delikafadulden bende öğleden sonra bi uğrayacağım ne istiyorlarmış benden tetenoz falan derlerse zorlamı yaptırmıycam canım :)
kızlar agrı pompası epidralda oluyor dedi bana dr ..spınalde kateter takılı olmuyor ..epudralde kateter takılı kalıyormus
face de lina nın fotosunu gördünüz mü maşallah çok şeker
slm canım.
tetanoz aşını keşke yaptırsaydın.sen normal düşünüosun ama onda bile kesi olacak ve tetanozz mikrobu kapma olasılığın var. tabi allah korusun. ama doktorun sormadı mı aşı oldun mu die? bence bi danış eğer olabiliyorsan ol dicem ama doğumun heran olabileceği için yapmazlar sanırım :1shok:
selam cnm hoşgeldin...Slm kızlar :CüvCüv:
sorma nevyas bu sağlık ocakları dedektif gibi oluyor valla benimde aynı olay dün başıma geldi cep telimi bulmuşlar arayıp fırçaladılar :roflol: neden gelmiyosunuz diye korktum valla en kısa zamanda gitcem yoksa eve baskına gelirler bunlar bu gidişle delikafadulden
evet gördüm yanaklar tombiş tombiş di mi :))face de lina nın fotosunu gördünüz mü maşallah çok şeker
neden ki,ben dün dr umla konustum spinal olucam,agrı pompası da takılıcak cnm..onun anestezi sekliyle alakası yok,genel anestezide bile uygulanıyo,farketmiyo yanicanım ağrı pompasını spinalde değil epiduralde yapabiliyorlarmış
kızlar face de nerde görüyosunuz bebişleri ya herkes birbirinde ekli mi ben de merak ediyorum?
evet canım ekşiyoruz birbirimizi buldukca :))kızlar face de nerde görüyosunuz bebişleri ya herkes birbirinde ekli mi ben de merak ediyorum?
benim dr um da aynı seyi söyledi,ben de yaptırmadımCanım doktorum zaten yaptırma dedi :roflol: bakanlık çıkarmış bu tetenoz kanununu evde doğum yapan kadınları korumak amaçlı, doktorum hastane doğum yapacaksın öyle bir riskin yok yaptırman gerekmiyor dedi..
Ya dünden beri ağrılarım var ama dayanılmaz değil bekliyorum belki artar diye :) önceden erken doğumdan korkuyordum şimdide doğmuyor 40 haftaya girip beklemekte baya sinir bozucu insan biran önce kavuşmak istiyor sağlıcakla..
delikafadulden bende öğleden sonra bi uğrayacağım ne istiyorlarmış benden tetenoz falan derlerse zorlamı yaptırmıycam canım :)
bizimkilere ask olsun ozaan bir kerecik kapımı calmadılar hos calsalarda işteyimdir nese insan arar ama dimiiii
Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (20 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
BalSurat, aperpil, ariburnu, aymes+, basak58, bebis, bocukk, esengülüm, e_pack+, goncak4, gonulcelen10, hdilekh, ironic34, jelly1, kardelen_olelli, lacivert0, mvec, NevYas, simge_wxyz, yarennnn
delikafadulden
günaydıııııın,hg cnmekim anneleri günaydın hepinize...:) güzel bir gün olması dileğiyle..
yerim ya maşallah ona:)fragola face de bende ekliydi cnm. eşi koymuş 2 tane foto ülay ı da etiketlemiş orda gördüm. çok şeker japoncuk gözleri var
ekim anneleri günaydın hepinize...:) güzel bir gün olması dileğiyle..
Benide hep cepten arıyolardı :) şimdi sesleri cıkmıyor.
1.tetenozu oldum hayret 2. tetenoza çagırmadılar :) doktorumda gerek yok yaptırma dedi .kafana takılırsa git yaptır dedi .. benim dr aşıya gerek yok diıyordu bana hep..sağlık ocagına gittigimde hemşire öyle bir korkutarak anlatıyorduki abartıyolar
BALIM BUGÜN MİSAFİRİM TOPİĞİNİZE DOĞUMDAN KONUŞULMUŞ BAYA MALUM ARAŞTIRMADAYIM YA BENDE SİZLERİNDE BİLGİLERİNDEN YARARLANMAK İSTEDİMŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?