o caya ne kadar zaman önce başlamak gerek cnm?bi de su kanama olsun die bastırdılar mı sana da,ameliyat yeri cok agrıyomus o zaman :SS aman perdenin asagısını görmiyim zaten,baya bi utanırım gerci..benim sondayı da uyustuktan sonra takıcaklar, o konudan da korkuyodumspinal de farklı olabilirr....ben genel oldum... ama gene de belli bi süre çıplak olacaksın diye düşünüyorum spinal olan arkadaşımda çıplak kaldı çünkü... ameliyathame de yatınca o örtüyü yukarıya kadar kaldırıyolar yani sen o tarafı görmüyosun ama çıplak olduğunu biliyosun...evet o mürekkep dedikleri şey ki muhtemelen batikon dezenfekte için yapıyolar...
işte o ilk bakışlar için kızımı ilk ben görmek için ilk ben koklamak için neler vermezdim... ama ben doğumumu fethiye de yaptığım için küçük bi hastane spinale cesaret edemedim...
yok canım o kum torbası falan eskidenmiş hiç bişey yapmıyolar... ben daha önce de topik de söylemiştim... humana stiil tea var emziren anneler için hem süt arttırıcı hem de gaz giderici ondan içtim... ilk etapta sadce çay içmenize ve bisküvi yemenize izin veriyoalr... belki onun etkisi olabilir... çok defa da topiklerinizde tavsiye ettim doğum çantanıza koyun dedim... ama gözden kaçmış olabilir...
huhu ben geldimtoplaşın gari
canım ben tahlil falan olmadım henüz..dezavantajları da var basagrısı oluyomus cogunluklaevet muayane ettı tahlıllerıme baktıı ıkısınınde kendıne gore avantajları var dıyo bırı bırınden ustun dıyemem dıyo ama eıdural sezaryanda 3 4 saat agrı hıssetmıyosun bebegınle daha guzel ılgılenebılıyosun dıyoo
hg cnm ama herkes gittihuhu ben geldimtoplaşın gari
ay aman yapmasınlar zaten,peki spinal anestezinin etkisi ne kadar sürüyomus canım?sonrasında agrı pompası kullanıcam benironic çim kanamayla ilgili kısmı atlamışım... kimsnein kanamam başlasın diye bi derdi olmuyo o zaten sen ameliyattan çıktığın gelmiş oluyo... genel olsan da yapıyoalrsa sen uyurken yapıyolar... spinal de olsa bastıracakları yer uyuşuk olan bölgede sonuçta gene canın yanmaz.... böyle şeyleri düşünüp kendinizi korkutmayın.... ameliyathaneye yada bebeğinizle buluşma yeri olarak bakın... oraya girdikten 3 dk. sonra bebeğiniz dünyaya merhaba diyecek... ben 11:30 da bayılmaya başladım 11:34 de nili almışlardı...
hemen uyuttun mu kız kocayı :roflol::roflol::roflol:
canım ben tahlil falan olmadım henüz..dezavantajları da var basagrısı oluyomus cogunlukla
hg cnm ama herkes gitti(
ay aman yapmasınlar zaten,peki spinal anestezinin etkisi ne kadar sürüyomus canım?sonrasında agrı pompası kullanıcam ben
o caya ne kadar zaman önce başlamak gerek cnm?bi de su kanama olsun die bastırdılar mı sana da,ameliyat yeri cok agrıyomus o zaman :SS aman perdenin asagısını görmiyim zaten,baya bi utanırım gerci..benim sondayı da uyustuktan sonra takıcaklar, o konudan da korkuyodum
canım ben tahlil falan olmadım henüz..dezavantajları da var basagrısı oluyomus cogunlukla
hg cnm ama herkes gitti(
ay aman yapmasınlar zaten,peki spinal anestezinin etkisi ne kadar sürüyomus canım?sonrasında agrı pompası kullanıcam ben
hg cnm ama herkes gitti(
İyi geceler kızlar..
Bişeyler atıştırmaya kalkmıştım öyle bi bakayım dedim ama uykum geldi :)) arkadaşıma gitmiştim dönerken baya ağrım oldu ama geçti gitti :)) size iyi sohbetler..
bana da takarken acıyo cıkartırken acımıyo demişlerdikanama kısmını az önce yazdım atlıyorum...
canım sondayı takarken acımıyo emin ol acımıyo... size kesinlikle yanlış bilgi verip sonrasında tedirgin olamnızı istemem...ben de çok krokuyodum sondayı uyuşturduktan sonra takın dedim ebe tamam dedi. ama ameliyathane de önce takmaya karar verdiler.. ben tedirgin olunca ebe merak etmeyin elim hafif dedi... hakikatten de acı yoktu.. sonuçta oraya bişey takıldığını tabiyki hissdiyosun ama can acıtıcı bişey değil.. he takan kişiden dolayı da fark vardır... ama ne olursa olsun çok zor olacağını sanmıyorum.. ama çıkartırken biraz canın yanıyo... ama artık doğumu yapmışsın bebeiğini almışsın hiçbirini hissetmiyosun...
bana da takarken acıyo cıkartırken acımıyo demişlerdi( peki ne kadar takılı kalıyo sonda?
sondayı çıkarmaları için tuvalete kadar yürüyebilmen gerekiyo...:) sonuçta doğumdan sonra sürekli serum alacağın için sürekli idrarın gelecek....:)bana da takarken acıyo cıkartırken acımıyo demişlerdi( peki ne kadar takılı kalıyo sonda?
selam cnm,saolİyi geceler kızlar..
Bişeyler atıştırmaya kalkmıştım öyle bi bakayım dedim ama uykum geldi :)) arkadaşıma gitmiştim dönerken baya ağrım oldu ama geçti gitti :)) size iyi sohbetler..
agrı pompası; damar yolu acıyolar agrı kesici bi madde baglı ucunda,sen agrı hissettikce düğmeye basıyosun ve hemen agrı kesiciyi veriyo damardan,ne zaman agrı duysan uyguluyosun..ilk gün agrılarını dindirmek için ideal bişiağrı pompası ne canım? spinalin etkisi uzun sürüyo.. yani benim arkadaşım çok mıymıydır... o bile hiç ağrı hissetmeden dikişleri toparladı diyebilirim... ama sonrasında omuz ağrısı oldu... ki o da normalmiş.. baş omuz yada bel ağrısı oluyomuş..
İyi geceler kızlar..
tamam canım cantama koyayım bi paket...sütün ve reglin hemen geldi mi ameliyat sonrasında peki?ironic çim humana çayı doğumdan sonra ilk yeme içmeye ne zman müsade edilirse o zamn başlıyosun... zaten doğumdan önce başlama neticede süt hormanları harekete geçiren herşey doğumu da harekete geçirir...hastanede sana muhtemelen söylerler zaten bisküvi ve çay içebilirsins adece diye... milüpanın falan da var ama humana çok daha iyi... hem lezzet olarak hem etki olarak...
ya cehalet mutluluktur ama ben bilmek istiyorum ki ona göre kendimi hazırlıyımıronıccım korkunun ecelı faydası yok herseyı bu kadar dıdıkleme bu herseyı bılmekte ii degıl varya ben oglumda hıc bısey bılmeden sezaryana gırdım sımdı herseyı bılıyorum basıma geleceklerıı okuyosun arastırıyosun zaten bu ınternet bızı yarı doktor yaptıı
yürümek mi acı veren?sondayı çıkarmaları için tuvalete kadar yürüyebilmen gerekiyo...:) sonuçta doğumdan sonra sürekli serum alacağın için sürekli idrarın gelecek....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?