2010 Ekim Anneleri

ilk bir hafta hem stresli geçiyor hemde kafan bulanık oluyor sıkıntıya girmemen için bu konuyu şimdiden çözüme kavuştur bence. ben kayınvalidemde yattım inan yemek hariç hiçbir faydası yoktu o kadar gelen giden olduki bunaldım bide hava sıcaktı kapıyı açsam yatamıyorum kapıyı kapasam sıcaktan yatamıyordum gerçi şimdi sıcak değil. hastane çantana bir tane yelek mutlaka koy aklıma gelmişken söliim lazım olcak. çok terliyor hastanede insan terli terlide koridorda yürüme hasta olma tamam mı şeker

benim için sorun yok da doktor kabul edermi bide kocamda yanımda oluyo neler soracan =)

sorma yaa çok yoğun adam...dişim ağrıyo dişimi yaptıramıyorum dedi...saat 9'lara kadar poliklinik yapıyorum dedi...çok sinirliydi ptesi...

benim için sorun yok da doktor kabul edermi bide kocamda yanımda oluyo neler soracan =)

dikiş yerim 2 aydır kırmızı normalmi diye sorcam bide regl oldum sanırım onu sormam lazım bide akıntı var onu sormam lazım hiç değilse ilaç ismi sölesin alıyım senle girmesemde olur sen çıkarken mine de geldi bizimle bişi sorcakmış desen ben girip sorsam o bile olur cnm ya.

ne çözümü bebeğim konusunu açtığında direk evime gidicem dicem yav yeminle ev vrya totondan küçüktür hastane serin olur gene şal alıcam yeterli olur heralde

gel tatlım girdiğimizde söleriz bişe sorcakmış die ben içerde hazırlanana kadar sorarsın

kocamda beni bekliyo hıhhh olm madem bensiz yatamıyon ne diye surat yapıyon yok haklı olsan nese bence git uyu yoksa yatağa girince yiyeceğin paparadan ben mesul değilim

ne çözümü bebeğim konusunu açtığında direk evime gidicem dicem yav yeminle ev vrya totondan küçüktür hastane serin olur gene şal alıcam yeterli olur heralde

bek şimdi hastane pırt yapman lazım bide büyük wc yapman lazım yoksa çıkarmıyorlar bunları yapabilmen içinde yürümen lazım hemşire ilk gece 1 kez yürütüyor sonra kalkıp kendin yürümessen kolayca çıkmıyor bu dediklerim yürürkende emin ol iki elinde belinde olacak yada biri sağ kasığında biri belinde olacak . dr solak olduğu için iç dikişteki düğüm sağda oluyor ilk etapta çok acıyor. beldede azcuk ağrı oluyor . mümkün olduğunca kullanımı kolay eşyalar seçin sadece şal yelek konusunda deil her konuda. birde bir tane hasta bezi vermişlerdi 2. istediğimde hemşire artık ped kullan demişti bana. ya ben aklıma gelenleri söyleyip yardımcı olmaya çalışıyorum ama soracağınız bişi varsa sorun konakta doğuracak hanımlar...

canım bu öneriler sezeryan için mi?çok mu agrı oluyo sonrasında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…