orasıda sehanın demek anladım canım
bende evlenmekten vazgeçmiştim.ay çok benziyoz
ııııııaaaaaaaaaaa seyyyy sanırım bız yokuz seneye ramazanda hhhhhhhhhhhhhhhhhhh saka sak gelınce gorusurz ınsaallah hayırlısıyla
buyur gel canım ne demek
kızzz evlenmekten nie vazgeçtinnbende şahsen eşim vazgeççek sanıodum son dakka
hehegitmeyin bi yere allahın izniyle bebişlerimizde büyümüş olcak. :)
kızzz ecrinnnn geçerken bisede uğra yolun üstü oluoımu bilmiorumda denizli yakın ama manisaya:)
kan vercem die.sağlık ocağına gittik rapor almaya.dedi kan verceksiniz.eyvah bana öl dese daha ii.eşimde aman canım cicim falan dio amabende tık yok.ii evlenmeyelim o zaman dedi bende tamam dedim.şok olmuştu.hala drumuza da anlatıyo.bu benle bile evlenmicekti die.kadın şaşırıyo bana.
:ecrin_bebek:
doguran yada dogurmaya giden varmi:hulya:
tmm şekerbiz zaten doğsun gezmeyi düşünüoz :d eşim dio doğduktan sona gezcez takma sen milleti dio. bu yaz çok gezdimya çocuk olsun görürüm ben seni deyip durdularda hemen toparlanalım gezelim.
anammm biz bu halde nasıl doğum yaptcaz çok merak ediorum bide kuzuların topuk kanı alıncak yaa ben ona nasıl tahammül etcem onu bilmiorum bi kere eşim kızılaya kan bağışında bulundu 5 ay önce falan ben oturup ağlamıştımhatta daha fazlası ben küçükken annem manikür yaptırıodu işte et alınırken kanıo yaa ona bile bakıp ağlıodum
bugün dra gittim ya hemen ayaklar şişti yaaaofffffffff
:ecrin_bebek:
doguran yada dogurmaya giden varmi:hulya:
sen benden de betersin.
canım senin doktorun kim?
nerede doğum yapacaksın..
daha önce sordum mu hatırlamaıyorum ama bilmiyorumkismile
yaaa işte görmeyince sorun yokta gördüğüm anda dağılıyorummçocukluk tramvası kaldı galbaaa
yok canım sormadın.gülay beydilli.etlik zübeyde hanım da yapcam .sen nereye gidiyosun?
ankara üniversitesine gidiyorum ben canım.. bülent berker doktorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?