2010 Ekim Anneleri

Canım doktorum zaten yaptırma dedi :roflol: bakanlık çıkarmış bu tetenoz kanununu evde doğum yapan kadınları korumak amaçlı, doktorum hastane doğum yapacaksın öyle bir riskin yok yaptırman gerekmiyor dedi..

selam cnm hoşgeldin...
face de lina nın fotosunu gördünüz mü maşallah çok şeker
evet gördüm yanaklar tombiş tombiş di mi :))
canım ağrı pompasını spinalde değil epiduralde yapabiliyorlarmış
neden ki,ben dün dr umla konustum spinal olucam,agrı pompası da takılıcak cnm..onun anestezi sekliyle alakası yok,genel anestezide bile uygulanıyo,farketmiyo yani

kızlar face de nerde görüyosunuz bebişleri ya herkes birbirinde ekli mi ben de merak ediyorum?
evet canım ekşiyoruz birbirimizi buldukca :))
benim dr um da aynı seyi söyledi,ben de yaptırmadım

bu agrılar doguma hazırlıksa hafif hafif acılmada olabilir hadi inş.

delikafadulden bende öğleden sonra bi uğrayacağım ne istiyorlarmış benden tetenoz falan derlerse zorlamı yaptırmıycam canım :)

Benide hep cepten arıyolardı :) şimdi sesleri cıkmıyor.
1.tetenozu oldum hayret 2. tetenoza çagırmadılar :) doktorumda gerek yok yaptırma dedi .kafana takılırsa git yaptır dedi .. benim dr aşıya gerek yok diıyordu bana hep..sağlık ocagına gittigimde hemşire öyle bir korkutarak anlatıyorduki abartıyolar

bizimkilere ask olsun ozaan bir kerecik kapımı calmadılar hos calsalarda işteyimdir nese insan arar ama dimiiii

bizdede aile hekimliği uygulamasına geçildi. randevu günümden önce arayıp hatırlatıyorlar. randevu günü gitmezsem tekrar arıyorlar :S sağlık ocağına gidince kapıda karşılıyorlar laelaelaelaelae

BALIM BUGÜN MİSAFİRİM TOPİĞİNİZE DOĞUMDAN KONUŞULMUŞ BAYA MALUM ARAŞTIRMADAYIM YA BENDE SİZLERİNDE BİLGİLERİNDEN YARARLANMAK İSTEDİMŞeniz

sağlık ocagında hemşire tansiyon .tuz olayınıda abartıyor :)) kendi dr bir kere bile ölçmedii.. saglık ocagına gidiyordumm ayyyy sınırda tansiyonunuz vs. tuz yemeyin salak

vayyy milleti cepten arıolar vay utanmazlar bizimkilerde öleeeeeee otur dur ben bunları bi azar cekiiimmm neden aramıonuz olmadım işte olmucamda artık hevesim kactı diim inanırlar belki :)

merheba kızlar
evde temizlik var bugün çok bakamıyorum
yarın benim için dua etmeyi unutmayın sakın haaaa
11 de inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…