pirinç yerine bulgur koyuyo annem nefis oluyo pirinçli yemedim ben hiç
sağol canım.severim böle şeyleri.deniyim bi araYeşil domatesler bol suda yıkandıktan sonra,ne iri ne ufak olmamak şartı ile doğrayınız.Tencereye iki yemek kaşığı sıvı yağı alıp,içine bir adet kuru soğanı,bir adet yeşil biberi ve bir adet kırmızı domatesi doğrayıp ilave ediniz.
Şöyle bir kaç dakika malzemeleri orta ateşte soteledikten sonra,salça ve tuzu ekleyiniz..Akabinde doğranmış yeşil domatesleri de ekleyip,son işlem olarak 4 yemek kaşığı pilavlık bulguru da ekleyip,pişmesi için gerekli olan yaklaşık 3 su bardağı suyu da tencereye ilave edip pişmeye bırakınız.
Orta ateşte yeşil domatesler yumşayıp,bulgurlar pişinceye kadar tencereyi ocakta bırakınız..
Sıcak olarak servis yapılması tavsiyemdir.
Şimdiden afiyetler diliyorum..
al buldum tarifini canım benim
kızlar dün seda saynda taşlardan bahsediyodu,inci kolye süt yaparmış emzirende,bende pijamamla inci kolye takmayı düşünüyorum..
Yeşil domatesler bol suda yıkandıktan sonra,ne iri ne ufak olmamak şartı ile doğrayınız.Tencereye iki yemek kaşığı sıvı yağı alıp,içine bir adet kuru soğanı,bir adet yeşil biberi ve bir adet kırmızı domatesi doğrayıp ilave ediniz.
Şöyle bir kaç dakika malzemeleri orta ateşte soteledikten sonra,salça ve tuzu ekleyiniz..Akabinde doğranmış yeşil domatesleri de ekleyip,son işlem olarak 4 yemek kaşığı pilavlık bulguru da ekleyip,pişmesi için gerekli olan yaklaşık 3 su bardağı suyu da tencereye ilave edip pişmeye bırakınız.
Orta ateşte yeşil domatesler yumşayıp,bulgurlar pişinceye kadar tencereyi ocakta bırakınız..
Sıcak olarak servis yapılması tavsiyemdir.
Şimdiden afiyetler diliyorum..
al buldum tarifini canım benim
bocukk sen merkezdemısın konyada nerde oturyosun
oo ölçülü tarif heeben ölçüsüz yapıom hehe göz kararı
gerçekten mi?yoksa ağrı çok şiddetli de olsa çekerim diyom.napimmmsenağlama
sen neresindesin cnmben meramlıyem konyaya 40 km uzaklıktaki bi kasabada doğmuşum
ay çok acıklı oldu hehehe
bocukk sen merkezdemısın konyada nerde oturyosun
şimdi şöle düşün dişçilerde lokal anestezi yapılıo ya doğumdada hem baskı hem ıkınma bide lokal anestezi yapılıomuş kesiyi doktor yapmazsa patlama olabilirmiş yada sarkma zaten 1,5 cm lik bi kesi 4 cmlik bi esneme sağlıomuş hem bak ritayıda kesmişlerdi hiç hissetmemiş bile ben şahsen cinsel hayatı etkilermi endişesiyle istemiodum ama sarkmasından iidir sonra idrarını falanda tutmak zor oluomuş sarkmalardan, tam bende bilmiorum ama doktorum çok tecrübeli ve iiii olduğundan güveniyorum
benkonya merkez dgmluyum suanda real cıvarında oturuyorum
sen neresindesin cnmben meramlıyem konyaya 40 km uzaklıktaki bi kasabada doğmuşum
ay çok acıklı oldu hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?