genel anestezi mi oldun cnm,toparlanmak kolay oldu mu peki sezeryandan sonra?sizin topikten de musyas benim yakın arkadasım,çok severim kendisini bu arada...canımcım normal yada sezeryan hiç heyecanlanmayın.. ben doğumdan 1 gün öncesine kadar normal diye bekledim... ve her gün ha sancım geldi ha gelecek dedim... ama gelmedi.. yani sancılarım vardı ama ben hiç bişey hissetmiyodum... 40 hafta doldu ama ne açılma vardı ne doğum sancısı o yzüden gene sezeryan oldum.. çok bozuldum normal doğuramadım diye.... ama yapıalcak bişey yok... doğum sancısı da bir anda başlayıp hooop hadi çocuk gelmiyo.... asıl sıklaşan doğum sancıları başlayana kadar yetişeceniz her yere yetişirsiniz merak etmeyin...hele korkuya gelince... bazı şeyler isnanın kendi elinde ne kadar kolay olacağına inandırırsan kendini o kadar rahat oluyosun... ben normalde kan aldırmaya korkan biriydim.. ama 5. aydan sonra o kadar hazırlamıştımki beyin olarak kendimi hiç korkmuyordum...hatta dediğim gibi çok bozuldum normal olmadığına...
evet ironic ben geçen sene ekim annesiyim ve kızımın doğumgünün yaklaştığı şu zmanlarda ilk günlerini o kadar özler oldum ki anlatamam. kendimde yaşayamadığım heyecanı sizlerde yaşıyorums anırım... sormak istediğiniz her türlü konuda da seve seve yardımcı olurum...
sana da iyi uykular cnm,görüşürüz,öptümbende gidiyorum arkadaşlar benim kız alttan alttan vuruyo uzanıyım biraz benimkide gelir birazadan nasılsa çok öptüm iyi gecelerboshayallersmile
evet bi bakıma öyle de spinal olucam ya,perdenin arkasında ne yaptıklarını bilmek de tuhaf ya akannehirsen sakin ol hayatım, ne yaşayacağını biliyorsun çünkü..
benim her an her şey olabilir, son anda her şey değişebilir..
bi bakıma garantidesin aslında, gönlünü ferah tut..
sana da iyi gecler cnm,allah rahatlık versinhadi kızlar iyi geceler...cok uykum geldi benimm...
ya ben de ne zaman olucak nasıl olucak die panik oluyodum..neyse herkes için hayırlısı neyse o olsun cnm...gerci ameliyathane kapısına gelince ne halt edicem bilmiyorum,düşününce korku ve heyecan basıyo :))
ben de öyle bişi okudum sanki o yüzden yazdım öle bişiyi canım
canımcım normal yada sezeryan hiç heyecanlanmayın.. ben doğumdan 1 gün öncesine kadar normal diye bekledim... ve her gün ha sancım geldi ha gelecek dedim... ama gelmedi.. yani sancılarım vardı ama ben hiç bişey hissetmiyodum... 40 hafta doldu ama ne açılma vardı ne doğum sancısı o yzüden gene sezeryan oldum.. çok bozuldum normal doğuramadım diye.... ama yapıalcak bişey yok... doğum sancısı da bir anda başlayıp hooop hadi çocuk gelmiyo.... asıl sıklaşan doğum sancıları başlayana kadar yetişeceniz her yere yetişirsiniz merak etmeyin...hele korkuya gelince... bazı şeyler isnanın kendi elinde ne kadar kolay olacağına inandırırsan kendini o kadar rahat oluyosun... ben normalde kan aldırmaya korkan biriydim.. ama 5. aydan sonra o kadar hazırlamıştımki beyin olarak kendimi hiç korkmuyordum...hatta dediğim gibi çok bozuldum normal olmadığına...
evet ironic ben geçen sene ekim annesiyim ve kızımın doğumgünün yaklaştığı şu zmanlarda ilk günlerini o kadar özler oldum ki anlatamam. kendimde yaşayamadığım heyecanı sizlerde yaşıyorums anırım... sormak istediğiniz her türlü konuda da seve seve yardımcı olurum...
aaa neden korktun cnm?
tatlım ben sormustum onları,ben spinal olucam ama o dediklerini uyusmadan mı yapıyolar,bi de neden cıplak oluyoruz ki?ameliyat örtüsü olmuyo mu üzerimizde..mürekkep dediğin de batikon gibi bişi,dezenfekte için değil mi?sen gene anestezi mi oldun?platincim ameliyathaneye girerken öyle bi korku kaplamıyo ama kavuşmanın heyecanı oluyo tabi... girince de zaten kısa süreli çıplak kalmanın utangaçlığı oluyo.. sonrada streil için sürdükleri ki mürekkep diyolar o sıvının soğukluğuyla şok etkisi yaşıyosun.. genel olursan zaten sonrasını hatırlamıyosun... lokal de olursan 3dk. içinde bebeği kucağına veriyolar... o andan sonrasını zaten hiç önemsemiyosun..
genel anestezi mi oldun cnm,toparlanmak kolay oldu mu peki sezeryandan sonra?sizin topikten de musyas benim yakın arkadasım,çok severim kendisini bu arada...
sana da iyi uykular cnm,görüşürüz,öptüm
hadi kızlar iyi geceler...cok uykum geldi benimm...
platincim ameliyathaneye girerken öyle bi korku kaplamıyo ama kavuşmanın heyecanı oluyo tabi... girince de zaten kısa süreli çıplak kalmanın utangaçlığı oluyo.. sonrada streil için sürdükleri ki mürekkep diyolar o sıvının soğukluğuyla şok etkisi yaşıyosun.. genel olursan zaten sonrasını hatırlamıyosun... lokal de olursan 3dk. içinde bebeği kucağına veriyolar... o andan sonrasını zaten hiç önemsemiyosun..
dua et cnm,korkma sadece bi rüya..kotu ruya gordum abuk sabuk ondan
,su gaz cıkması için bişi yapıyolar mı?kum torbası koyuyolarmıs karnına ameliyat dikiş yerine dogru mu?bi de kanaman baslasın die yumurtalıklarına bastırıyolarmıs ameliyat yeri cok agrıyomus o zaman??genel anestezi oldum canım... toparlanmak kolay oldumu? şöyle söyliyim yatağa yattığım andan 1 saat sonra sağıma soluma dönmeye başladım.. hemen kalkma dediler 6 saat yat dediler ama kadındoğumcum istediğin zman kalkabilirsin dedi... ben 4-5 saat sonra kalktım.. ve aynı gece koridorda 5 er den bi 15 tur atmışımdır... ve gece 12 gbi gazımda çıktı...ertesi sabah 11 de kıyafetlerimi giyip taburcu oldum... süt konusunda da 41. haftama girdiğim için sıkıntı çekmedim....ama tüm bunların cerrahla da alakalı olduğunu söylüyorlar.. dr unla ilgili olumlu yorumlar duydunmu?
öleyse eğer Allah yardımcısı olsun inş. dualarım onunla..
bende tam tersi okadar normal istiyordum ki okadar cesretliydim ki ve acı hissim yuksekti nedense acıklık muayenesi olmustum 1 y evel sancım var diye ogunden snra fikrim değişti.. doktoruma ben normal istemiyorum desemde catın musait bebekte normal poz. da bekleyelim son ana kadar diye beni ikna etti.. bakalım Allah ne yazdıysa o.. cok tesekkür edeiyorum desteğiniz bilgileriniz için.. Nili öpüyorum Allah nazarlardan saklasın sizlere bağıslasın hayırlı geceler:)
ayy evet ya ben de :)) dr um 2 dakikada bebegi kucagına vericez dedi :))iyi geceler canım..
ay ay ayy..
ben ölüyorum o ilk karşılaşma için zaten :))))
sana da iyi geceler canım,tekrar gecmiş olsun,görüşemezsek hayırlı dogumlar simdidenopuyorumnanaktankızlar benimde uykum geldi hadi iyi geceler
kızlar benimde uykum geldi hadi iyi geceler
konustun mu peki dr ve anestezistle?ayy cok az kaldı oyle veya boyle alacaz bende bugun epıdurala karar verdım ama tırsmıyon degıl ya sonta tekılacak dogruyaa gecelık gıymek lazım kac saat kalkamaycaaan
bilmiyom ki kuzum ben de bilene soruyorum,pazartesi detaylı konuscaz dr la ama gene de unuturum die arkadasımıza soruyorumeskıdendı o kum torbası benım bıldıgım ama sımdı kouyyoalrmı bılmıyooo yaa 1 2 gun cekıcez onun stresını acısınıı yapcak bısey yok
spinal de farklı olabilirr....ben genel oldum... ama gene de belli bi süre çıplak olacaksın diye düşünüyorum spinal olan arkadaşımda çıplak kaldı çünkü... ameliyathame de yatınca o örtüyü yukarıya kadar kaldırıyolar yani sen o tarafı görmüyosun ama çıplak olduğunu biliyosun...evet o mürekkep dedikleri şey ki muhtemelen batikon dezenfekte için yapıyolar...tatlım ben sormustum onları,ben spinal olucam ama o dediklerini uyusmadan mı yapıyolar,bi de neden cıplak oluyoruz ki?ameliyat örtüsü olmuyo mu üzerimizde..mürekkep dediğin de batikon gibi bişi,dezenfekte için değil mi?sen gene anestezi mi oldun?
işte o ilk bakışlar için kızımı ilk ben görmek için ilk ben koklamak için neler vermezdim... ama ben doğumumu fethiye de yaptığım için küçük bi hastane spinale cesaret edemedim...iyi geceler canım..
ay ay ayy..
ben ölüyorum o ilk karşılaşma için zaten :))))
yok canım o kum torbası falan eskidenmiş hiç bişey yapmıyolar... ben daha önce de topik de söylemiştim... humana stiil tea var emziren anneler için hem süt arttırıcı hem de gaz giderici ondan içtim... ilk etapta sadce çay içmenize ve bisküvi yemenize izin veriyoalr... belki onun etkisi olabilir... çok defa da topiklerinizde tavsiye ettim doğum çantanıza koyun dedim... ama gözden kaçmış olabilir...dua et cnm,korkma sadece bi rüya..
,su gaz cıkması için bişi yapıyolar mı?kum torbası koyuyolarmıs karnına ameliyat dikiş yerine dogru mu?bi de kanaman baslasın die yumurtalıklarına bastırıyolarmıs ameliyat yeri cok agrıyomus o zaman??
konustun mu peki dr ve anestezistle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?