dogdugu gün mü cıkıcak kimlik?Kimlik çıkarmak yeterli artık , zaten 18 yaş altı sigorta kapsamına girdikleri için sgk işlemlerini birkaç gün sonrada yaptırabilirler, ama doğduğu gün kimlik çıkarmak önemli..
300 gr düşük mü cıkıyo,yüksek de olabiliyo mu?Ya herkesde bu kadar olmaz tabiki ama sanırım yüksek söylenenlerde fark dahada artıyor..ama ortalama bi 300 gr genelde oynuyor..
selam fıstıklar...bebişi uyuttum geldim...ne var ne yok??hadi sizde doğurun ya bebişlerden konuşalım:))
bence arkadaşının doktoru bilinçli ya da bilinçsiz yanlış hesaplamış ya da yönlendirmiş
bazen sezeryana yönlendirmek amacıyla böyle konuşmalar oluyormuş anne adaylarına
mesela benim doktorum 200gr altı üstü oynar genelde dedi...
hatta sen normal istiyorsan normal olacak diyerek sezeryan fikrini aklıma hiç sokmadı aslında ama ben bazı haberleri duydukça tereddüt ediyorm canım..
selam cnm hg..uykusu nasıl bebişin,cok aglıyo mu?selam fıstıklar...bebişi uyuttum geldim...ne var ne yok??hadi sizde doğurun ya bebişlerden konuşalım:))
canım kimliği olmazsa bebeğin hastane durumu olsa acilen ssk dan faydalanamıyosun..kıslar ne kımlıgı kaydı konuyu anlayamadımda neden kabarık cıksın kı fatura
ben bunu babasına da söliim oglumun yoksa kimliksiz kalır onun karar vermesini beklersek
dogdugu gün mü cıkıcak kimlik?
300 gr düşük mü cıkıyo,yüksek de olabiliyo mu?
selam hatunlar [/Q
selamm
ben kendi koyucagım ismi koydum ama babası hala düşünüyo canım..her gün de soruyorum.bana söylemiyo kesin uyuz olucagım bi isim yazdırcak kimlige :SSısım bellı degıl mı daha kıs
canım bana en sn 2900 demişti...2850 doğdu ama sonra zayıfladı..şimdi 2600 falan...ilk hafta zayıflıyolarmış çünkü...ilk haftadan sonra kilo almaya başlıcakmış inşallah...hosgeldın canım tekrar hayırlı olsunsenın bebıse dktr en son kc kg demıstı ve kç kg dgdu fark ne
selam cnm hg..uykusu nasıl bebişin,cok aglıyo mu?
uykusu güzel canım ama doyarsa uyuyor...şimdilik bir sorun yok çok şükür...
canım kimliği olmazsa bebeğin hastane durumu olsa acilen ssk dan faydalanamıyosun..
ben kendi koyucagım ismi koydum ama babası hala düşünüyo canım..her gün de soruyorum.bana söylemiyo kesin uyuz olucagım bi isim yazdırcak kimlige :SS
ritacım hoşgeldin. sen anlat bebişi biz seni seve seve dinleriz tecrübe ediniriz hem senin bebişin kilosu söyledikleri gibi mi çıktı
saol cnm benim..2. ismini ben koydum da ön adını babası koyucaktı hala bekliyoruz karar vermesini..benim rahmetli kardesimin adı olucak;Barış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?