2010 Ekim Anneleri

haklısın bahair benimki sanki eskisinden daha çok yaklaşıyor bana :)

ya ben de buı iclalin konuşmasını sevmiyorum sahte geliyor banaaa

wwwaaaaaoooouuuuuwwwwwwww...
umarım öyledir :))))))))

bir şey soruyorum kimse cevap vermiyor .bir daha katılmayacağım sinirlenip.lmaz:

tatlım nolduuu??

ayy canım kücücük.. hemencecik büyürde küvözden cıkar inş..
maşallah maşallah..

ay orası öleeeee gel degişelim bende manisayı pek özledim yaaaaaa

degişelim valla.. ankarayı hic sevmezdim ama onu bile arar olduum (

bir şey soruyorum kimse cevap vermiyor .bir daha katılmayacağım sinirlenip.lmaz:

canım hızlı ilerliyo topic, ne sordunki kacırmısıız olumunekankayizsmile

olabilir ama taktıgı lakaplara sinir oluyorum ya,halbuki asırı kilolu da değilim suan..ayı balığı,patates böregi,tosuniye falan gibi isimler takıyo habire..uyuz oluyorum ben:mymeka:dün de sezeryan konusunda yine üzerime geldi aglattı beni sinirden..tutturdu günlerdir sen çocuk falan dogurmuyosun,dr lar alıyo cocugu dio..cicekte saksı yetiştirmek gibi bişiymiş yaptıgım..en sonunda patladım,agladım durdum saatlerce

aklıma ni geldi bilionuzmu. biz şimdi haftaneden çıkarken göbüşlerimiz olmucek. ben hastaneden çıkarken giymek için ne giyceme karar veremiom. en büyük eteğim 40 beden. o dizlerimde kalıo şimdi. doğumdan sona girebilirmiyimki ona :)

canım göbeğin olmayacak diye düşünme yaklaşık 6 aylık halin gibi göbeğin olacak... etek biraz zor olabilir.. ama bol bi elbise olabilir yada tayt tişört yada eşofman....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…