun.
ben börek sarıp atarım hep deepfreze güzel oluyor. keki de denedim ama en fazla 10gün sonra çıkarmıştım. uzun kalırsa nasıl olur bilemedimbilmiyorumkismile
randevun varsagörün tabide eğer randevun yoksa direk nst ye bağlıyolar hatta doğumhanedeki nst genelde boş oluyor ama orası seni olumsuz etkilemesin ben bir kere orda nstye bağlandım olumsuz etkilemişti ya benim dikiş yerim kırmızı hala ve acıyor. ya başka şeylerde sormam lazım şimdi burda yazamıcam öhö öhö :)) senin randevun varsa ctesi bende gelem senle cup içeri girem süprizzz ben geldim diye
ben gittim ptesi johnny...hemşire direk nst'ye aldı...sonra 1-2 kişi bekledim muayne oldum...dr göünmeden giriyosun nst'ye çünkü sonucuda muayne olurken gösteriyosun...
bi de bişiler mi hazırlıcam,yok valla ugrasamam..bana öle misafir gibi gelmesinler oturmaya mı geliyolar cnm gecmiş olsun deyip gitsinler zaten ameliyatlı olcam cekemem dinlenmem gerek
bizim burda gelen giden çok oluyor cnm. birde siz ailenizin yanındasınız yardımcınız çok olur. bizim yanımızda annemden başka kimse olmayacak ilk etapta. oda bana mı baksın, yemek mi yapsın, bebeklemi ilgilensin ortalık mı toparlasın ikram mı hazırlasın.offfffff. lojman ortamında böyle şeylere dikkat ediliyor tatlım...
ay sende benim gibi lojmandamısın :umursamaz: offf zor işimiz valla gerçi benim biraz pogaca var bide kolay sigara böregi sarıp koyarım o kadar fazla ugraşamam yani . dedigin gibi annem benlemi ilgilensin misafire hizmet mi etsin amann gelen getirsin pastasını canım:icecream: onlarda yesin bizde:)
benim de annem olucak,o da calışıyo 1-2 gün anca kalıcak sonra ananem gelcek..ona da kimseye hizmet ettiremem..ayrıca o halimle gecmiş olsuna gelsinler misafir agırlayamam yabi de bişiler mi hazırlıcam,yok valla ugrasamam..bana öle misafir gibi gelmesinler oturmaya mı geliyolar cnm gecmiş olsun deyip gitsinler zaten ameliyatlı olcam cekemem dinlenmem gerek
bizim burda gelen giden çok oluyor cnm. birde siz ailenizin yanındasınız yardımcınız çok olur. bizim yanımızda annemden başka kimse olmayacak ilk etapta. oda bana mı baksın, yemek mi yapsın, bebeklemi ilgilensin ortalık mı toparlasın ikram mı hazırlasın.offfffff. lojman ortamında böyle şeylere dikkat ediliyor tatlım...(
haberini bekliyorum cnmhadi hayırlı olsun canım bende cuma günü gitcem bakalım kesinleşicek sezeryanmı normal mi die
hım iyi olmalarına sevindim gelnce bebegide görürüz inş darısı bize olsun
ya benim buzdolabı nofrost buzluguna bende hiç kek koymadım pogacam vardı dün yaptırmıştım onu koydum bikaçtane ama sigara böregi felan sarıp koysam iyi olcak hazırda kalsın.. iyiki haztırlattınız kızlar yaa saolun
12.45te gidicem ben bikere girdim doğumhanedeki acil sancım olmuştu ama bişe çıkmadı =))
bunu merak ediyodum önceden gireyim muayene esnasında sonuçları gösteririm daha iyi olur 2 kere beklemem
12.45te gidicem ben bikere girdim doğumhanedeki acil sancım olmuştu ama bişe çıkmadı =))
jony sende sezeryan olcan demi hangi güne verdi dr tarihi ??
sezeryan tarihi verdimi sana johnny...?bana 30 da gel bide 7 ekimde gel son kontrol için dedi... 30'una zaten randevu almıştım ama 7 ekime çok zor aldım...14 ekime kadar doluymuş...
hehe seninki gel burda yat demiş,benimki salona yatak sereriz tüm komsular gelir görmeye diodu..hiç işim olmaz evimdeyim ben de,ayrıca tanımam etmem banane onun komsularındanvalla bencede gelen geçmiş olsuna gelip gitsin oturup pasta börekmi ikram edilcek en fazla bi meyve suyu tamam çok candan akraban olur uzun süre oturur onlarda girip kendileri hazırlarlar ki ben zaten uzaktayım apartmandaki bikaç komşu hariç kimseyi tanımıyorum kafam rahat
kaynanamda ona gidip yatcam die bekliyo nasıl bi mantık aklım almıyo ne işi vr lohusa ameliyatlı kadının toto kadar evinde üstelik bi kaynım ve kayınpederim var geldimi kalkmak bilmeyen komşuları hiç sölemiyorum çok bilmiş bide hepsiki sormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?