2010 Ekim Anneleri

yaw ben daha bu sayfaya tıkladığım an heyecanlanmaya başlıyorum kızlar ya....az kaldı çok merak ediyorum tüm kzuuları....
sanırım sen gecen yılın ekim annesisin,bizi görünce anıların canlanıyo değil mi:))bize de tecrübelerini aktarırsan seviniriz arada :)

o zaman gözetim altında olman daha iyidir canım inşallah sağlıkla kavusursun meleğine.
sen ne mühendisisin canım...

haftada 3 gün et 2 gün balık 5 gün yumurta gün boyunca bol bol süt ve meyve tükettim maşallah güzel beslenmiş kuzum dr vermişti reçeteyi 3 hafta uyguladım şimdi normal beslenmene geçebilirsin dedi.

evet dr'ların söylediği herşey önemli...sağlıkla alırsın inşallah kuzunu kucağını...bencede dr'unu dinle canım...

kızlar ben yatıyorum...yarın görüşürüz...herkesi öptümzemuszemus...kendinize ve bebişlere iyi bakın...byeeee....

haftada 3 gün et 2 gün balık 5 gün yumurta gün boyunca bol bol süt ve meyve tükettim maşallah güzel beslenmiş kuzum dr vermişti reçeteyi 3 hafta uyguladım şimdi normal beslenmene geçebilirsin dedi.

benim balık yemem lazım o zaman bide süt iciyim bol bol....sağol canım dikkat ediyim bende

ironic, ben normal istiyorum canım..
sürpriz olacak bakalım..
ama gün alsam heyecandan duramazdım galiba..

ironic, ben normal istiyorum canım..
sürpriz olacak bakalım..
ama gün alsam heyecandan duramazdım galiba..
ya ben de ne zaman olucak nasıl olucak die panik oluyodum..neyse herkes için hayırlısı neyse o olsun cnm...gerci ameliyathane kapısına gelince ne halt edicem bilmiyorum,düşününce korku ve heyecan basıyo :))
pinguu yarınmı doğuma giriyor oyle birsey okudum sanki?
ben de öyle bişi okudum sanki o yüzden yazdım öle bişiyi canım

hosgeldiniz:) bizde cok heyecanlıyız.. hele ki normal doğum bekleyenler (ben gibi) korku heyecan bir arada:)
canımcım normal yada sezeryan hiç heyecanlanmayın.. ben doğumdan 1 gün öncesine kadar normal diye bekledim... ve her gün ha sancım geldi ha gelecek dedim... ama gelmedi.. yani sancılarım vardı ama ben hiç bişey hissetmiyodum... 40 hafta doldu ama ne açılma vardı ne doğum sancısı o yzüden gene sezeryan oldum.. çok bozuldum normal doğuramadım diye.... ama yapıalcak bişey yok... doğum sancısı da bir anda başlayıp hooop hadi çocuk gelmiyo.... asıl sıklaşan doğum sancıları başlayana kadar yetişeceniz her yere yetişirsiniz merak etmeyin...hele korkuya gelince... bazı şeyler isnanın kendi elinde ne kadar kolay olacağına inandırırsan kendini o kadar rahat oluyosun... ben normalde kan aldırmaya korkan biriydim.. ama 5. aydan sonra o kadar hazırlamıştımki beyin olarak kendimi hiç korkmuyordum...hatta dediğim gibi çok bozuldum normal olmadığına...
sanırım sen gecen yılın ekim annesisin,bizi görünce anıların canlanıyo değil mi:))bize de tecrübelerini aktarırsan seviniriz arada :)
evet ironic ben geçen sene ekim annesiyim ve kızımın doğumgünün yaklaştığı şu zmanlarda ilk günlerini o kadar özler oldum ki anlatamam. kendimde yaşayamadığım heyecanı sizlerde yaşıyorums anırım... sormak istediğiniz her türlü konuda da seve seve yardımcı olurum...

bende gidiyorum arkadaşlar benim kız alttan alttan vuruyo uzanıyım biraz benimkide gelir birazadan nasılsa çok öptüm iyi gecelerboshayallersmile

sen sakin ol hayatım, ne yaşayacağını biliyorsun çünkü..
benim her an her şey olabilir, son anda her şey değişebilir..
bi bakıma garantidesin aslında, gönlünü ferah tut..

hoşgeldin cnm..fazla yormadan yaz bişiler :))

gecmiş olsun cnm bilmiyodum...o zaman gözetim altında olman daha iyi..umarım hersey güzel olur bundan sonra,bebegini bu kez saglıkla kucagına almanı dilerim

canım Allah bebeğini sağ sağlim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin..

o zaman gözetim altında olman daha iyidir canım inşallah sağllıkla kavusursun meleğine.
sen ne mühendisisin canım...

evet dr'ların söylediği herşey önemli...sağlıkla alırsın inşallah kuzunu kucağını...bencede dr'unu dinle canım...

benim balık yemem lazım o zaman bide süt iciyim bol bol....sağol canım dikkat ediyim bende

,
kızlar iyi dilekleriniz için çok sağolun Allah hepimizi bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
hllb canım ben günde 1 litre süt içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…