2010 Ekim Anneleri

kızzz evlenmekten nie vazgeçtinn bende şahsen eşim vazgeççek sanıodum son dakka

kan vercem die.sağlık ocağına gittik rapor almaya.dedi kan verceksiniz.eyvah bana öl dese daha ii.eşimde aman canım cicim falan dio amabende tık yok.ii evlenmeyelim o zaman dedi bende tamam dedim.şok olmuştu.hala drumuza da anlatıyo.bu benle bile evlenmicekti die.kadın şaşırıyo bana.

kızzz ecrinnnn geçerken bisede uğra yolun üstü oluoımu bilmiorumda denizli yakın ama manisaya:)

tmm şeker biz zaten doğsun gezmeyi düşünüoz :d eşim dio doğduktan sona gezcez takma sen milleti dio. bu yaz çok gezdimya çocuk olsun görürüm ben seni deyip durdularda hemen toparlanalım gezelim.

anammm biz bu halde nasıl doğum yaptcaz çok merak ediorum bide kuzuların topuk kanı alıncak yaa ben ona nasıl tahammül etcem onu bilmiorum bi kere eşim kızılaya kan bağışında bulundu 5 ay önce falan ben oturup ağlamıştım hatta daha fazlası ben küçükken annem manikür yaptırıodu işte et alınırken kanıo yaa ona bile bakıp ağlıodum

tmm şeker biz zaten doğsun gezmeyi düşünüoz :d eşim dio doğduktan sona gezcez takma sen milleti dio. bu yaz çok gezdimya çocuk olsun görürüm ben seni deyip durdularda hemen toparlanalım gezelim.

ay evet bende bu sene tatile gidemdim ayağımı denize bile sokmadım ben hep şey istiorum böle bütün ekim anneleri bi gün biyerde buluşsun bebeişlerimizle ne güsel olur hatta gece uyumadan önce bile ben burdaki herkesi düşünüorum keşke görüşsek dieeevalaa inşallah önce toparlanalım kiloları verelim böle taş gibi anne olmak istiorum gene topuklu ayakkabılarımı özledimm bide dar kotlarıı

sen benden de betersin.

kızlar facede eklimisiniz brbirinizde siz ? benide ekleyin bebişlerimizi felan takip eder daha sağlıklı haberleşiriz özellikle konyalılar HATİCE YANIK BENİM İSMİM GÖZLÜKLÜ PROFİL RESMİM VAR ÜSTÜMDE KIRMIZI sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…