günaydın cnmevet sıkıntı basıyo,5 dakika konussam bile nefes nefese kalıyorum,sanki catlıcam,halbuki asırı kilo da almadım ama :SS gene de gerginlik oluyogünaydın kızlar... 10 gün önce 1,5cm açıklığım vardı geldi gelecek bizim oğlan derken yeri rahat geldi herhalde vazgeçti mirmirmirmir
şu an 3500kg civarı normal yapamamakdan korkuyorum bakalım hayırlısı
beni bu ara çok sıkıntı basıyor sizede oluyormu
karnım çok geriliyor bazen derin nefes alamadığımı düşünüyorum
bebişler gelmeye başlamış ne güzel yaaa benim kelebek oğlum da gelsin artık..
bekle canım 1 hafta sonra gelicem inşallah sempatiksalakcinnikıslaaaaarrrrrrr ben 2010 bebeklerı buyurken topıgını zaten actım katılımlarınızı beklıyorum
günaydın kızlar... 10 gün önce 1,5cm açıklığım vardı geldi gelecek bizim oğlan derken yeri rahat geldi herhalde vazgeçti mirmirmirmir
şu an 3500kg civarı normal yapamamakdan korkuyorum bakalım hayırlısı
beni bu ara çok sıkıntı basıyor sizede oluyormu
karnım çok geriliyor bazen derin nefes alamadığımı düşünüyorum
bebişler gelmeye başlamış ne güzel yaaa benim kelebek oğlum da gelsin artık..
topuk kanı olayını hastanede dogdugunda yapmıyolar mı?ben de sadece aşılar için gidiliyo sanmıstım saglık ocaklarına..kalabalık oluyo mu acaba?hiç gitmedim de ben daha önce :SS
merheba kızlar
evde temizlik var bugün çok bakamıyorum
yarın benim için dua etmeyi unutmayın sakın haaaa
11 de inş
kıslaaaaarrrrrrr ben 2010 bebeklerı buyurken topıgını zaten actım katılımlarınızı beklıyorum
Dünden beri baya akıntım var ya üşüttüm yada doğum yakın sanırım acaba ne kadar kalmıştır 1 hafta falan olabilir mi :roflol:
o zaman iyi bir cocuk dr u bulmak gerek,yakın olmalı bi decanm hastanede doğunca alıolar ama asıl sonuç bebek anne sütü almaya başlayınca yani beslenmeye başlayınca belli olduğu için doğumdan sonraki 5.gün sağlık ocağında alıyorlar. doğduktan sonrada doktor kontrollerinden kurtulamıcaz yani
Dünden beri baya akıntım var ya üşüttüm yada doğum yakın sanırım acaba ne kadar kalmıştır 1 hafta falan olabilir mi :roflol:
topuk kanı olayını hastanede dogdugunda yapmıyolar mı?ben de sadece aşılar için gidiliyo sanmıstım saglık ocaklarına..kalabalık oluyo mu acaba?hiç gitmedim de ben daha önce :SS
:roflol::roflol:tatlım buyuyen bebegımız yokki ne yuzle katılalım :)
o zaman iyi bir cocuk dr u bulmak gerek,yakın olmalı bi de
bekle canım 1 hafta sonra gelicem inşallah sempatiksalakcinni
sen bizden sonra doğurcan sanırım :roflol: senin bebiş senden kopmak istemio sanırım :roflol:
rezilleeeerrr aranızda hemsire olanınız yok mu misafirler :roflol:
burda bana yakın bi cocuk polikliniği var görümcem orda bir dr u önermişti,bi denerim bakalım dogumdan sonra belki biz de severizEvet buda çok önemli bi konu iyi bir çocuk doktoruna ihtiyacımız var, aslında şimdiye kadar araştırmamız lazımdı ama ihmal ettik sanırım..
evet canım 1 ekim :))bellı oldumu senın tarh kıs
sende daha acıklık olmustur belki masallah canım yaparsın neden olumsuz dusunyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?