2010 Ekim Anneleri

saol cnm..herkes bişilerle ugrasıyo,benim neden hiç bişi yapasım yok ya ( üzerimde acayip bi uyusukluk var

baby sling tatlım..evet dün ilk defa kullandım...çok rahattı..alttan tutmamın sebebi tabi ki annem ve kayınvalidem..:))yoksa gayet sağlam bişey..hastanede çok rahat ettim dün..oğlum rahat etti ama tabi denemeden alma istersen...

:)) baby sling memnun kaldın demek ya aslında çok çok kullanabileceğim bişey değil ama kısa mesafelerde dışarı çıktığımda markete eczaneye falan diyorum kolay olur kullanması dediğin gibi ben yinede bi deneyip öyle karar vereyim sağol canım..

saol cnm..herkes bişilerle ugrasıyo,benim neden hiç bişi yapasım yok ya ( üzerimde acayip bi uyusukluk var

o halsizlik hepimizde ortak canım yaaa... öyle ağır iş yapamayınca oturarak yapacak iş bulmaya çalışıyorum kendime bende işte...

laf aramızda artık kendimi de fil gibi hissediyorum zaten kendimden sıkılmaya başladım son dönem psikolojik durumları imiş bunlar ...

oyalanmaya çalışıyoruz işte.. eyvahedigeldismile

Bende kalkayım kızlar işlerimde var evde soğuktan bi uyuşukluk geldi, hazırlanıp sağlık ocağına bi gideyim bakalım ne diycekler dönüştede işlerimi yapayım görüşürüz..

kızlar merhaba;
dr kontrolleri alınan cicişler derken doğuran arkadaşlardan bilgilere geldi sıra ne güzel ya ben sürekli sohbet edemedim ama hep takip ettim siteyi eşim sürekli evde olduğu için ona hizmetten internete giremiyordum. bizlerinde sayılı günleri kaldı artık Allah hepimizin yardımcısı olsun.

aaa tamama öle bir topiğimiz vardı demi??gerçi benim ne bilgim var tatlım en çok yaşadıklarımı paylaşırım...

senın yasadıkların bıle bızım ıcın bırer tecrube bence.emzırmen altını temızlemen gobegının dusmesı banyosu .sonucta bızden daha tecrubelısın.fırsat buldukca yenı topıgmıze yazarsan cok sevınırm tesekkurler

slm kızlar.bugün drdaydım.nst de yine ufak sancılarımız çıktı ama yoğun değil.bi de drumu beklerken doğumhaneyi gördüm ama cesaretim kırıldı.oysaki ne bi hasta vardı ne bişey.oranın psikolojisi kötü yaptı beni.şimdide belimde ufak bi sancı var.

selam cnm,dogumhaneyi nasıl gördün ki?kimseyi almıyolar oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…