2010 Ekim Anneleri

kızlar agrı pompası epidralda oluyor dedi bana dr ..spınalde kateter takılı olmuyor ..epudralde kateter takılı kalıyormus

:gitme: evet birşey hissedilmıyormus canım ama dr sordum uyuşmama durumu oluyor ya evet bazı durumlarda oluyor dedi genelde panik yapıldıgı zaman kolundan sakınlestırıcı verıyoruz dedı .
canım epidural de katateri cıkarmıyosun zaten o katater beline takılı oluyo,epiduralde pek gerek duyulmuyomus..spinalde koluna takıyolar,sen pompaya bastıkca agrı kesici geliyo yayılıyo damara...evet cok panik olursa uyusmuyomus..

nevyas canım önümde bi engel sen kaldın dogurda sıra bize gelsin bak oglum saygıdan sıra mıra kapmıo beklio lütfen ama

selam bayanlar herkese hayırlı doğumlar diliyorum bende doğum araştırması üzerindeyimde sizin topiğide bi okıyım dedim doğumları nasıl düşünüyosunuz diye inşallah herkes için hayırlısı olur ben bişey sormak istiyorum istanbulda yaşayıpta 500 evler şafak hastanesinde doğum yapıcaklar varmı? Ben kısmetse o hastanede yapıcam onlar hangi doğumu tercih ediyolar diye bi görüşmek istedim şimdiden teşekkürler.

canım o anı düşünmeye vaktin olmuyomus,1-2 dakikada bebegi alıyolarmıs anesteziden etkilenmesin die,sen onu görünce asagıda dr ların neler yaptıgını düşünmezsin bile :))

nevyas canım önümde bi engel sen kaldın dogurda sıra bize gelsin bak oglum saygıdan sıra mıra kapmıo beklio lütfen ama

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya hamile oldunu nasıl biliolar ? anlamadım gitmişmiydin daha önce?

Bunuda sormuştum doktora biz hastaneye gittiğimizde kaydımız yapılıyor ya anında bağlı olduğumuz semt sağlık ocaklarının ekranına bilgilerimiz düşüyormuş, ordan takip ediyorlar biliyorlar yani..Topikte arkadaşların kapısına kadar gelen hemşireler olmuştu :))

ya hamile oldunu nasıl biliolar ? anlamadım gitmişmiydin daha önce?
gittiğin hastanelerden bilgi geliyo onlara canım
Banada doktorum yaptırma onlar seni bulana kadar gitme demişti :roflol: ne bileyim annem diyor ısrarla mutlaka bugün gelsin dediler bide telefon numarası bıraktılar diyor..
gidicek misin?

bizimkilere ask olsun ozaan bir kerecik kapımı calmadılar hos calsalarda işteyimdir nese insan arar ama dimiiii

selam cnm.ben bilmiyorum o hastaneyi..
evet benim kapıma gelmişlerdi,cok sasırmıstım ben de o zaman,hatta siz nerden biliyosunuz die cıkısmıstım bi de kadınlara :))

Anacım benim oğlanın hiç acelesi yok, ben günümü doldurcam illa diyor, size sıramızı verebiliriz nasılsa bekliyoruz biz mafoldumben

valla zor duruma düşersek alırız ona göre :)
benimde dogcak gibi diil 34 lerde bile daha agırdım doguma yakındım giderek uzaklasıom gibi gelio

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (20 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
BalSurat, aperpil, ariburnu, aymes+, basak58, bebis, bocukk, esengülüm, e_pack+, goncak4, gonulcelen10, hdilekh, ironic34, jelly1, kardelen_olelli, lacivert0, mvec, NevYas, simge_wxyz, yarennnn
delikafadulden

Slm kızlar :CüvCüv:

sorma nevyas bu sağlık ocakları dedektif gibi oluyor valla benimde aynı olay dün başıma geldi cep telimi bulmuşlar arayıp fırçaladılar :roflol: neden gelmiyosunuz diye korktum valla en kısa zamanda gitcem yoksa eve baskına gelirler bunlar bu gidişle delikafadulden

valla zor duruma düşersek alırız ona göre :)
benimde dogcak gibi diil 34 lerde bile daha agırdım doguma yakındım giderek uzaklasıom gibi gelio

Ya dünden beri ağrılarım var ama dayanılmaz değil bekliyorum belki artar diye :) önceden erken doğumdan korkuyordum şimdide doğmuyor 40 haftaya girip beklemekte baya sinir bozucu insan biran önce kavuşmak istiyor sağlıcakla..

delikafadulden bende öğleden sonra bi uğrayacağım ne istiyorlarmış benden tetenoz falan derlerse zorlamı yaptırmıycam canım :)

slm canım.
tetanoz aşını keşke yaptırsaydın.sen normal düşünüosun ama onda bile kesi olacak ve tetanozz mikrobu kapma olasılığın var. tabi allah korusun. ama doktorun sormadı mı aşı oldun mu die? bence bi danış eğer olabiliyorsan ol dicem ama doğumun heran olabileceği için yapmazlar sanırım :1shok:

katılıyorum canm 39 bıtıyo hala bekle bekle gelen yok

canım o anı düşünmeye vaktin olmuyomus,1-2 dakikada bebegi alıyolarmıs anesteziden etkilenmesin die,sen onu görünce asagıda dr ların neler yaptıgını düşünmezsin bile :))
bunu duyduğum iyi oldu bak :)
evet evet cnmcm o bnde isterim ondan :))inş.
hastanede iyiyiz de evde napcaz bakalım kızlar bas düğmeye geçsin olmucak evdesempatiksalakcinni
slm cnma.s.ben de 2 gün önce gittim başka bişi için sölendiler bi dünya nerdeydin diyesordular aşımı oldum ben olmasam yapcaklarmıydı bilmiyorumbilmiyorumkismile
Anacım benim oğlanın hiç acelesi yok, ben günümü doldurcam illa diyor, size sıramızı verebiliriz nasılsa bekliyoruz biz mafoldumben
ay maşşalah nevyascım güzel sabretmişsin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…