bende mecbur güvencem.drumda bikaç neden söylemişti kesi için.sarkma cinsel yaşamdan o da bahsetmişti.
merkez canım yeni otogar varya oraya yakınım sen nerde oturuyosun
dün komedi dükkanını izledim gülmekten gözlerimden yaş geldi başım çatladı resmen
eski bölümleri 5.30da çarşamba günleri iç karrtan yaprak dökümünü izlemektense onu izleyin
2gündürde 5.30da trt 1 de eski bölümlerini veriyolar
dün komedi dükkanını izledim gülmekten gözlerimden yaş geldi başım çatladı resmen
eski bölümleri 5.30da çarşamba günleri iç karrtan yaprak dökümünü izlemektense onu izleyin
2gündürde 5.30da trt 1 de eski bölümlerini veriyolar
yanii işte bende her yönden düşündüm en mantıklısı bu geldi ki ben hayatımdam bırak kesiği diş bişe çektirmedim nasıl böle bişeyi kabul ettim benimde aklım pek almıohe bide şöle bişey var bazı durumlarda bebiş suyla falan gelirse kayabiliomuş ve kesiğe gerek kalmıomuş böle bi şansımızda olabilir inşallah :d
ay evet süperdi.üroloji dru kısmına bayıldımmmmm
kaydirigubbakcemile3 aliş nasıldı ama kaydirigubbakcemile3
sehanın sıtesındeyım otogarın ordakı
aynısıyım bende .kan aldırırken korkmayı yeni bıraktım sayılır.
benkonya merkez dgmluyum suanda real cıvarında oturuyorum
merkez canım yeni otogar varya oraya yakınım sen nerde oturuyosun
ben kokrmuyorum direk bakmıyorum o dahada kolay oluoçünkü bikere bakarken bayıldım
kardelenlerdesin yani elitkenttede ablam ve abim var bende otogardan sonra su deposu duragının oradayım...
yakınmışız...
doğumdan 11gün sora konyadayım kaynımın düğünü var
gitme ihtimalim %50 şimdilik duruma göre 1 hafta sorasında izmitte de yapılacak düğün
bayramın 2.3 günü ordaydık nişan için zaten ağrım ondan sora başladı hangi totoma güvenip 5.5 saatlik yol gidip geldiysem
kan aldırırken mi bayıldın?
canım ben fulyadayım turmak lısesının karsısında
oraya gelinmi gittin sen yoksa senağlama
seneye ramazanda gelcezkaçmayın bi yere
seneye ramazanda gelcezkaçmayın bi yere
evettttnikah işlemleri için sağlık raporu alınıo yaa onun için kan verirken bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?