canım ssk dada oyle cıktı kılosu 2 gun once
gunde 1 lıtre süt hergun yumurtamıda yıyorum benim bastan berı hep boyle kuzum az alıyor kıloyu
canım saol...hep normale adapte ettim kendimi..hep te dua ettim allahım yardım et diye...sezeryanı alternatif olarak hiç düşünmedim ama tabi allahım da yardım etti..yoksa sen ne yaparsan yap allahın takdirine kalmış...
oy oy sen ne şanslısın çok özeniyom sana valla.darısı başıma olsun
haklısın canım ama keske elımde olsa ınsallah haftaya ıyı cıkar kılosu
örtmenin kaldır artık su hamile avatarını :)) dogurdun sen :))canım saol...hep normale adapte ettim kendimi..hep te dua ettim allahım yardım et diye...sezeryanı alternatif olarak hiç düşünmedim ama tabi allahım da yardım etti..yoksa sen ne yaparsan yap allahın takdirine kalmış...
selam kıslar
moralım çok bozuk doktordan gelıyorum oğlum 2 haftada 100 gr almıs sadece 2 kılo 70 gr suan çok düşük kılosu senağlamasenağlama
doktorum persembe tekrar cagırdı napıcam bılmıyorum nasıl kılo aldırıcam kuzuma ben :gitme:
peki dr un bi öneride bulunmadı mı sunu yap bunu yap die?
canım, benim kızımda aynı durumdaydı az kilo alıyordu, ama şu son 2haftada çok hızlı kilo aldı, üzülme biraz daha bekle haftan ilerlesin
hastanede 20 yasında bır kız vardı normal dogum yapmıs hıc dıkısım yok dedi
örtmenin kaldır artık su hamile avatarını :)) dogurdun sen :))
ayy evet ya...bana bir avatar yaparmısınız ya??daha 14 gün var diyo he he:))
iyi çıkar sen merak etme 2500 geçsin yeter ee ne kalmış şurda 300 400 gram..sen de aldırırsın bebişine..şimdi koy bir kase fındık ceviz başla bakalım yemeye:))
bebişin resmini bi koysana banu çok merak ettim sonra kaldırırsın
canım yaa alır daha üzülme hem dr unda almadığını görürse belki sezeryanla alır bebişin dışarda daha iyi kilo alır.
ama güzelim sancılar sayesinde acılıyo işte orası,hatta pelvis kemiğin bile acılıyobende bunu anlamıyorum ya...afedersiniz minnacık delik ordan dikişsiz nasıl çıkarıyolar be anacıımm delikafadulden ben bazen wc de düşünmüyor değilim nasıl çıkacak diye
bilmiyorumkismile
bende bunu anlamıyorum ya...afedersiniz minnacık delik ordan dikişsiz nasıl çıkarıyolar be anacıımm delikafadulden ben bazen wc de düşünmüyor değilim nasıl çıkacak diye
bilmiyorumkismile
ama güzelim sancılar sayesinde acılıyo işte orası,hatta pelvis kemiğin bile acılıyo
ama güzelim sancılar sayesinde acılıyo işte orası,hatta pelvis kemiğin bile acılıyo
inşallah canım benımkıde alır
du cnm acılmasın ,hemen dogurmaya mı niyetin varaa galiba benim iç kasıklarımda ağrıların sebebi bu dediğin.açılıyo
du cnm acılmasın ,hemen dogurmaya mı niyetin var
rita hakket değiştirsene ticker ve avatarını artıkın
doğum tarihini ve yazmak istediğin msj varsa söle ben yapayım bebeğinin adı nedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?