2010 Ekim Anneleri

selam fıstıklar...bebişi uyuttum geldim...ne var ne yok??hadi sizde doğurun ya bebişlerden konuşalım:))

Kimlik çıkarmak yeterli artık , zaten 18 yaş altı sigorta kapsamına girdikleri için sgk işlemlerini birkaç gün sonrada yaptırabilirler, ama doğduğu gün kimlik çıkarmak önemli..
dogdugu gün mü cıkıcak kimlik?
Ya herkesde bu kadar olmaz tabiki ama sanırım yüksek söylenenlerde fark dahada artıyor..ama ortalama bi 300 gr genelde oynuyor..
300 gr düşük mü cıkıyo,yüksek de olabiliyo mu?

Malesef sezeryancı doktorlar özellikle yapıyor sanırım bunu kaydirigubbakcemile5

selam fıstıklar...bebişi uyuttum geldim...ne var ne yok??hadi sizde doğurun ya bebişlerden konuşalım:))
selam cnm hg..uykusu nasıl bebişin,cok aglıyo mu?
kıslar ne kımlıgı kaydı konuyu anlayamadımda neden kabarık cıksın kı fatura
canım kimliği olmazsa bebeğin hastane durumu olsa acilen ssk dan faydalanamıyosun..

ritacım hoşgeldin. sen anlat bebişi biz seni seve seve dinleriz tecrübe ediniriz hem senin bebişin kilosu söyledikleri gibi mi çıktı

Hoşgeldin rita bekliyoruz ama bu nazlı yaramazlar gelmiyor :))

Fotolarda gördüm adınıda bi hatırlayabilsem :)) bebeği yatırdığın kanguru diyeyim sen anla kullanmışsın memnun kaldınmı canım bebek için rahat, güvenlimi?Bide fotolarda alttan tutmuşsun düşme riskimi var..Bende almayı düşünüyorum ama kullanışlı olurmu diye endişem var..

hosgeldın canım tekrar hayırlı olsunsenın bebıse dktr en son kc kg demıstı ve kç kg dgdu fark ne
canım bana en sn 2900 demişti...2850 doğdu ama sonra zayıfladı..şimdi 2600 falan...ilk hafta zayıflıyolarmış çünkü...ilk haftadan sonra kilo almaya başlıcakmış inşallah...

ben kendi koyucagım ismi koydum ama babası hala düşünüyo canım..her gün de soruyorum.bana söylemiyo kesin uyuz olucagım bi isim yazdırcak kimlige :SS

bizde hala karar veredik cnm ama sanırım Berke olacak. ona da kız adı mı yoksa diye tereddütlerimiz var. yüzünü görünce daha kolaylaşır sanıyorum...

tamam zaten kımlık cıkacakta onun zaten bı suresı var.dgdgu dakıka cıkması gerekmez kı zaten hastaneden cıkarken kımlıgını cıkartrken nufs mdrlgne vermel ıcın belge verılıyo dgum belgesı zaten hastaneden cıkmadan nsl cıkartcan kı kımlıgı

becerebildimmi bilmiyorum ama şu video yu izleyin kızlar yaa çok tatlııııı anne kucağı daha rahatmış

saol cnm benim..2. ismini ben koydum da ön adını babası koyucaktı hala bekliyoruz karar vermesini..benim rahmetli kardesimin adı olucak;Barış..

opuyorumnanaktan çok güzel bir ismi var canım o yaşadıkça dayısı nurlansın inşallah

bizim de ön adını babası koydu :CüvCüv:

neyse kızlar gidim kendime biraz daha iş bulim sıkılıyorum artık çok kapı süsü şekeri falan derken oyalanmalarım bitti

yapmicam diyodum ama lohusa şerbeti için bardaklara süs falan yaptım yine sıkıntıdan şimdi onlara uygun bardak bakıcam çarşıya çıkıp

size iyi sohbetler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…