evet cnm ne güzel anlatıyo değil mi?o maymun örnegine bayıldım yasendemı ıronık hhhhhhhh
aperpilim hoşbulduk canım...
kızlar şu an ne kadar şişman da olsanız kendinize ne kadar kötü de görünseniz... şu anda eşinizin sizi çok daha farklı gördüğünü ve her zmanakinden daha çekeici bulduğunu unutmayın... çünkü siz şu an karınlanızda taşıdıklarınızla ona heran erkekliğini hissettiriyosunuz ....
bir şey soruyorum kimse cevap vermiyor .bir daha katılmayacağım sinirlenip.lmaz:
görmedik cnm ne sormustun,tamam sakin ol stres olma
ironic ateş var bende kaç gündür göğüslerde dahil sizde nasıl?
haklısın bahair benimki sanki eskisinden daha çok yaklaşıyor bana :)
haklısın bahair benimki sanki eskisinden daha çok yaklaşıyor bana :)
ya ben de buı iclalin konuşmasını sevmiyorum sahte geliyor banaaa
kızlar nurtopu ile konustum
cok iyiler ay heyecandan ilk dedikelrini anlamadım ama yanlıs anlamamıssam sabah acılması olmus heralde saat 10 da ameliyata almıslar oğlusu yanında kızıda kuvözde imiş. kızı 1200 dogmus ama saglıklıymıs kilo dısında problemleri yokmus ayyyyyyy cok selamı var spinali önerio gelince anlatırım dedi :)
Maşallahhh hepimize dua etmiş seside cok tatlıydı yaaaa
ay orası öleeeee gel degişelim bende manisayı pek özledim yaaaaaa
bir şey soruyorum kimse cevap vermiyor .bir daha katılmayacağım sinirlenip.lmaz:
ben geldimm
:ecrin_bebek:
olabilir ama taktıgı lakaplara sinir oluyorum ya,halbuki asırı kilolu da değilim suan..ayı balığı,patates böregi,tosuniye falan gibi isimler takıyo habire..uyuz oluyorum ben:mymeka:dün de sezeryan konusunda yine üzerime geldi aglattı beni sinirden..tutturdu günlerdir sen çocuk falan dogurmuyosun,dr lar alıyo cocugu dio..cicekte saksı yetiştirmek gibi bişiymiş yaptıgım..en sonunda patladım,agladım durdum saatlerceçünkü erkekler eşleri hamile kaldığı andan itibaren çok derin düşüncelere dalarlar... nasıl geçindirecem nasıl bi baba olucam... dolayısıyla da bu sorunalrla kafasında boğuşurken kendilerini hayattan soyutlarlar... biz de eşimle bu yüzden çok tartışmıştık... ama emin olun eğer kafasındakiler sizi görmeye engel teşkil ediyosa hayatımdaki tüm kadınalrı da görmeye engel teşkil eder....
uyudum uyudum uyudum uyuduuuuuuuuuuuuuuuuum
halada uyuyasım var nieki
wwwaaaaaoooouuuuuwwwwwwww...
umarım öyledir :))))))))
tatlım nolduuu??
benim bazen elim ayagım yanıyo bazen de basıma ates cıkıyo sanki..hep menopozlu teyzelerden duyardım aynı seyleri yasıyorum,sanırım suan regl olmadıgımız için tatlımgörmedik cnm ne sormustun,tamam sakin ol stres olma
ironic ateş var bende kaç gündür göğüslerde dahil sizde nasıl?
aklıma ni geldi bilionuzmu. biz şimdi haftaneden çıkarken göbüşlerimiz olmucek. ben hastaneden çıkarken giymek için ne giyceme karar veremiom. en büyük eteğim 40 beden. o dizlerimde kalıo şimdi. doğumdan sona girebilirmiyimki ona :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?