2010 Ekim Anneleri

sağol canım.severim böle şeyleri.deniyim bi ara

oo ölçülü tarif hee ben ölçüsüz yapıom hehe göz kararı

dogum sırasında sen agrı cekerken tam sancı gelıp tavan yaptıgında noktr tık kesıyomus bende ne ıc acıcı anlattım ya acı ama gercek hhhhhhhhhhh

gerçekten mi?yoksa ağrı çok şiddetli de olsa çekerim diyom.napimmmsenağlama

şimdi şöle düşün dişçilerde lokal anestezi yapılıo ya doğumdada hem baskı hem ıkınma bide lokal anestezi yapılıomuş kesiyi doktor yapmazsa patlama olabilirmiş yada sarkma zaten 1,5 cm lik bi kesi 4 cmlik bi esneme sağlıomuş hem bak ritayıda kesmişlerdi hiç hissetmemiş bile ben şahsen cinsel hayatı etkilermi endişesiyle istemiodum ama sarkmasından iidir sonra idrarını falanda tutmak zor oluomuş sarkmalardan, tam bende bilmiorum ama doktorum çok tecrübeli ve iiii olduğundan güveniyorum

bende mecbur güvencem.drumda bikaç neden söylemişti kesi için.sarkma cinsel yaşamdan o da bahsetmişti.

dün komedi dükkanını izledim gülmekten gözlerimden yaş geldi başım çatladı resmen
eski bölümleri 5.30da çarşamba günleri iç karrtan yaprak dökümünü izlemektense onu izleyin
2gündürde 5.30da trt 1 de eski bölümlerini veriyolar

ya zaten dktrn kesmesını fılan o sancılar esnasında hıç hıssetmıyormusun kı sen bagırırken kesıyolarmıs bez onu dusunelım bencence o kesıgı dusunme sancıları napca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…