2010 Ekim Anneleri

selam cnm,dogumhaneyi nasıl gördün ki?kimseyi almıyolar oraya

içini değil ki zaten sadece otomatik kapı açıldıkça sekreterlik yazan kısmı gördümkaydirigubbakcemile3ama önlüklü bi kadın bi de tekerlekli sandalyeye alınmış başka birini gördüm kapı açılıp kapandıkça yetti doğrusu:çok üzgünüm:

geçmiş olsun tatlım...duygu yapama kuzum bak sen bana güven...çekeceğin 3-4 saat sonrası o kadar rahat ki..neleri başardık biz...bunu mu yapamıcan sen..ben sana güveniyorum...

:)))

selam kıslar
moralım çok bozuk doktordan gelıyorum oğlum 2 haftada 100 gr almıs sadece 2 kılo 70 gr suan çok düşük kılosu senağlamasenağlama
doktorum persembe tekrar cagırdı napıcam bılmıyorum nasıl kılo aldırıcam kuzuma ben :gitme:

hay allah :)) ben bi kere baska bi hastanede nst ye girmiştim nst odası dogumhanedeydi,normal dogum geldi bi tane,bi tane kürtaj,bi tane rahimde yara yakılcaktı..hepsi de benim odada damar yolu acılıp gittiler,orda benim psikolojim bozuldu..neyse ki kendi hastanemde nst odası dogumhaneye yakın bile diil...

kızlar benim kızın doğmaya hiiiççç niyeti yok, 38.haftadayız ama dr dedi ki
'sezeryan için gün veremem henüz çünkü hiçbir belirti yok doğuma dair, bebek kilo alsın biraz daha durduğu kar dedi, son dakikaya kadar bekleyeceğiz sanırımkafamçokkarıştı, en fazla suyun gelir, o zaman da sezeryan alırım seni hemen' dedi.
nst de kasılma da yok normal doğum gözükmüyor zaten doğum kanalına falan girmemiş daha çok yukarıda dedi.

selam cnm üzülme ya,son haftalarda daha hızlı kilo alıyomus..dr un ne dedi bu duruma?

melis esra canim daha geridesin sen dogum vaktine kadar alir kilo
yumurta ve süt ve peynire yüklen.birde yedikce soluna yat bol suyunda faydasi oluyormus canim.
birde baska doktora görün bak neuvese de öyle söylendi makinaler hatlai oluyor moralini bozmaaa

canım ssk dada oyle cıktı kılosu 2 gun once
gunde 1 lıtre süt hergun yumurtamıda yıyorum benim bastan berı hep boyle kuzum az alıyor kıloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…