bişiye faydaları olmaz ama hastaneye gelmek,dogumdan sonra yanında durmak da bi lütuf olur ..bastan beriilgilenmezler birden bire kıymete biner..ben de ona uyuz oluyorum..herseyimi annemle yaptım,hastanede ve dogumdan sonra yanımda annem kalcak die bozuluyolar bi de
hadi kaynana el de,anan nie böle yapıyo ki canım ya,bi de bu halinle yemege insan mı yolluyo sanademi :) kuzu benim kimsem yok anamında umrunda diil zaten gavga ettik arayıp sormuo iice ama dün şehir dışına gitmişler kardeşlerimede ablana gidin yemeğe demiş :S kardeşim arıo ben gelcem die dedim ben hastayım yatıom dışarda yiyin dedim :)
ya almasınlar istemiomdaçocuk sevmeyede hakları yok ona göre davransınlar gıcık oluom yaa artık :) herşeyi takar oldum :d
bişiye faydaları olmaz ama hastaneye gelmek,dogumdan sonra yanında durmak da bi lütuf olur ..bastan beriilgilenmezler birden bire kıymete biner..ben de ona uyuz oluyorum..herseyimi annemle yaptım,hastanede ve dogumdan sonra yanımda annem kalcak die bozuluyolar bi de
valla hangisinde rahat hissedeceğimi bir bilsemmm bilmiyorumkismile
senn gün çok gzl
doktor çarı müsat değil derse bende 1 ekim istiycem kabul ederse
sen aç haftalık oluyosun ozmn da
benm doktora bedne sordum ne olacağı bellli değil haftaya çarşamba çatı yapınca normal olmaz dersen nolcak dedim geç kalmıyozmu sezeryan için dedim
yok dedi
39. haftayı bitirmeye yakın alıyoum ben sezeryanda dedi boshayallersmile
aynıymıs işte canım.. hayırlısı ıns..
yok kuzum korkmuyorum zaten benn.. sadece cok merak ediyorum müsait mi normal doğuma herşey yolunda mı acaba :)))
inş. musaittir canım.. içime öle doğuyor hadi bakalım.)
zaten 1 gece kalcam hastanede,evde giyicem artık pijamaları..çok da özenerek almıstımcanım sezaryen sonrasında gecelik daha iyi oluyo çünkü darkın da dedigi gibi dikişler açısındasn iyi oluyo
1gün sonra falan kendini daha rahat hissetiginde pijamaya geçebilirsin ama dikiş yerlerine gelmemesi yada sıkmaması gerekiyo wcde rahat oluyo gecelik indir kaldır meselesi olmuyo pijama gibi
offf ucuz bişi alıyım o zaman..sonda cıkarıldıktan sonra gene pijamalarımı giyerim
canım sezaryen sonrasında gecelik daha iyi oluyo çünkü darkın da dedigi gibi dikişler açısındasn iyi oluyo
1gün sonra falan kendini daha rahat hissetiginde pijamaya geçebilirsin ama dikiş yerlerine gelmemesi yada sıkmaması gerekiyo wcde rahat oluyo gecelik indir kaldır meselesi olmuyo pijama gibi
offf ucuz bişi alıyım o zaman..sonda cıkarıldıktan sonra gene pijamalarımı giyerim
demi :) kuzu benim kimsem yok anamında umrunda diil zaten gavga ettik arayıp sormuo iice ama dün şehir dışına gitmişler kardeşlerimede ablana gidin yemeğe demiş :S kardeşim arıo ben gelcem die dedim ben hastayım yatıom dışarda yiyin dedim :)
zaten 1 gece kalcam hastanede,evde giyicem artık pijamaları..çok da özenerek almıstım(
hadi kaynana el de,anan nie böle yapıyo ki canım ya,bi de bu halinle yemege insan mı yolluyo sana
evet hakları yok. bende uyuz oluyorum biliyorsun... cocuk doğdu mu bak nasıl kıymetli olacak..
.
slm kızlar
bende 2 tk pijama 1 gecelik aldım insallah yeter
aynıymıs işte canım.. hayırlısı ıns..
inş. musaittir canım.. içime öle doğuyor hadi bakalım.)
İnşallah canımmmmmmmmmmm görücez 1gün sonra eheh
ben de tartısıcam o kesin,ama bana annem yeter onlar hiiç olmasalar da olur bundan sonra...ben o kadar agır işler yaptın evde badana boya varken,o kadar zorlandıgım zamanlar oldu herseyime kendim ve annem kosturduk,maddi konuları da annemle hallettim.sadece annemin torunu,onlar olanlarla idare etsin :))bi de isimlerini koyucam die heves ediyolar,hava alıcaklar eger eşim bi eşeklik etmezse tabievet hakları yok. bende uyuz oluyorum biliyorsun... cocuk doğdu mu bak nasıl kıymetli olacak..
boşver bozulurlarsa bozulsunlar.. beni arayip sormuyorlar bile kızım nasılsın diye. artık birşey almalarını geçtim... daha önemli işleri var şuan... kocişe dedim ama hiiç kimseyi istemiyorum hastanede bebek doğunca arar doğdu dersin dedim. bişi derlerse topu bana at dedim.benim diyecek 2kelimem var cünkü. bugüne kadar arayip sormadınız da simdi mi kıymetli oldu torununuz dicem.sadece ablam ve sen ol yeter dedim sana tembih ediyorum yapmazsan hakkımı helal etmem dedim tamam dedi. oda biliyorda ne halt olduklarını bakma işte...
kesin kaynanamla atışıcam bundan sebep. umrumda degilller vallaaa...
evet aynen almadığı gibi bide aldığımada ne gerek var die laf edio bağrış çağrış :S
sölerim kız o zaman lafımı hiç esirgemem
biz arabayı alırken kayımpeder razı değilim dedi bize. bizde aldık gene bi yere gidioduk kayımvalide kayımpederde varbaktım bizim kayımpeder ön koltuğa yönelio :d dedim hayrola razı değilim derken ne iş arkaya otur karının yanına eşimde dio nerden aklına geldi dedim sinir oldum napim dedim . başka koca olsa kızardı
kız valla senin annen bi alem hee
öyleler anacım hepsi aynııı.. ay sinirlerim zıplıyor.. cok iyi demişsin helal olsun kocanda farkındadır da herseyin ondan birşey dememiştir.
ben de tartısıcam o kesin,ama bana annem yeter onlar hiiç olmasalar da olur bundan sonra...ben o kadar agır işler yaptın evde badana boya varken,o kadar zorlandıgım zamanlar oldu herseyime kendim ve annem kosturduk,maddi konuları da annemle hallettim.sadece annemin torunu,onlar olanlarla idare etsin :))bi de isimlerini koyucam die heves ediyolar,hava alıcaklar eger eşim bi eşeklik etmezse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?