2010 Ekim Anneleri

günaydın cnmevet sıkıntı basıyo,5 dakika konussam bile nefes nefese kalıyorum,sanki catlıcam,halbuki asırı kilo da almadım ama :SS gene de gerginlik oluyo

sende daha acıklık olmustur belki masallah canım yaparsın neden olumsuz dusunyon

topuk kanı olayını hastanede dogdugunda yapmıyolar mı?ben de sadece aşılar için gidiliyo sanmıstım saglık ocaklarına..kalabalık oluyo mu acaba?hiç gitmedim de ben daha önce :SS

canm hastanede doğunca alıolar ama asıl sonuç bebek anne sütü almaya başlayınca yani beslenmeye başlayınca belli olduğu için doğumdan sonraki 5.gün sağlık ocağında alıyorlar. doğduktan sonrada doktor kontrollerinden kurtulamıcaz yani

o zaman iyi bir cocuk dr u bulmak gerek,yakın olmalı bi de

Benim nefes konusunda maşallahım var :) hiç zorlamadı beni, gece yatarkende sırt üstü rahat yatabildim sağa solada yatabildiğimden iyi oldu bir tek yüz üstü yatmayı o kadar özledimki sırf bunun için bile normal yapabilirim kaydirigubbakcemile2 bide artık üşümeye başladım ben havalar baya serinledi o yanmalarım falan geçti..

topuk kanı olayını hastanede dogdugunda yapmıyolar mı?ben de sadece aşılar için gidiliyo sanmıstım saglık ocaklarına..kalabalık oluyo mu acaba?hiç gitmedim de ben daha önce :SS

bızm burası gayet ıyı aıle hekımlıgınede gecıldı okadar ıyı davranıyorlar kı sasırıyorum bazen benı heray kontrolede cagrdılar hep gıttın bende az oncede hem ılac yazdrdım hem tansıyonuma kıloma bebegın kalp atıslarına baktılar gzl bılgıler veryolar.bebegın odasının hazr olup olmadgnı bıle srdular kendımı bıran yurt dısında sandım.hastanede dgunca alınıyormus topuk kanı ama dktr 5 6 gun annne sutu aldktan sonra daha ıyı snc veryo dıyo.zaten nufs cuzdanı cıkncada kayıt ıcın beklıyorz dıyorlar

sen bizden sonra doğurcan sanırım :roflol: senin bebiş senden kopmak istemio sanırım :roflol:

Ben zaten topik bekçisi olacağım kesin :)) beyefendinin keyfi baya rahat içerde hiç gelmeye niyeti yok babasıda sabırsızlandı artık her akşam hadi gel artık diye oğluyla konuşuyor :))

Evet buda çok önemli bi konu iyi bir çocuk doktoruna ihtiyacımız var, aslında şimdiye kadar araştırmamız lazımdı ama ihmal ettik sanırım..
burda bana yakın bi cocuk polikliniği var görümcem orda bir dr u önermişti,bi denerim bakalım dogumdan sonra belki biz de severiz

sende daha acıklık olmustur belki masallah canım yaparsın neden olumsuz dusunyon

4 kg geçerse normal doğum riskli diyorlar o yüzden sanırım..

annenin çatısına göre değişir diyor kimisi aslında ama ben yine de 4 ü geçerse riske girmeyip sezeryan olurum diyorum

bu arada sağlık ocağı konusunda ben çok memnundum açıkcası hemşiremiz sağolsun sürekli arayıp soruyor ve ben unutsam da gel bir kan idrar bakalım diyor ki ben en az ayda bir orada yaptırıp baktırıyorum...

aşı konusunda da doktorum tetanoz olma riskin tabiki çok düşük fakat aşı gibi önlemi varken neden bu önlemi almayasın ki dedi ve yaptırdım..

bazen doktorlar tahlil konusunu geçiştiriyor ya da unutuyorlar ama sağlık ocağı bu konuda daha ilgili bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…