selam cnm,dogumhaneyi nasıl gördün ki?kimseyi almıyolar oraya
geçmiş olsun tatlım...duygu yapama kuzum bak sen bana güven...çekeceğin 3-4 saat sonrası o kadar rahat ki..neleri başardık biz...bunu mu yapamıcan sen..ben sana güveniyorum...slm kızlar.bugün drdaydım.nst de yine ufak sancılarımız çıktı ama yoğun değil.bi de drumu beklerken doğumhaneyi gördüm ama cesaretim kırıldı.oysaki ne bi hasta vardı ne bişey.oranın psikolojisi kötü yaptı beni.şimdide belimde ufak bi sancı var.
içini değil ki zaten sadece otomatik kapı açıldıkça sekreterlik yazan kısmı gördümkaydirigubbakcemile3ama önlüklü bi kadın bi de tekerlekli sandalyeye alınmış başka birini gördüm kapı açılıp kapandıkça yetti doğrusu:çok üzgünüm:
hay allah :)) ben bi kere baska bi hastanede nst ye girmiştim nst odası dogumhanedeydi,normal dogum geldi bi tane,bi tane kürtaj,bi tane rahimde yara yakılcaktı..hepsi de benim odada damar yolu acılıp gittiler,orda benim psikolojim bozuldu..neyse ki kendi hastanemde nst odası dogumhaneye yakın bile diil...içini değil ki zaten sadece otomatik kapı açıldıkça sekreterlik yazan kısmı gördümkaydirigubbakcemile3ama önlüklü bi kadın bi de tekerlekli sandalyeye alınmış başka birini gördüm kapı açılıp kapandıkça yetti doğrusu:çok üzgünüm:
selam cnm üzülme ya,son haftalarda daha hızlı kilo alıyomus..dr un ne dedi bu duruma?selam kıslar
moralım çok bozuk doktordan gelıyorum oğlum 2 haftada 100 gr almıs sadece 2 kılo 70 gr suan çok düşük kılosu senağlamasenağlama
doktorum persembe tekrar cagırdı napıcam bılmıyorum nasıl kılo aldırıcam kuzuma ben :gitme:
geçmiş olsun tatlım...duygu yapama kuzum bak sen bana güven...çekeceğin 3-4 saat sonrası o kadar rahat ki..neleri başardık biz...bunu mu yapamıcan sen..ben sana güveniyorum...
:)))
melis 2070gr mı 2700gr mı
selam cnm üzülme ya,son haftalarda daha hızlı kilo alıyomus..dr un ne dedi bu duruma?
geçmiş olsun tatlım...duygu yapama kuzum bak sen bana güven...çekeceğin 3-4 saat sonrası o kadar rahat ki..neleri başardık biz...bunu mu yapamıcan sen..ben sana güveniyorum.
tebrik ediyorum ritacım seni, bravo sanaalkisalkisalkis, peki sen normal mi istiyordun önceden de??
melis esra canim daha geridesin sen dogum vaktine kadar alir kilo
yumurta ve süt ve peynire yüklen.birde yedikce soluna yat bol suyunda faydasi oluyormus canim.
birde baska doktora görün bak neuvese de öyle söylendi makinaler hatlai oluyor moralini bozmaaa
esra üzülme tatlım ya...sen üzüldükçe bebeğin kilo almaz...bol bol protein al...
geçmiş olsun tatlım...duygu yapama kuzum bak sen bana güven...çekeceğin 3-4 saat sonrası o kadar rahat ki..neleri başardık biz...bunu mu yapamıcan sen..ben sana güveniyorum.
tebrik ediyorum ritacım seni, bravo sanaalkisalkisalkis, peki sen normal mi istiyordun önceden de??
canım saol...hep normale adapte ettim kendimi..hep te dua ettim allahım yardım et diye...sezeryanı alternatif olarak hiç düşünmedim ama tabi allahım da yardım etti..yoksa sen ne yaparsan yap allahın takdirine kalmış...
peki dr un bi öneride bulunmadı mı sunu yap bunu yap die?haklısın canım ama keske elımde olsa ınsallah haftaya ıyı cıkar kılosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?