2010 Ekim Anneleri

bocuk kiz vajina öyle mi kaliyor saniyorsun:)))
10 santim aciliyor doktor geldi bana bakti iki elini de tamamene koyup yanlara bir ayirdi:)))
rabbim yardim ediyor korkmayin.insallah normal dogum yaparsinizzzzz

kızlar merhaba,
bebiş ile ilgilenmekten giremiyordum. ne yaptınız var mı yeni gelen bebiş?
benim sütüm hala gelmedi. bebişim sarılık oldu ama çok şükür hastaneye yatmasına gerek kalmadan atlattı.. ben şu an ilk günlere göre çok daha iyiyim. hiç yoktan ağlamıyorum:)))
sadece çok uykusuzum ama şikayetçide değilim:))

bende fırına kırmızı bıber vermıstım kozlensın dıye gıdp alayımda temızlıyıp dolaba koyayım barı pofffffffffff

canım gule gule buyut bebısını 2010 ekım bebeklerı buyurken topıgıne bılgılerını tecrubelerını beklıyorz

bende ca bardagını düşürdüm heryer can krııgı hiç aldırmadm saatlerdir öle duryor bugun temizlik için keyfim gelmedi dha dolanıom burada

bende ca bardagını düşürdüm heryer can krııgı hiç aldırmadm saatlerdir öle duryor bugun temizlik için keyfim gelmedi dha dolanıom burada

aaaaaaaaaammmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…