2010 Ekim Anneleri

genel anestezi mi oldun cnm,toparlanmak kolay oldu mu peki sezeryandan sonra?sizin topikten de musyas benim yakın arkadasım,çok severim kendisini bu arada...
bende gidiyorum arkadaşlar benim kız alttan alttan vuruyo uzanıyım biraz benimkide gelir birazadan nasılsa çok öptüm iyi gecelerboshayallersmile
sana da iyi uykular cnm,görüşürüz,öptüm

platincim ameliyathaneye girerken öyle bi korku kaplamıyo ama kavuşmanın heyecanı oluyo tabi... girince de zaten kısa süreli çıplak kalmanın utangaçlığı oluyo.. sonrada streil için sürdükleri ki mürekkep diyolar o sıvının soğukluğuyla şok etkisi yaşıyosun.. genel olursan zaten sonrasını hatırlamıyosun... lokal de olursan 3dk. içinde bebeği kucağına veriyolar... o andan sonrasını zaten hiç önemsemiyosun..

sen sakin ol hayatım, ne yaşayacağını biliyorsun çünkü..
benim her an her şey olabilir, son anda her şey değişebilir..
bi bakıma garantidesin aslında, gönlünü ferah tut..
evet bi bakıma öyle de spinal olucam ya,perdenin arkasında ne yaptıklarını bilmek de tuhaf ya akannehir
hadi kızlar iyi geceler...cok uykum geldi benimm...
sana da iyi gecler cnm,allah rahatlık versin

öleyse eğer Allah yardımcısı olsun inş. dualarım onunla..

bende tam tersi okadar normal istiyordum ki okadar cesretliydim ki ve acı hissim yuksekti nedense acıklık muayenesi olmustum 1 y evel sancım var diye ogunden snra fikrim değişti.. doktoruma ben normal istemiyorum desemde catın musait bebekte normal poz. da bekleyelim son ana kadar diye beni ikna etti.. bakalım Allah ne yazdıysa o.. cok tesekkür edeiyorum desteğiniz bilgileriniz için.. Nili öpüyorum Allah nazarlardan saklasın sizlere bağıslasın hayırlı geceler:)

tatlım ben sormustum onları,ben spinal olucam ama o dediklerini uyusmadan mı yapıyolar,bi de neden cıplak oluyoruz ki?ameliyat örtüsü olmuyo mu üzerimizde..mürekkep dediğin de batikon gibi bişi,dezenfekte için değil mi?sen gene anestezi mi oldun?

genel anestezi mi oldun cnm,toparlanmak kolay oldu mu peki sezeryandan sonra?sizin topikten de musyas benim yakın arkadasım,çok severim kendisini bu arada...

sana da iyi uykular cnm,görüşürüz,öptüm

genel anestezi oldum canım... toparlanmak kolay oldumu? şöyle söyliyim yatağa yattığım andan 1 saat sonra sağıma soluma dönmeye başladım.. hemen kalkma dediler 6 saat yat dediler ama kadındoğumcum istediğin zman kalkabilirsin dedi... ben 4-5 saat sonra kalktım.. ve aynı gece koridorda 5 er den bi 15 tur atmışımdır... ve gece 12 gbi gazımda çıktı...ertesi sabah 11 de kıyafetlerimi giyip taburcu oldum... süt konusunda da 41. haftama girdiğim için sıkıntı çekmedim....ama tüm bunların cerrahla da alakalı olduğunu söylüyorlar.. dr unla ilgili olumlu yorumlar duydunmu?

hadi kızlar iyi geceler...cok uykum geldi benimm...

iyi geceler canım..

ay ay ayy..
ben ölüyorum o ilk karşılaşma için zaten :))))

kotu ruya gordum abuk sabuk ondan
dua et cnm,korkma sadece bi rüya..
,su gaz cıkması için bişi yapıyolar mı?kum torbası koyuyolarmıs karnına ameliyat dikiş yerine dogru mu?bi de kanaman baslasın die yumurtalıklarına bastırıyolarmıs ameliyat yeri cok agrıyomus o zaman??

bence gene de normal doğumdan vazgeçme o sancıları hissedemedn anne olmak benim çok içimde kaldı.. belki sen de sonrasında öyle hissedebilrisin...Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. dediğin gibi hayırlısı neyse o olacak....
Allah tüm evlatları sevdiklerine bağışlasın ve tüm kötülüklerden korusun...

ayy cok az kaldı oyle veya boyle alacaz bende bugun epıdurala karar verdım ama tırsmıyon degıl ya sonta tekılacak dogruyaa gecelık gıymek lazım kac saat kalkamaycaaan

eskıdendı o kum torbası benım bıldıgım ama sımdı kouyyoalrmı bılmıyooo yaa 1 2 gun cekıcez onun stresını acısınıı yapcak bısey yok

eskıdendı o kum torbası benım bıldıgım ama sımdı kouyyoalrmı bılmıyooo yaa 1 2 gun cekıcez onun stresını acısınıı yapcak bısey yok
bilmiyom ki kuzum ben de bilene soruyorum,pazartesi detaylı konuscaz dr la ama gene de unuturum die arkadasımıza soruyorum

spinal de farklı olabilirr....ben genel oldum... ama gene de belli bi süre çıplak olacaksın diye düşünüyorum spinal olan arkadaşımda çıplak kaldı çünkü... ameliyathame de yatınca o örtüyü yukarıya kadar kaldırıyolar yani sen o tarafı görmüyosun ama çıplak olduğunu biliyosun...evet o mürekkep dedikleri şey ki muhtemelen batikon dezenfekte için yapıyolar...
iyi geceler canım..

ay ay ayy..
ben ölüyorum o ilk karşılaşma için zaten :))))
işte o ilk bakışlar için kızımı ilk ben görmek için ilk ben koklamak için neler vermezdim... ama ben doğumumu fethiye de yaptığım için küçük bi hastane spinale cesaret edemedim...
yok canım o kum torbası falan eskidenmiş hiç bişey yapmıyolar... ben daha önce de topik de söylemiştim... humana stiil tea var emziren anneler için hem süt arttırıcı hem de gaz giderici ondan içtim... ilk etapta sadce çay içmenize ve bisküvi yemenize izin veriyoalr... belki onun etkisi olabilir... çok defa da topiklerinizde tavsiye ettim doğum çantanıza koyun dedim... ama gözden kaçmış olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…