saol cnm..herkes bişilerle ugrasıyo,benim neden hiç bişi yapasım yok yaopuyorumnanaktan çok güzel bir ismi var canım o yaşadıkça dayısı nurlansın inşallah
bizim de ön adını babası koydu :CüvCüv:
neyse kızlar gidim kendime biraz daha iş bulim sıkılıyorum artık çok kapı süsü şekeri falan derken oyalanmalarım bitti
yapmicam diyodum ama lohusa şerbeti için bardaklara süs falan yaptım yine sıkıntıdan şimdi onlara uygun bardak bakıcam çarşıya çıkıp
size iyi sohbetler..
Hoşgeldin rita bekliyoruz ama bu nazlı yaramazlar gelmiyor :))
Fotolarda gördüm adınıda bi hatırlayabilsem :)) bebeği yatırdığın kanguru diyeyim sen anla kullanmışsın memnun kaldınmı canım bebek için rahat, güvenlimi?Bide fotolarda alttan tutmuşsun düşme riskimi var..Bende almayı düşünüyorum ama kullanışlı olurmu diye endişem var..
rıtacım 2010 ekım bebeklerı buyurken topıgınde bılgılerınle katkıda bulunmanı beklıyorz artık
baby sling tatlım..evet dün ilk defa kullandım...çok rahattı..alttan tutmamın sebebi tabi ki annem ve kayınvalidem..:))yoksa gayet sağlam bişey..hastanede çok rahat ettim dün..oğlum rahat etti ama tabi denemeden alma istersen...
saol cnm..herkes bişilerle ugrasıyo,benim neden hiç bişi yapasım yok ya( üzerimde acayip bi uyusukluk var
becerebildimmi bilmiyorum ama şu video yu izleyin kızlar yaa çok tatlııııı anne kucağı daha rahatmış
aaa tamama öle bir topiğimiz vardı demi??gerçi benim ne bilgim var tatlım en çok yaşadıklarımı paylaşırım...
ruhum sıkılıyo
bende aynı durumdayım ağlamak istiyorum sadece neden bulamıyorum
selam cnm,dogumhaneyi nasıl gördün ki?kimseyi almıyolar orayaslm kızlar.bugün drdaydım.nst de yine ufak sancılarımız çıktı ama yoğun değil.bi de drumu beklerken doğumhaneyi gördüm ama cesaretim kırıldı.oysaki ne bi hasta vardı ne bişey.oranın psikolojisi kötü yaptı beni.şimdide belimde ufak bi sancı var.
ruhumda canımda sıkılıyo buhranlardayım normal mıkı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poffffffffffffffffff:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?