2010 Ekim Anneleri

kızlar doktor nese bulunurda hemen kimlik cıkartıp sgk ya kayıt yapmak lazım sarılık falan olyor ya birde onlarla urastırıolarmıs olmadan babalar kossun işleri ne

Ya dün kuaföre gitiğim okuldan arkadaşım bebeği var biraz konuştuk sonra kilosunu sordu dedim 3 civarı ama net değil..Oda dedi bana 4.5 kg dediler mecbur sezeryan oldum bebek 3.200 doğdu aradaki farka bakarmısınız..Genelde daha düşük çıkıyor kiloları o yüzden daha titiz davranmak lazım..

yuuh nasıl fark o yaa,o zaman benimki 1,5 kilo mu dogcak yani :SSdr um 300-400 gr asagı ya da yukarı olabiliyo demişti

kızlar doktor nese bulunurda hemen kimlik cıkartıp sgk ya kayıt yapmak lazım sarılık falan olyor ya birde onlarla urastırıolarmıs olmadan babalar kossun işleri ne

Kimlik çıkarmak yeterli artık , zaten 18 yaş altı sigorta kapsamına girdikleri için sgk işlemlerini birkaç gün sonrada yaptırabilirler, ama doğduğu gün kimlik çıkarmak önemli..

ayy hadi canım hayırlısıyla gelsin inşallah senin oğluşun da

eeee isim koymadın mı daha çocuga baktım göremedim yerimseniben
saol cnm benim..2. ismini ben koydum da ön adını babası koyucaktı hala bekliyoruz karar vermesini..benim rahmetli kardesimin adı olucak;Barış..

bence arkadaşının doktoru bilinçli ya da bilinçsiz yanlış hesaplamış ya da yönlendirmiş

bazen sezeryana yönlendirmek amacıyla böyle konuşmalar oluyormuş anne adaylarına

mesela benim doktorum 200gr altı üstü oynar genelde dedi...

hatta sen normal istiyorsan normal olacak diyerek sezeryan fikrini aklıma hiç sokmadı aslında ama ben bazı haberleri duydukça tereddüt ediyorm canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…