kızlar agrı pompası epidralda oluyor dedi bana dr ..spınalde kateter takılı olmuyor ..epudralde kateter takılı kalıyormus
canım epidural de katateri cıkarmıyosun zaten o katater beline takılı oluyo,epiduralde pek gerek duyulmuyomus..spinalde koluna takıyolar,sen pompaya bastıkca agrı kesici geliyo yayılıyo damara...evet cok panik olursa uyusmuyomus..:gitme: evet birşey hissedilmıyormus canım ama dr sordum uyuşmama durumu oluyor ya evet bazı durumlarda oluyor dedi genelde panik yapıldıgı zaman kolundan sakınlestırıcı verıyoruz dedı .
canım o anı düşünmeye vaktin olmuyomus,1-2 dakikada bebegi alıyolarmıs anesteziden etkilenmesin die,sen onu görünce asagıda dr ların neler yaptıgını düşünmezsin bile :))
nevyas canım önümde bi engel sen kaldın dogurda sıra bize gelsin bak oglum saygıdan sıra mıra kapmıo beklio lütfen ama
ya hamile oldunu nasıl biliolar ? anlamadım gitmişmiydin daha önce?
gittiğin hastanelerden bilgi geliyo onlara canımya hamile oldunu nasıl biliolar ? anlamadım gitmişmiydin daha önce?
gidicek misin?Banada doktorum yaptırma onlar seni bulana kadar gitme demişti :roflol: ne bileyim annem diyor ısrarla mutlaka bugün gelsin dediler bide telefon numarası bıraktılar diyor..
Bunuda sormuştum doktora biz hastaneye gittiğimizde kaydımız yapılıyor ya anında bağlı olduğumuz semt sağlık ocaklarının ekranına bilgilerimiz düşüyormuş, ordan takip ediyorlar biliyorlar yani..Topikte arkadaşların kapısına kadar gelen hemşireler olmuştu :))
nevyas canım önümde bi engel sen kaldın dogurda sıra bize gelsin bak oglum saygıdan sıra mıra kapmıo beklio lütfen ama
selam cnm.ben bilmiyorum o hastaneyi..selam bayanlar herkese hayırlı doğumlar diliyorum bende doğum araştırması üzerindeyimde sizin topiğide bi okıyım dedim doğumları nasıl düşünüyosunuz diye inşallah herkes için hayırlısı olur ben bişey sormak istiyorum istanbulda yaşayıpta 500 evler şafak hastanesinde doğum yapıcaklar varmı? Ben kısmetse o hastanede yapıcam onlar hangi doğumu tercih ediyolar diye bi görüşmek istedim şimdiden teşekkürler.
evet benim kapıma gelmişlerdi,cok sasırmıstım ben de o zaman,hatta siz nerden biliyosunuz die cıkısmıstım bi de kadınlara :))Bunuda sormuştum doktora biz hastaneye gittiğimizde kaydımız yapılıyor ya anında bağlı olduğumuz semt sağlık ocaklarının ekranına bilgilerimiz düşüyormuş, ordan takip ediyorlar biliyorlar yani..Topikte arkadaşların kapısına kadar gelen hemşireler olmuştu :))
Anacım benim oğlanın hiç acelesi yok, ben günümü doldurcam illa diyor, size sıramızı verebiliriz nasılsa bekliyoruz biz mafoldumben
Selam kızlar..
Bugün baya kalabalığız maşallah :))
Annem aradı az önce 9 ay sonra sağlık ocağı izimi bulmuş :roflol: oturduğum yere muhtar kaydı yaptırmamıştık kaydım annemlerdeymiş hala orayı aramışlar neden hiç gelmedi bugün mutlaka gelsin bekliyoruz demişler ya ben tetenozdan kaçtığımdan gitmedim bu saatten sonra yapmak isterlermiki..
valla zor duruma düşersek alırız ona göre :)
benimde dogcak gibi diil 34 lerde bile daha agırdım doguma yakındım giderek uzaklasıom gibi gelio
Slm kızlar :CüvCüv:
sorma nevyas bu sağlık ocakları dedektif gibi oluyor valla benimde aynı olay dün başıma geldi cep telimi bulmuşlar arayıp fırçaladılar :roflol: neden gelmiyosunuz diye korktum valla en kısa zamanda gitcem yoksa eve baskına gelirler bunlar bu gidişle delikafadulden
Selam kızlar..
Annem aradı az önce 9 ay sonra sağlık ocağı izimi bulmuş :roflol: oturduğum yere muhtar kaydı yaptırmamıştık kaydım annemlerdeymiş hala orayı aramışlar neden hiç gelmedi bugün mutlaka gelsin bekliyoruz demişler ya ben tetenozdan kaçtığımdan gitmedim bu saatten sonra yapmak isterlermiki..
Ya dünden beri ağrılarım var ama dayanılmaz değil bekliyorum belki artar diye :) önceden erken doğumdan korkuyordum şimdide doğmuyor 40 haftaya girip beklemekte baya sinir bozucu insan biran önce kavuşmak istiyor sağlıcakla..
evet evet cnmcm o bnde isterim ondan :))inş.
bunu duyduğum iyi oldu bak :)canım o anı düşünmeye vaktin olmuyomus,1-2 dakikada bebegi alıyolarmıs anesteziden etkilenmesin die,sen onu görünce asagıda dr ların neler yaptıgını düşünmezsin bile :))
hastanede iyiyiz de evde napcaz bakalım kızlar bas düğmeye geçsin olmucak evdesempatiksalakcinnievet evet cnmcm o bnde isterim ondan :))inş.
slm cnma.s.ben de 2 gün önce gittim başka bişi için sölendiler bi dünya nerdeydin diyeSelam kızlar..
ay maşşalah nevyascım güzel sabretmişsin yaaAnacım benim oğlanın hiç acelesi yok, ben günümü doldurcam illa diyor, size sıramızı verebiliriz nasılsa bekliyoruz biz mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?