2010 Ekim Anneleri

Ya işte sağolsunlar ilgileniyorlar ama biraz abartıyorlar sanırım..Ama doğum sonrası çok işimize yarayacaklar bebekleri sürekli kontrol altında tutabilicez, istediğimiz zaman boyuna kilosuna baktırabilcez bu yönden güzel bende sırf doğum sonrası için gideyim diyorum zaten bişey kalmadı bebeklere kayıt açıyorlarmış çünkü..

bende ılac yazdrdım saglık ocagndan geldım sımdı.ben tetanz asısını yaptırdım .evet hamılelık ıcın cok gereklı olmaya bılır ama malum burası turkıye hayat boyu tetanzdan korunmak dururken neden yaptırılmasın kı

vayyyyyyyy anacım bizdede gecildi o dedine de ben netten baktım bizim aile hekimi yok yani cıkanda istifa etmiş :S

kapıda karsılamalarıda iimiş
simdi dogumdn sonra bebiş aşı olcak ya hastanede yapılıo dimi saglıkocanamı gitcez illa bir iki apartman yanda ama ne bilim saglık ocagı diyince garip olyom

vayyy milleti cepten arıolar vay utanmazlar bizimkilerde öleeeeeee otur dur ben bunları bi azar cekiiimmm neden aramıonuz olmadım işte olmucamda artık hevesim kactı diim inanırlar belki :)

Aile hekimime söylemiştim ben aramadıklarını :) nasıl olur seni kontrollere cagırmıyolarmı demiştii :) yooohk dedim :) eve geldim 15 dk sonra aike hekim hemşiresi hemen aradı nasılsınız nasıl gidiyor die :roflol:

nurtopu inş. sağlıkla kavuşursun bebişlerine cnm. Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle olacak...

rezilleeeerrr aranızda hemsire olanınız yok mu misafirler :roflol:

hosbldk ironic cım. bebeklerımz 5 6 gunluk oldumu saglık ocagndan topuktan kan alınıp kayıtları yapılıyormus.hastanedede topuktan kan alıyorlarmıs ama bebegın 5 6 gun bolca anne sutu aldıktan sonrakı alınan kan daha ıyı snc verıyormus

ben de ekim annesi olamicam diyodum ama 1 gün farkla ekim annesi olucam inşallah :)) benim oglan 1 hafta geri vites yapınca ekim annesi olmaya karar verdik :))

günaydın kızlar... 10 gün önce 1,5cm açıklığım vardı geldi gelecek bizim oğlan derken yeri rahat geldi herhalde vazgeçti mirmirmirmir

şu an 3500kg civarı normal yapamamakdan korkuyorum bakalım hayırlısı

beni bu ara çok sıkıntı basıyor sizede oluyormu

karnım çok geriliyor bazen derin nefes alamadığımı düşünüyorum

bebişler gelmeye başlamış ne güzel yaaa benim kelebek oğlum da gelsin artık..

merheba kızlar
evde temizlik var bugün çok bakamıyorum
yarın benim için dua etmeyi unutmayın sakın haaaa
11 de inş

hadi hayırlısı yarın bu saatlerde bebeğin kollarında olacak inşallah.Allah yardımcın olsun ikinizde sağ salim kurtulun...:Saruboceq:

topuk kanı olayını hastanede dogdugunda yapmıyolar mı?ben de sadece aşılar için gidiliyo sanmıstım saglık ocaklarına..kalabalık oluyo mu acaba?hiç gitmedim de ben daha önce :SS

doguran pek gelmio ama bekleriz nurtopu birmüddet sonra zaten 2010 bebekleri buyuyor topiği cıkar orda doguranlar bilgi alısverişi yapar burada kpanır gibi gelio bana

kıslaaaaarrrrrrr ben 2010 bebeklerı buyurken topıgını zaten actım katılımlarınızı beklıyorum

Dünden beri baya akıntım var ya üşüttüm yada doğum yakın sanırım acaba ne kadar kalmıştır 1 hafta falan olabilir mi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…