aynen canım kimde gördüysem genelde kız anaları duyarlı valla,bizim kaynana da kızlarına karsı duyarlı bize yok bişe...valla ne varsa annelerde var gene eşimin ailesinden bi allahın kulu arayıpta haliniz nedir demediler demezlerde abisi paraya sıkıştımı arar görümcelerin aklına bilem gelmeyiz memlekete gidipte ugramayıncada niye gelmedin diye darıldık bak derler oglum dogdugunda ne bi takı gördük ne bişey görümcemin biri pazardan bi takım almış yengesi olmayacak bir atletle takım almıştı bizde ilk defa çocugu olana altın takarlar ama onlarda esamesi okunmadı kayınbabam halen torunum deyip kucaklamamıştır oglumu kızımada oyüzden bişey yapacaklarını zannetmiyorum oda eşimler 6kardeşler düşünün yani birbirlerine baglılık derecesini ne diyim allah annemi başımdan eksik etmesin
hehe stresini at :))eltinin bileziklerini almışlar hala vermemişlerdüşün artık.
neyse kociş geldi az onla uğraşım kavga edim rahatlıyım
ben 1 haftada fazla almam heralde...:içelim: vereliniortak delikafadulden aynen canım valla son ayda alcam bütün kiloları böyle giderse
tamam kuzuuuu gelip cagır ama:ecrin_bebek:
kocişi uyutunca msne gelinolurmu
maşallah cnm yavruna ama neden 4-5 gün hastanede tutucakmıs onu anlamadım?bende eveligün gittim doktora bebeğimin kilosu 32. haftada zayıftı 1750 grdı 3 hafta protein ağırlıklı beslendim maşallah2900 gr olmuş . ben doğuma hep normal diye hazırlamıştım kendimi ama dr sezeryan olman gerkli dedi bebek ters dönüyormuş bebek düz dönse bile rahimde perde var ondan dolayı bebek sıkışabilir riske atamam dedi. 11 ekim de hastaneye yatıracak 4-5 gün kontrol altında tutacağım ondan sonra sezeryanla 15 ekim gibi alırız dedi. şimdi kendimi sezeryan fikrine alıştırmaya çalışıyorum.
valla ne varsa annelerde var gene eşimin ailesinden bi allahın kulu arayıpta haliniz nedir demediler demezlerde abisi paraya sıkıştımı arar görümcelerin aklına bilem gelmeyiz memlekete gidipte ugramayıncada niye gelmedin diye darıldık bak derler oglum dogdugunda ne bi takı gördük ne bişey görümcemin biri pazardan bi takım almış yengesi olmayacak bir atletle takım almıştı bizde ilk defa çocugu olana altın takarlar ama onlarda esamesi okunmadı kayınbabam halen torunum deyip kucaklamamıştır oglumu kızımada oyüzden bişey yapacaklarını zannetmiyorum oda eşimler 6kardeşler düşünün yani birbirlerine baglılık derecesini ne diyim allah annemi başımdan eksik etmesin
geçen sene bi bebek kaybettim bu sene aynı risk devam etti Allah'a şükür onu atlattık bu sefer rahimde perde tespit edildi. şimdi onun tedirginliği var evde falan bişey olsa yetişemem diye endişe ediyor. hastaneye yatırıp 4-5 gün durumu gözlemleyeceğim hemde ani bir durumda kontrol altında olman daha iyi dedi.maşallah cnm yavruna ama neden 4-5 gün hastanede tutucakmıs onu anlamadım?
bende eveligün gittim doktora bebeğimin kilosu 32. haftada zayıftı 1750 grdı 3 hafta protein ağırlıklı beslendim maşallah2900 gr olmuş . ben doğuma hep normal diye hazırlamıştım kendimi ama dr sezeryan olman gerkli dedi bebek ters dönüyormuş bebek düz dönse bile rahimde perde var ondan dolayı bebek sıkışabilir riske atamam dedi. 11 ekim de hastaneye yatıracak 4-5 gün kontrol altında tutacağım ondan sonra sezeryanla 15 ekim gibi alırız dedi. şimdi kendimi sezeryan fikrine alıştırmaya çalışıyorum.
hoşgeldin cnm..fazla yormadan yaz bişiler :))ayy kızlar bugün sadece okuyabildim...hiçbişey yazmaya halim yok...
bu arada hepinize selam olsun :))
gecmiş olsun cnm bilmiyodum...o zaman gözetim altında olman daha iyi..umarım hersey güzel olur bundan sonra,bebegini bu kez saglıkla kucagına almanı dilerimgeçen sene bi bebek kaybettim bu sene aynı risk devam etti Allah'a şükür onu atlattık bu sefer rahimde perde tespit edildi. şimdi onun tedirginliği var evde falan bişey olsa yetişemem diye endişe ediyor. hastaneye yatırıp 4-5 gün durumu gözlemleyeceğim hemde ani bir durumda kontrol altında olman daha iyi dedi.
geçen sene bi bebek kaybettim bu sene aynı risk devam etti Allah'a şükür onu atlattık bu sefer rahimde perde tespit edildi. şimdi onun tedirginliği var evde falan bişey olsa yetişemem diye endişe ediyor. hastaneye yatırıp 4-5 gün durumu gözlemleyeceğim hemde ani bir durumda kontrol altında olman daha iyi dedi.
yolladım cnm özeldenkızlar msn de hangi adrestesiniz banada attın ekliyim sizide
yaw ben daha bu sayfaya tıkladığım an heyecanlanmaya başlıyorum kızlar ya....az kaldı çok merak ediyorum tüm kzuuları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?