2010 Ekim Anneleri

bende temiz tutuyorum tek tükte olsa cıkıyor batıyor gözüme anam hemende cıkıyor bu tüyler yahuuu :)) oturayım da alayım bari
evet canım gebelikte daha hızlı cıkıyolar sankibilmiyorumkismileben de cıktıkca alıyom yoksa basa cıkamam ki:umursamaz:

bu ctesi gidicem gene
yaa erkana görüşmedenmi girecem nst ye yoksa göründükten soramı
hemşireler direk alırmı muayene olmadan bilmiyorumki ona göre erken giderim

ben gittim ptesi johnny...hemşire direk nst'ye aldı...sonra 1-2 kişi bekledim muayne oldum...dr göünmeden giriyosun nst'ye çünkü sonucuda muayne olurken gösteriyosun...

evet cnm,spinal anesteziyle olucam..pazartesi son kontrolüm var,anestezi uzmanıyla falan da görüşücem..
hadi hayırlı olsun canım bende cuma günü gitcem bakalım kesinleşicek sezeryanmı normal mi die
evet canım oda dün yapmış. resmi yok bebişinin ablası iyi olduklarını yazdı bugün sağolsun.
hım iyi olmalarına sevindim gelnce bebegide görürüz inş darısı bize olsun
ben börek sarıp atarım hep deepfreze güzel oluyor. keki de denedim ama en fazla 10gün sonra çıkarmıştım. uzun kalırsa nasıl olur bilemedimbilmiyorumkismile

ya benim buzdolabı nofrost buzluguna bende hiç kek koymadım pogacam vardı dün yaptırmıştım onu koydum bikaçtane ama sigara böregi felan sarıp koysam iyi olcak hazırda kalsın.. iyiki haztırlattınız kızlar yaa saolun

12.45te gidicem ben bikere girdim doğumhanedeki acil sancım olmuştu ama bişe çıkmadı =))

ben gittim ptesi johnny...hemşire direk nst'ye aldı...sonra 1-2 kişi bekledim muayne oldum...dr göünmeden giriyosun nst'ye çünkü sonucuda muayne olurken gösteriyosun...

bunu merak ediyodum önceden gireyim muayene esnasında sonuçları gösteririm daha iyi olur 2 kere beklemem

12.45te gidicem ben bikere girdim doğumhanedeki acil sancım olmuştu ama bişe çıkmadı =))

bunu merak ediyodum önceden gireyim muayene esnasında sonuçları gösteririm daha iyi olur 2 kere beklemem

sezeryan tarihi verdimi sana johnny...?bana 30 da gel bide 7 ekimde gel son kontrol için dedi... 30'una zaten randevu almıştım ama 7 ekime çok zor aldım...14 ekime kadar doluymuş...

valla bencede gelen geçmiş olsuna gelip gitsin oturup pasta börekmi ikram edilcek en fazla bi meyve suyu tamam çok candan akraban olur uzun süre oturur onlarda girip kendileri hazırlarlar ki ben zaten uzaktayım apartmandaki bikaç komşu hariç kimseyi tanımıyorum kafam rahat
kaynanamda ona gidip yatcam die bekliyo nasıl bi mantık aklım almıyo ne işi vr lohusa ameliyatlı kadının toto kadar evinde üstelik bi kaynım ve kayınpederim var geldimi kalkmak bilmeyen komşuları hiç sölemiyorum çok bilmiş bide hepsiki sormayın

gelim mi bende senle kabul edermisin 3 sorum var sadece randevu almaya çalışıyorum yok , arıyorum cvp vermiyor üşün yani hemşiresiyle bile konuşamadım cebide yanıt vermiyor 40 ım çıkalı çok oldu hala konuşamadım

jony sende sezeryan olcan demi hangi güne verdi dr tarihi ??

sezeryan tarihi verdimi sana johnny...?bana 30 da gel bide 7 ekimde gel son kontrol için dedi... 30'una zaten randevu almıştım ama 7 ekime çok zor aldım...14 ekime kadar doluymuş...

öle yalandan verdi işte 5 ekim bu hafta kesin konuşcam saatini tam olarak ver artık kafam rahatlasın diye kocamda girmek istiyomuş onuda sölücez bakalım ne dicek iyi anlaşıyolar belki alır
geçen cuma gittiğimde bana haftaya gel dedi sekretere son haftam falan de versin mutlaka dedi kız verdi hemen ama geçen 2 seferdeki gibi ballı olcamı sanmıyorum araya sıkıştırdı çünkü
kız ilk defa gitmemle girmem bir oldu kanyatı aradım 5 kişi varmış oda olsun geleyim falan dedi
doktor bi çıktı odadan elinde telefon aha dedim şansımı .... sekreterle konuşcaktım ameliyatamı indi die aşağı inecektim tam baktım gene koşarak geldi sora hemşire kapıdan beni çapırdı şaştım kaldım çaktırmadım tabe 5kişi ama benden sora kanyat çok uzun süre girememiş =)

hehe seninki gel burda yat demiş,benimki salona yatak sereriz tüm komsular gelir görmeye diodu..hiç işim olmaz evimdeyim ben de,ayrıca tanımam etmem banane onun komsularından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…