2010 Ekim Anneleri

seninkiler yine annen kalacak diye bozulmuş,bizimkilerin o bile umrunda değil annen kalır yanında deyip gectiler sağolsunlarr sempatiksalakcinni

evet ucuz bi gecelik alırsın sonda cıkınca pijamalarını giyersin...
iyi de bozulmaya hakları yok ki 9 aydır sallamadılar bile..
kaydirigubbakcemile5

ben geceligimi cok ucuza almıştım sabahlığıyla beraber hemde. alırsın ucuz birşey merak etme.

yine giyersin canım 40gün var önünde hahayt
kaydirigubbakcemile5
onlara ne ne aldıgından parasını mı veriyolarmıs ki?ayrıca sen gibi olsam keske ben daha bi laf edemedim,zaten etsem orda daha adamla kavgaya tutusuruz bunlar da memnun olurlar o zaman işte aslan oglum die
kızlar merhaba dünden beri giremiyorum demet ve fragalodan başka doğum yapan yada bir gelişme olan varmı
yok cnm,sanırım yarın pinguu sezeryan olcakmıs

hepsi aynı diyorum ya.. umarım eşin öyle birşey yapmaz,değecek insan olsalar canım feda inan ki.. ay hamile hamile de böyle kızıp yazıyorum allah'ım affet beni. ama napiyim cok sinirlerimi bozuyorlar.
o zaman tercihini yapar kuzum,benim ailem de enayi değil yani

ben ne düşünüom bilionmu arabayı düğün takılarıyla aldıkya. bunlarda düğündeki çoğu eşyayı taksitle aldılar. belki isticeklerdi takıları borçları ödemek için. ondan bu kdr karşı çıktılar belkide. bilemezsin.

doğru canım enayi degiller. ama enayi gibi oluyorlar karşı taraftan birşey olmayınca dimi insanın zoruna gidende bu oluyor.

olur mu olur bacım,insanoğlu bu aklından ne gectiğini ne bilicen

valla ne varsa annelerde var gene eşimin ailesinden bi allahın kulu arayıpta haliniz nedir demediler demezlerde abisi paraya sıkıştımı arar görümcelerin aklına bilem gelmeyiz memlekete gidipte ugramayıncada niye gelmedin diye darıldık bak derler oglum dogdugunda ne bi takı gördük ne bişey görümcemin biri pazardan bi takım almış yengesi olmayacak bir atletle takım almıştı bizde ilk defa çocugu olana altın takarlar ama onlarda esamesi okunmadı kayınbabam halen torunum deyip kucaklamamıştır oglumu kızımada oyüzden bişey yapacaklarını zannetmiyorum oda eşimler 6kardeşler düşünün yani birbirlerine baglılık derecesini ne diyim allah annemi başımdan eksik etmesin

doğru canım enayi degiller. ama enayi gibi oluyorlar karşı taraftan birşey olmayınca dimi insanın zoruna gidende bu oluyor.
evet canım eşim bir iki laf söylemiş de kaynana pazardan 5 liralık bi süveter gibi bişi almıs,ayy bi de özendim aldım demez mi,attım öle kenara..artık gecti ben annem ve ananemle herseyimi fazlasıyla tamamladım,anam hastaneye gelcek dogumumu da yaptırır,bunlar da sallana sallana hastaneye gelir torun oldu die uyuzlar

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende eveligün gittim doktora bebeğimin kilosu 32. haftada zayıftı 1750 grdı 3 hafta protein ağırlıklı beslendim maşallah 2900 gr olmuş . ben doğuma hep normal diye hazırlamıştım kendimi ama dr sezeryan olman gerkli dedi bebek ters dönüyormuş bebek düz dönse bile rahimde perde var ondan dolayı bebek sıkışabilir riske atamam dedi. 11 ekim de hastaneye yatıracak 4-5 gün kontrol altında tutacağım ondan sonra sezeryanla 15 ekim gibi alırız dedi. şimdi kendimi sezeryan fikrine alıştırmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…