Evet buda çok önemli bi konu iyi bir çocuk doktoruna ihtiyacımız var, aslında şimdiye kadar araştırmamız lazımdı ama ihmal ettik sanırım..
burda bana yakın bi cocuk polikliniği var görümcem orda bir dr u önermişti,bi denerim bakalım dogumdan sonra belki biz de severiz
kendi kadın dogum dr umuza mı?bebekleri bi müddet daha getirmiozmu simdikine?
bebekleri bi müddet daha getirmiozmu simdikine?
yakın olması da önemli,çünkü acil bir durumda takibini yapan dr a götürmek daha iyi olmaz mı?Evet denemeden belli olmaz bir kaç deneme yanılma yapabiliriz memnun kaldığımız doktoru tercih ederiz artık..
kendi kadın dogum dr umuza mı?
selaaaammselam hatunlar
evet o da cok önemliymiş ssk dan faydalanmak için,yoksa baya kabarık hastane faturaları cıkıyomus ortayakızlar doktor nese bulunurda hemen kimlik cıkartıp sgk ya kayıt yapmak lazım sarılık falan olyor ya birde onlarla urastırıolarmıs olmadan babalar kossun işleri ne
yakın olması da önemli,çünkü acil bir durumda takibini yapan dr a götürmek daha iyi olmaz mı?
evet canım 1 ekim :))
yuuh nasıl fark o yaa,o zaman benimki 1,5 kilo mu dogcak yani :SSdr um 300-400 gr asagı ya da yukarı olabiliyo demiştiYa dün kuaföre gitiğim okuldan arkadaşım bebeği var biraz konuştuk sonra kilosunu sordu dedim 3 civarı ama net değil..Oda dedi bana 4.5 kg dediler mecbur sezeryan oldum bebek 3.200 doğdu aradaki farka bakarmısınız..Genelde daha düşük çıkıyor kiloları o yüzden daha titiz davranmak lazım..
selaaaamm
evet o da cok önemliymiş ssk dan faydalanmak için,yoksa baya kabarık hastane faturaları cıkıyomus ortaya
kızlar doktor nese bulunurda hemen kimlik cıkartıp sgk ya kayıt yapmak lazım sarılık falan olyor ya birde onlarla urastırıolarmıs olmadan babalar kossun işleri ne
selam hatunlar
saol cnm benim..2. ismini ben koydum da ön adını babası koyucaktı hala bekliyoruz karar vermesini..benim rahmetli kardesimin adı olucak;Barış..ayy hadi canım hayırlısıyla gelsin inşallah senin oğluşun da
eeee isim koymadın mı daha çocuga baktım göremedim yerimseniben
yuuh nasıl fark o yaa,o zaman benimki 1,5 kilo mu dogcak yani :SSdr um 300-400 gr asagı ya da yukarı olabiliyo demişti
ben bunu babasına da söliim oglumun yoksa kimliksiz kalır onun karar vermesini beklersekbunun içinde isim bulmayanlar acele etsinler deriiimmm
Ya dün kuaföre gitiğim okuldan arkadaşım bebeği var biraz konuştuk sonra kilosunu sordu dedim 3 civarı ama net değil..Oda dedi bana 4.5 kg dediler mecbur sezeryan oldum bebek 3.200 doğdu aradaki farka bakarmısınız..Genelde daha düşük çıkıyor kiloları o yüzden daha titiz davranmak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?