2010 Ekim Anneleri

aynen canım kimde gördüysem genelde kız anaları duyarlı valla,bizim kaynana da kızlarına karsı duyarlı bize yok bişe...
eltinin bileziklerini almışlar hala vermemişler düşün artık.

neyse kociş geldi az onla uğraşım kavga edim rahatlıyım
hehe stresini at :))
:içelim: vereliniortak delikafadulden aynen canım valla son ayda alcam bütün kiloları böyle giderse
ben 1 haftada fazla almam heralde...
:ecrin_bebek:

kocişi uyutunca msne gelin olurmu
tamam kuzuuuu gelip cagır ama

maşallah cnm yavruna ama neden 4-5 gün hastanede tutucakmıs onu anlamadım?

kızlar çok sinirlenmişsiniz siz belli, biraz kafanızı dağıtın bebişler için en azından, yoksa herkes aynı durumda tek sizler değilsinizÇok üzgünüm çoook

valla bizimkiler de anca o kadar yapar yaparlarsa.hepsi varlıklı insanlar ama görgü sıfır.düşünüp sinirlendim şimdi...

kızlar bana müsade cok uykum geldi sabah erken kalkıcam biraz öpüyorum hepinizi. dikkat edin a.s.

maşallah cnm yavruna ama neden 4-5 gün hastanede tutucakmıs onu anlamadım?
geçen sene bi bebek kaybettim bu sene aynı risk devam etti Allah'a şükür onu atlattık bu sefer rahimde perde tespit edildi. şimdi onun tedirginliği var evde falan bişey olsa yetişemem diye endişe ediyor. hastaneye yatırıp 4-5 gün durumu gözlemleyeceğim hemde ani bir durumda kontrol altında olman daha iyi dedi.

herkeste aynı dert varmıs sanırım..allah bize sabır versin ne diyim..darkcım sana da iyi geceler,sabah dr a mı gidicen yoksa?

maşallah canım ya protein agırlıklı derken neyden ne kadar yedin bana da anlat hele.benim kuzucuk 3 haftada 400 gram almış anca.o kadar dikkat ettim bide..seninle günümüz cok yakın ama seninki sezeryanmış benim normal gözüküyo şimdilik....

amann bosverin kızlarr valla hiç takmaya gelmiyor.. okadar sey yasadım ve gördümki artık son zamanlarda ancak kendime yaptığımı anladım dusunmıcam oyuzden.. Allah kendi ailelerimizi ve eşimizi basımızdan eksik etmesin.. benimde annem, eşim saolsun yaptı herseyimi yapıyorda hala esimin ailesi cok kalabalık durumlarıda cok cok iyi ama farklılar.. zenginlik parayla olmuyor yurek zengin olsun bosverin.. Allah huzur sağlık versin onlardan öylelerinden uzak etsin..

[QUOTE=Dark;15304213]kızlar bana müsade cok uykum geldi sabah erken kalkıcam biraz öpüyorum hepinizi. dikkat edin a.s.[/QUOTE]

hayırdır kusum neden erken kalkıcan?

kızlar msn de hangi adrestesiniz banada attın ekliyim sizide

ayy kızlar bugün sadece okuyabildim...hiçbişey yazmaya halim yok...

bu arada hepinize selam olsun :))
hoşgeldin cnm..fazla yormadan yaz bişiler :))
gecmiş olsun cnm bilmiyodum...o zaman gözetim altında olman daha iyi..umarım hersey güzel olur bundan sonra,bebegini bu kez saglıkla kucagına almanı dilerim

yaw ben daha bu sayfaya tıkladığım an heyecanlanmaya başlıyorum kızlar ya....az kaldı çok merak ediyorum tüm kzuuları....

canım Allah bebeğini sağ sağlim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin..

bugün kızımın çikolatalarını bitirdim...bi isim etiketlerini zımbalıycam...çok yoruluyorum artık en küçük bişey bile beni çok yoruyor...iyice ağırlaştım...geceleride hiç uyuyamıyorum...hayırlısıyla bi doğsa kızım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…